aynen bendedeDile gelir bir belirtim yok. Zaten progesteron kullandigimdan beri az çok vucut farkli. Dun azacik bir kaç saniye suren baş donmelerim oldu bir kaç kez ama sanmam belirti olacagini. Bakalim guzel dusunelim guzel olsun![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen bendedeDile gelir bir belirtim yok. Zaten progesteron kullandigimdan beri az çok vucut farkli. Dun azacik bir kaç saniye suren baş donmelerim oldu bir kaç kez ama sanmam belirti olacagini. Bakalim guzel dusunelim guzel olsun![]()
Ben de hep kaset test ile yaptım. Daha cok erken yani cikmama ihtimali cok cok yuksek.Bi de bende erken gebelik testi yok. Kaset test var. Çikarmi ki?
Evet test konusunda aşiri sabirsizim utanmasam transfer gununden başlarim) bekliycez artik mecburBen de hep kaset test ile yaptım. Daha cok erken yani cikmama ihtimali cok cok yuksek.
Perşembe günü canımNe zaman test günün ?
Ayy 4 gun var ama olsun beklemesi bile güzel yaaa maşallahPerşembe günü canım
Belirtileriniz oldu mu benim 9. Günüm belirtim yokValla bilmiyorum baya yükselmiş tek embriyoydu ama anlamadım bende mucizemhastaneyle görüştüm ultrason randevunuza kadar bekleyin gelin inşallah hepsini görürüz kese ve kalp için dedi. bu kadar bekledik değer gayet iyi gidiyor dediler inşallah rabbim yüzümüzü güldürsün kucağımızı boş bırakmasın
![]()
İnşaAllah bu sefer güzel sonuçlar alırsınız, Rabbim hepimizin emeklerinin karşılığını sağlıklı bebişlerle kucaklarımızı doldurarak verir İnşaAllah.. Moralinizide bozmayın lütfen adet belirtileri görülebiliyor aynı şekilde, ayrıca sonuçta bunu verecek olan Allah, biz elimizden geleni yapıyoruz takdir Allah’tanSelam arkadaşlar 18 haziran da 2 adet 5. Gün blast konuldu perşembe test günüm dün ve bıgün başım ağrıyor adet öncesindede ağrırdı biraz morelim bozuldu bu 2. Denemem ilkinde negatifti daha önce 5 olumsuz gebelik gecirdim 8 senelik evliyim inşallh hayırlısıyla emeklerimizin karşılığını alırız ailemziden kimse bilmiyo tüp bebek yaptırdıgmızı evde tek basımayım kendimi yormadn yemek ve hafif ev işleri yapıyorum
Benim 2 gün önce adet günümde ve resmen adeti yaşadım ama kanama olmadı ve umudu kestim fitil engelliyordur belki dedi fitili bırakacağım dedim ondan önce iki tane test negatif çıkmıştı çünkü. Ve eşime erken gebelik testi aldırdım negatifse ilacı bırakacağım dedim rahatlamak istiyordum ve bu çizgi saniyesinde belirdi ben inanamadım ve hala inanamıyorumBelirtileriniz oldu mu benim 9. Günüm belirtim yok
Estrofem adet olmayı engelliyor, progesteronda aynı mı bilmiyorum.Adet günü geldiği zaman adet olmazsak eğer bunun nedeni iğneler ilaçlar mı yoksa gebelik mi sizce
Bunun nedeninin ilaçlar olduğu söyleniyor ama bazen ilaç kullanırken adet olanlarda oluyorumus benim gecrn seferkinde adet günüm gecti ama sonuc negatifti ilaç kullanırken olmazsn dedi hemşire ilacı bıraktm 3 gün içinde geldiAdet günü geldiği zaman adet olmazsak eğer bunun nedeni iğneler ilaçlar mı yoksa gebelik mi sizce
Sanırım aynı gün transfer olmusuz koyu görünüyor ama yumurtlama testleridebyanıltıxı olabiliyor test gününü bkleArkadaşlar yumurtalama testi ile bugün yaptım.Bugun transfer günü dahil 9.gunum. 5 gün önce de Gonapeptyl iğneyi Vurulmuştum. Etkilemiş midr sizce yoksa hamilelik varmı. Çünkü normalde yumurtlama zamanı ancak böyle olr ikisi aynı kırmızılıkta.
Bnde cok sıkıldm inş beklediğime değer Allah ım ailelerimzde bilmiyor sürekli onlara birşeyler uyduruyorum inşallah çifte bayram yaşarız ya RabbimMerhaba arkadaşlar bende ayın 21inde transfer oldum heyecanla bekliyorum sürekli mesajları okuyup rahatlıyordum sonrasında üye olup yazmaya karar verdim zaman evde geçmek bilmiyor
Bizimkilerde bilmiyor ilk iki transferde söyledik daha fazla stres yarattılar ve kez sadece biz biliyoruz eşimde işte olunca zaman öldürmeye çalışıyorum ama inşallah pozitif sonuçlar alicaz ve değecek bu gunlereBnde cok sıkıldm inş beklediğime değer Allah ım ailelerimzde bilmiyor sürekli onlara birşeyler uyduruyorum inşallah çifte bayram yaşarız ya Rabbim