- 26 Ocak 2022
- 881
- 1.109
- 33
Canım bi kere negatif olmadığına mutlu olmalısınTest sonucum 23.70 çıktı arkadaşlar. Sizce nasıl ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bi kere negatif olmadığına mutlu olmalısınTest sonucum 23.70 çıktı arkadaşlar. Sizce nasıl ?
Ah diziler yabancı filmler kurtarıcı bir deBazı erkekler TV izlemeyi çok seviyorlar . Futbol ya da başka spor dallarını da takip ediyorlar o yuzden de olabilir![]()
Ben deKızlarrr buarada yaşlarınız kaç enerjimiz harika tuttu maşallah diyim ama yaş skalamızı merak ettimkadınların yaşı sorulmaz demeyin şurda bizbizeyiz
ben başliyim ben 31 yaşındayım
![]()
Darisi basimiza daha bebisleri buyutucezBen deBenim ilk çocuğum kızımda da burada grup kurmuştuk hala Facebookkta grubumuz devam ediyor 7 yıl oldu.. bazen enerji böyle güzel tutuyor
![]()
Kızınızı Allah bağışlasın darısı bizlereBen deBenim ilk çocuğum kızımda da burada grup kurmuştuk hala Facebookkta grubumuz devam ediyor 7 yıl oldu.. bazen enerji böyle güzel tutuyor
![]()
Sağlikla ilerlesin inşallahTest sonucum 23.70 çıktı arkadaşlar. Sizce nasıl ?
Çok teşekkür ederim amin inşallahKızınızı Allah bağışlasın darısı bizlereBiz bi türlü sosyal medyaya geçiş yapamadık siz başarmışsınız neyseki
![]()
36 ile başı çekiyorum kizlarKızlarrr buarada yaşlarınız kaç enerjimiz harika tuttu maşallah diyim ama yaş skalamızı merak ettimkadınların yaşı sorulmaz demeyin şurda bizbizeyiz
![]()
Saglikla artsin ins kuzumTest sonucum 23.70 çıktı arkadaşlar. Sizce nasıl ?
Bende 32 oldum. Artık 32 demem lazim ama ağzıma hic yakışmıyorKızlarrr buarada yaşlarınız kaç enerjimiz harika tuttu maşallah diyim ama yaş skalamızı merak ettimkadınların yaşı sorulmaz demeyin şurda bizbizeyiz
![]()
Hahsah dur hele ben de sendenim beraber cekelim başı36 ile başı çekiyorum kizlar![]()
Tamam o zaman sag başı ben sol başı sen çekHahsah dur hele ben de sendenim beraber cekelim başı![]()
İnan bana ben daha otuzlu rakamlara alisamadan kırklı rakamlar geliyorBende 32 oldum. Artık 32 demem lazim ama ağzıma hic yakışmıyor![]()
Ayy hemen gelmeyeydi iyidiİnan bana ben daha otuzlu rakamlara alisamadan kırklı rakamlar geliyor![]()