• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Ay mide yanması ,ekşimesi hepsi oldu . İki üç gun içinde geçti neyse ki Mucize .✌️ En kötüsü de çok fazla gaz oluşuyordu tutunma döneminde. Şimdi eskiye göre iyiyim . Pek birşeyim kalmadı vücudum alışıyor diyip iyi düşünmek istiyorum .

Bu arada belirti olması şart değil kesinlikle hatta bazı kadınlar doğum yapıyorlar ama hamile olduklarından haberleri yok . Tlc de izlemiştim ( Ben hemen şüpheye düşerim çünkü 7/24 kendimi dinliyorum psikopat gbi 😃)
Cok haklisin Sunsea m .. 😉 ben küçükken ev sahibinin kızı acile gidip hamile oldugunu ve dogum baslandigini öğrenmişti 🤣🤣 kizin haberi yokmus aylarca 7 aylik dogurdu sonra 🙈🙈 ben belirti aramiyorum senin yaptigin gibi iyiye yormak istiyorum

Cok haklisin Sunsea m .. 😉 ben küçükken ev sahibinin kızı acile gidip hamile oldugunu ve dogum baslandigini öğrenmişti 🤣🤣 kizin haberi yokmus aylarca 7 aylik dogurdu sonra 🙈🙈 ben belirti aramiyorum senin yaptigin gibi iyiye yormak istiyorum
Ay gercek mi🤣 gamsızlık seviyesi everestteymis sanırım🤣 Yada baska derdi mi vardı acaba kendine hic bakamadi bilemeyiz ki yargilamak da istemem

Ben de 29 yaşındayım 🙂

Transferden 5 gün sonra işe başladım 10 gün çalıştım sonra okul kapandı zaten şimdi evdeyim. İçecek sadece su ve ayran içiyorum çayı 3 4 günde 1 tane anca. Dizi film izleyerek geçiyor günlerim 🙂
Ah moonandstar kıl payı minnakliktan kurtuldun canisi 🤩🤩 dimi S sunsea

Ay gercek mi🤣 gamsızlık seviyesi everestteymis sanırım🤣 Yada baska derdi mi vardı acaba kendine hic bakamadi bilemeyiz ki yargilamak da istemem
Yokk gayrimeşru bir durumdu kiz bekar adam evliydi ama annem cocugun hareketini de hissetmedin diye sormustu cocuktum ama hatırlıyorum 🤣🤣🤣 zaten sonra ailesi reddetti bir müddet sonra da affetti

Lidya canım az önce basındn gecenleri okudun tüplerin alınmıs sanırım benimde dıs gebelikten bir tüpüm alındı diğerinde sıkıntı yok sıvı biriken tüpünde ağrı sancı felan olmadmı hiç soncta enfeksiyonlu oluyoms ya tüp hiç anlanmafn mı yani hsg cekilene kadar
Ben ilk adet olduğum gunden beri hep sancili yaşıyorum adetlermi hastanelik olana kadar ama hic bir doktor bu ağrıyı tüplerle bagdastirmadi 🤷 bildiğim kadariyla tüplerde sorun olduğunu belli edecek bir belirti yok hsg dışında 😔

Kizlar kan sulandırıcı iğne vurduğum yer 2 gündür top top oluyor.
Devamlı dokunduğumda acıyor morariyor. acimasini da geçtim ama top haliyle etki ediyormudur acaba onu düşünüyorum.
İlaç yayiliyormudur bilginiz var mı😔
İğne sonrası kolonyalı pamuk bastır. yayilmasina yardim eder

Back
X