- 12 Şubat 2015
- 94
- 77
- 288
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy canım hayırlı olsuntransfer sonrası değerlerim:
8. gün = 13.51
10. Gün= 48
12. Gün = 118
10 gün sonra kese için randevu aldım belki yavas ama artıs nasılki acaba allahım sen hayırlısını saglıklısını ver ısteyen herkese :)
Sizin sonucunuzu merak ediyordum, artış mükemmel, Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin inşaAllah.transfer sonrası değerlerim:
8. gün = 13.51
10. Gün= 48
12. Gün = 118
10 gün sonra kese için randevu aldım belki yavas ama artıs nasılki acaba allahım sen hayırlısını saglıklısını ver ısteyen herkese :)
transfer sonrası değerlerim:
8. gün = 13.51
10. Gün= 48
12. Gün = 118
çoook teşekkür ederim değerler düşük olunca çok korkmuştum hemsireye heycandan saglıklımıki diye sormusum. nerden bilsin :) artısınız gayet iyi 10 gun sonra keseyi görmek için gelin dedi simdide 10 gun gecmez bana ınsallah allah herkese bnm yasadıgım sevıncın kat katını yasatsın :) sımdıde tek duam saglıklı ılerler insalah :)Ayy canım hayırlı olsunyavaş ilerliyor olabilir bazı bebişler geç tutunuyor ama artışı gayet güzel sımsıkı tutunsun annesine inşallah
![]()
çok teşekkür ederim bebişim tutunmuş demekki mınnak mınnak ılerlıyor amin ınsallah butun anne olmak ısteyenlere yasatsın bu mutlulugu rabbim :)Sizin sonucunuzu merak ediyordum, artış mükemmel, Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin inşaAllah.
Ben 1 Temmuz Cuma günü test yapacağım.Bu hafta test yapacak kimler var kaç kişiyiz sonuç ogrenecekler
çok tesekkür ederim artıyor duzenlı ınsallah :) sizinde saglıcakla kucagına almak nasıp olsun hamıssınız sızde ne guzel keseyıde gordummu tam hısetcem heralde ıcımde hala bır korku var :)Önemli olan artış sağlıkla ilerlesin inşallah![]()
Amin çok teşekkürler ben de çok endişeliydim değerler artacak mı kese bebek görünecek mi kalp atışı filan derken endişeler bitmiyo yaniçok tesekkür ederim artıyor duzenlı ınsallah :) sizinde saglıcakla kucagına almak nasıp olsun hamıssınız sızde ne guzel keseyıde gordummu tam hısetcem heralde ıcımde hala bır korku var :)
değerim düşük olunca cok korkmustum kımyasalmı dıye baktım degerler artıyo sımdı keseyı goruncede kalp atısı beklıcem ınsallah sağlıklıysa kalıcak bizimle allahım nasip ederse :)Amin çok teşekkürler ben de çok endişeliydim değerler artacak mı kese bebek görünecek mi kalp atışı filan derken endişeler bitmiyo yani![]()
sağlık ocağı bana da söylemişti tedavi döneminde bizi bilgilendirin bizde takip ediyoruz diye bende ultrasonu bekliyorum söylemek için hala bi tuhafım hamileyim diyemiyorum sizde de oldu muKızlar bugün sağlık ocağına ilaç yazdırmaya gittim gitmişken gebelik kaydı da oluşturdular cuma günü zaten rutin testlerimi yapmıştım onu sisteme gireceklermiş
hahaha o heyecanla neler sormuyoruz ki inşallah sağlıkla ilerleyecek bir sürü kardeş doğurucaz uzaklarda da olsakçoook teşekkür ederim değerler düşük olunca çok korkmuştum hemsireye heycandan saglıklımıki diye sormusum. nerden bilsin :) artısınız gayet iyi 10 gun sonra keseyi görmek için gelin dedi simdide 10 gun gecmez bana ınsallah allah herkese bnm yasadıgım sevıncın kat katını yasatsın :) sımdıde tek duam saglıklı ılerler insalah :)
Çok teşekkür ediyorum hepimizi inşallahBenim değerlerimle nerdeyse aynıtebrikler Allah tamamına erdirsin inşallah
![]()
Sağlikla ilerlesin inşallah artarak devam etsintransfer sonrası değerlerim:
8. gün = 13.51
10. Gün= 48
12. Gün = 118
mucizem dinlen olabildiğinde süreç zor ya anlıyoruz seni ben günlük 4 hap, 4 fitil, 1 göbekten oksapar ve 3günde 1 proluton vuruluyorum herkes aynı süreçten geçiyor kendini rahatlat bu şekilde. bi arkadaşım 3 aylık hamileyken öyle bir kanaması oldu ki hala konuştuğumuzda bebeği nasıl düşmedi anlayamıyoruz. rabbim esirgesin hepimizin evlatlarını inşallahBugün gene pembe lekelenmem olduprogestron igne +hap+fitil hak getire ... Bundan sonrası Allah'ımın takdirine kaldı
yatmak ve ilaclarimi kullanmaktan baska yapabilecegim birsey yok
![]()
Hayırlı uğurlu olsun inşallah darısı bizlerin başınatransfer sonrası değerlerim:
8. gün = 13.51
10. Gün= 48
12. Gün = 118
Amin cnmmucizem dinlen olabildiğinde süreç zor ya anlıyoruz seni ben günlük 4 hap, 4 fitil, 1 göbekten oksapar ve 3günde 1 proluton vuruluyorum herkes aynı süreçten geçiyor kendini rahatlat bu şekilde. bi arkadaşım 3 aylık hamileyken öyle bir kanaması oldu ki hala konuştuğumuzda bebeği nasıl düşmedi anlayamıyoruz. rabbim esirgesin hepimizin evlatlarımızı inşallah![]()
evet anlıyorum seni tüm endişelerinde çok çok haklısın ama biz ne yaparsak yapalım rabbimin tadiri esastır. sadece bu dönemde kendine çok dikkat edip kafa olarak daha rahatlamak çok önemli duaya sarılalım inşallah hepimiz için hayırlısı olsunAmin cnmşöyle ki benim iki kez rahim yapisikligi ameliyatim oldugu icin biraz bu konuda tedirginim sadece , rahim yetersiz mi acaba diye... İki dogal gebeligimde sonlandi bu tüp bebek ama süreçler hep ayni isler rahme koyduktan sonra ... Neyse bekleyip gorucez cnmm