• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Ben gördüm canim ama sen içini ferah tut herkes bir değil benim yumurta catlatma ignesindende degildi ustunden 10 gunu gecmisti erken gebelik test kaset hepsinde silik cikiyordu ama kanda 0di yuzumuze tokat gibi yapismisti o sonuc asla unutamiyorum once sevinip sonra uzulmek cok kotuydu suan ikinci transferim ama unutamiyorum hala icimde yara ama sakın sende boyle olcak sanma ben 100 kisiden sadece biriydim
Çok üzüldüm inanın ama benim adet gecikti ondan çok umutlanıyorum

Ayni gun transfer olmusuz☺️
Hayırlısısın olsun insallah idear testi yapmayi düşünüyor musun
Canım senin bu dediğin testi doktorum aynen benden de istedi 4 gün sonra ona göre ilaç takviyesi yapacağız dedi ve benim sonumlarım çok iyi çıkmıştı ek ilaca gerek duymadı. Özellikle p4 (progesteron hormonu) 27 küsür yüksek çıkmıştı hatta ben hamileliğe yormuştum. Evet her doktor istemiyor sanırım
Doktorunuz kim

Enerjine hayran kaldım maşallah 🥰🌸
Bu sürecimde 12 gün boyunca bende kimseyle görusmedim çünkü anlamıyorlar .
Mesela transferden önce komşuya gitmiştim başka bir komşum da oradaymış.
tüp bebekle uğraştığımizi duymuş bana dediği şey ya karıştırirlarsa embryolari,
Yurt dışında duymuştum bir doktor kendi spermlerini kullanmış hastalarına öylelikle birsuru çocuğu olmuş vs.vs bu kafaları ne yapacağız ?

Kadınlar kulübü iyi ki var 🌸
Hepimiz aynı yoldan geçiyoruz birbirimizi anlıyoruz destek de oluyoruz .
Vakit de öylelikle geçiyor .
İşte bu yüzden bu 4. Denememiz ama ailelerimiz dahil hiç bir arkadaşımıza kimseye haber vermedik. Benim sadece tek bir arkadaşım biliyor o da destek oluyor sağolsun, yoksa eşimle birbirimizi dayanağız.

Herkese merhabalar ben de Bayadır takipteyim. Bugün yazmaya fırsat oldu. 24 haziran cuma günü 1 embriyo transferim oldu benim de. Simdi beklemedeyim :) daha önce de tüp bebek yaptırmıştım cok şükür 3 yaşında bir oğlum var. Az cok tecrubeliyim ama insan yine de tedirgin oluyor. Benim ilk tedavimde de bunda da doktor transferden 4 gun sonra e2 p4 tahlili istiyor. Burda hic dikkatimi cekmedi. Kimseden istenmiyor sanırım.
Ben yurtdışındayım canım benden de hep istendi benim de transferim 24ydü Temmuz 1e e2/p4 tahlili Temmuz 8e de kanda bhcg testi verdi doktorum. Transferimiz aynı günmüş 🤩 benim 3. Gün 8 hücreli A kalite taze transfer oldu.

Ben yurtdışındayım canım benden de hep istendi benim de transferim 24ydü Temmuz 1e e2/p4 tahlili Temmuz 8e de kanda bhcg testi verdi doktorum. Transferimiz aynı günmüş 🤩 benim 3. Gün 8 hücreli A kalite taze transfer oldu.
Benim de ayni 8 temmuz test 3. Gün a kalite. Insallah sonuçlarımız da pozitif ve aynı olur🥰

Hayırlısı olsun inşallah. Mesajlarına baktım gelişmeler iyi sanırım. Kan testi ne zaman. Benden 15 gün sonrasına test istediler. 8 temmuz yani
30 Haziran perşembe günü teşekkür ederim hayırlısıyla kanda da pozitifi gördükten sonra rahatlayacağım :)) adetim 3 gün oldu gecikti ve erken gebelik testinde pozitif çıktı

Benim de ayni 8 temmuz test 3. Gün a kalite. Insallah sonuçlarımız da pozitif ve aynı olur🥰
İnşallah güzel sonuçlar alırız sizin de fresh trasnfer miydi. Bu benim 4. Denemem. İlk 3ünde birinde kalp atışı görülmedi, biri negatifti, biri de kimyasal gebelikti. İnşallah bu sefer yüzümüz güler. 4. Deneme için tekrar opu yapıldı artık 6 tane daha embriyo var geride inşallah onları 2. Bebek için kullanabiliriz.

Back
X