• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Kızlarrr buarada yaşlarınız kaç enerjimiz harika tuttu maşallah diyim ama yaş skalamızı merak ettim🫣 kadınların yaşı sorulmaz demeyin şurda bizbizeyiz😅 ben başliyim ben 31 yaşındayım😊
Ben de ☺️ Benim ilk çocuğum kızımda da burada grup kurmuştuk hala Facebookkta grubumuz devam ediyor 7 yıl oldu.. bazen enerji böyle güzel tutuyor 🙏🏻

Ben de ☺️ Benim ilk çocuğum kızımda da burada grup kurmuştuk hala Facebookkta grubumuz devam ediyor 7 yıl oldu.. bazen enerji böyle güzel tutuyor 🙏🏻
Kızınızı Allah bağışlasın darısı bizlere🤲🏻🥰 Biz bi türlü sosyal medyaya geçiş yapamadık siz başarmışsınız neyseki 😄

Ben tam sıkısmamıstm doktorum sondayla doldurdu ama sonra idear yaparken mahfoldm tahriş oldu üretra kan işedim resmen 2 gün tuvalet yapmak işkence oldu enfexia verdi doktorum korktm tutunmaya engel olur die olmaz dedi o yüzden sordum

Çok teşekkür ettim 🥺 kahverengi şekilde az az geliyor. Doktoruma değeri attım henüz görmedi. Yarın sabah haberleşiriz artık. Yaşım 33. 3. Tüp bebek demememiz.

Back
X