- 10 Eylül 2020
- 2.667
- 2.913
- 83
Bende oyleyim 3. Gün baslamistimEvet test konusunda aşiri sabirsizim utanmasam transfer gununden başlarim) bekliycez artik mecbur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende oyleyim 3. Gün baslamistimEvet test konusunda aşiri sabirsizim utanmasam transfer gununden başlarim) bekliycez artik mecbur
Baya erken vermiş doktor test gününü benim taaa haftaya cumartesi yani 15 gün sora nerdeyse toplamda.insallh bende öyle kaptırmak istemiyorum ama işte hislerim iyi düşün diyorMerhaba ümitlendirmek istemem ama benim test günüm 9. Gündü kanda 127 çıktı. İdrar hcg testi pozitif çıktı merak edip ovulasyonda yapmıştım oda koyu çıkmıştı![]()
Bence yerleşme kanaması olabilir canım içini ferah tutKızlar 5. Gün embriyosu. Bugün 9. Gün. Az önce pembe leke geldi. Sizce nedir bu yaşayan oldu mu.
İlaç kullanırken olmak biraz zor ama olanlar varKızlar birşey sorucam hiç tüp bebek transferinden sonra regl olan var mı???
Cok zor suan piyasada sıkıntı varmıs ben bursada cok zor bulmustumMerhaba,
Cetrotide ignesini istanbulda nerden bulabilirim acaba ?
Doktoruna mutlaka bir sor derim burada igne vs verdiklerini okumustum bu tarz durumlarda ama emin değilimKızlar 5. Gün embriyosu. Bugün 9. Gün. Az önce pembe leke geldi. Sizce nedir bu yaşayan oldu mu.
Ben lekelenme yaşamıştım . Beşinci ya da altıncı gün olabilir . Doktorumu aramıştım . Korkma ilaçlarına devam et demişti.Doktorunuzu bilgilendirin hemen.Kızlar 5. Gün embriyosu. Bugün 9. Gün. Az önce pembe leke geldi. Sizce nedir bu yaşayan oldu mu.
Eczaneleri telefonla arayıp sordunuz mu acaba ?Merhaba,
Cetrotide ignesini istanbulda nerden bulabilirim acaba ?
Doktorunuzla görüşün belki farklı bir iğne verir bu durumlarda muadili olan ignelere geçirebiliyor diye biliyorumEvet malesef![]()
Hayir ama çok mantikliymis yarim saat iskence cekmistimKızlar transferde sonda takılan oldmu
Transferden sonra yapmıştı doktor ben seni rahatlatayim diyerek. Neden sordunuz acaba ?Kızlar transferde sonda takılan oldmu
Hayırlısı olsun inşallah25 Haziran’da tek embriyo transferimi oldum, 6 temmuz’da testim var. Heyecan dorukta![]()
Baya erken vermiş doktor test gününü benim taaa haftaya cumartesi yani 15 gün sora nerdeyse toplamda.insallh bende öyle kaptırmak istemiyorum ama işte hislerim iyi düşün diyor
Şuan 6+1im. Kalp atışı duymadık daha doktorum garanti olsun diye 2 hafta sonra çağırdıAaa bizim aynı gün. Benim kontrolüm hafta başı ben de kese de kalp atışı da duyarım sanıyordumtam kaç haftalıksın şuan canım