- 24 Temmuz 2021
- 1.474
- 1.594
- 53
- 39
Yay tabikiÇok güzel bi enerjin var evett taaa buralardan yansıyorburcun nediiir nediiir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yay tabikiÇok güzel bi enerjin var evett taaa buralardan yansıyorburcun nediiir nediiir
Gaz olayı bende de çok var hatta korkuttu beni aceba tutunmadi mi diye demek sadece bende değil 9 aylık hamile gibiyim simdidenAy mide yanması ,ekşimesi hepsi oldu . İki üç gun içinde geçti neyse ki Mucize .En kötüsü de çok fazla gaz oluşuyordu tutunma döneminde. Şimdi eskiye göre iyiyim . Pek birşeyim kalmadı vücudum alışıyor diyip iyi düşünmek istiyorum .
Bu arada belirti olması şart değil kesinlikle hatta bazı kadınlar doğum yapıyorlar ama hamile olduklarından haberleri yok . Tlc de izlemiştim ( Ben hemen şüpheye düşerim çünkü 7/24 kendimi dinliyorum psikopat gbi)
Çok teşekkür ederim, inşallaaahhHayırlısı olsun inşallah![]()
Çok çok teşekkürler, umarımİnşallah pozitif olur![]()
Hayırlısı olsun inşallahS_lidya bu açtığınız konu başlığı ne kadar bol anneli oldu böyle :) Ben hep uzaktan okuyanlardanim ve bu konu başladığını mayıstan bu yana adeta ezberledim
21 Haziran da transfer oldum. Test günüm 4 temmuz , beklemek çok zor :)
Oluyor evet ama bunlari yaşamak icin çabalıyoruzGöğüslerim balon gibi oldu sağ kasığımda ara ara kramp giriyo uyuyamıyorum![]()
Teşekkür ederim.Hepimiz için inşallahHayırlısı olsun inşallah![]()
Ah inşallah pozitiftirde her sıkıntıyı yaşamaya razıyımOluyor evet ama bunlari yaşamak icin çabalıyoruz![]()
Kaçıncı gundesin cnm 5.gun embriyosu muAh inşallah pozitiftirde her sıkıntıyı yaşamaya razıyım
Hayırlısı olur cnm insMerhaba arkadaslar. Tüm yazıları anca bitirdim okumayı. Pozitif haberi alan herkesi tebrik ediyorum. Allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin. Negatif acısı çekenlerin de Allah yardımcısı olsun. İnşallah iyi haberleri siz de en kısa zamanda alırsınız. Bem de 28 haziranda ilk kez transfer olacağım kısmetse. Eylülde toplanıp dondurulmuş bir 6. Gün embriyom vardı. Aralık sonu miyom ameliyatı oluna, doktorum rahmin iyice iyilesmesi için 6 ay bekleyelim demişti. Amh değerin çok düşük, 6 yumurtadan 1 embriyo oluşmuştu, o yüzden inşallah hayırlısıyla sağlıkla pozitif sonucu görür ve kucağıma alabilirim yavrumu.
Evet 2 tane 5. Gün embriyosu 9. GünümdeyimKaçıncı gundesin cnm 5.gun embriyosu mu
O zaman test yapilabilir artik yarinEvet 2 tane 5. Gün embriyosu 9. Günümdeyim
Amin,,, cok sag ol. Senin de insallah hayirlisiyla saglikla devam eder gebeligin! Alalim hepimiz ugruna bunca ugrastigimiz yavrularimiz kucagimizaHayırlısı olur cnm insAllah emeklerimizi boşa cikarmasin
![]()
Amin kuzum cumlemiz insAmin,,, cok sag ol. Senin de insallah hayirlisiyla saglikla devam eder gebeligin! Alalim hepimiz ugruna bunca ugrastigimiz yavrularimiz kucagimiza
Benimde aynı şeklde ilaçlardan belkide tabi hormonlatdan da kaynaklanıyorKızlarrr göğüs uçlarım aşırı hassas çok acıyor, şişlik var ve çok sıcak. Böyle birşey yaşayan oldu mu?
33 bndeKızlarrr buarada yaşlarınız kaç enerjimiz harika tuttu maşallah diyim ama yaş skalamızı merak ettimkadınların yaşı sorulmaz demeyin şurda bizbizeyiz
ben başliyim ben 31 yaşındayım
![]()