Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok geçmiş olsun . İğne ve serum uygularlar birazdan diye düşünüyorum .Kızlar bendeki leke kanamaya döndü. Acile gidip kan verdik. Doktor normal olduğunu söyledi. 9. Gün bugün.
Yok doktor yoktu. Sadece kan verdik. Kendi doktorum normal dedi. Karın ağrısı çok fazla.Çok geçmiş olsun . İğne ve serum uygularlar birazdan diye düşünüyorum .
Çok geçmiş olsun umarım herhangi bir sorun olmaz kendinizi sıkmayın psikoloji çok önemli Allah yardımcınız olsunYok doktor yoktu. Sadece kan verdik. Kendi doktorum normal dedi. Karın ağrısı çok fazla.
İnşallah pozitif olur25 Haziran’da tek embriyo transferimi oldum, 6 temmuz’da testim var. Heyecan dorukta![]()
Bizim hastane de aynı şekilde 9. Gün istemişti bende dedim hatta erken değil mi diye 5. Gün olması da etken tabii diye düşünüyorumBizim hastanede böyle herkesten 9. Gün istiyolar. İnşallah pozitif olur sağlıkla ilerler![]()
Bana takıldı vallahi çok rahatladım, çok fazla sıkışmışsın dedi hemşire hop sondayı taktı biraz boşalttı ohh içim rahatladıKızlar transferde sonda takılan oldmu
Ben ilkinde kullanmadım ama çok zorlandım yarım saat. İkinci de kesinlikle böyle yapmicam dedim sürgü kullandım oda rahatlatıyorKızlar transferde sonda takılan oldmu
Gecmis olsun cnm son durum nedir?Yok doktor yoktu. Sadece kan verdik. Kendi doktorum normal dedi. Karın ağrısı çok fazla.
Ah tekrar geçmiş olsun . Çıktı mı kan sonucu ?Yok doktor yoktu. Sadece kan verdik. Kendi doktorum normal dedi. Karın ağrısı çok fazla.
Benimde şuan öyle canım hassas acıma da oluyor dokununca veya eğilince .Kızlarrr göğüs uçlarım aşırı hassas çok acıyor, şişlik var ve çok sıcak. Böyle birşey yaşayan oldu mu?
Sen nasılsın canım ? Keyfin nasıl ?Gecmis olsun cnm son durum nedir?
Hayırlı sonuçlar diliyorum tutunma kanamasıdır insallahYok doktor yoktu. Sadece kan verdik. Kendi doktorum normal dedi. Karın ağrısı çok fazla.
Daha iyiyim cnm çok şükür sadece igne yerleri acıyor ona da razıyımSen nasılsın canım ? Keyfin nasıl ?
Bende bu belirtide hiç olmadıKızlarrr göğüs uçlarım aşırı hassas çok acıyor, şişlik var ve çok sıcak. Böyle birşey yaşayan oldu mu?
Çok sevindim iyi olmana .Daha da iyi olucaksinDaha iyiyim cnm çok şükür sadece igne yerleri acıyor ona da razıyımkorkularim var ama desteginizle rahatlatiyorum kendimi
![]()
Bende uclarda hassasiyet vardi ama bugun pek kalmadi giderek vucut alisyordur ins diyorumBende bu belirtide hiç olmadı
Keske bende baslasaydim da kanama yasamasaydimÇok sevindim iyi olmana .Daha da iyi olucaksinAy o iğne yerlerini sen bana sor
ben transferden önce başladım nedense artık
![]()