Hee timem öyleyse bende uykun bölünüyor sandimdiYok bekliyorum cnm o saati erken uyuyan biri degilim genelde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hee timem öyleyse bende uykun bölünüyor sandimdiYok bekliyorum cnm o saati erken uyuyan biri degilim genelde
Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhh kuzummmSelam kızlarrr aranıza ben de katilayim :)
24 yaşındayım 5 senelik evliyim ve 3. Tüp bebek denemem.
İlk denememde hiç yumurtam çıkmadı,
Şehir ve doktor değişikliği yaptım doktorum Prof. Gökalp Öner,
2.denemem 2020 Eylüldeydi erken dönem düşük yaptım.
Son denememe Şubat ayında başladım herşeyin araştırılmasıni yaptırıp
Amh 0.4
Çikolata kistim var
Kan pıhtılaşmam var
Eşimde DNA hasari var
Kromozom translokasyon taşıyıcılgı var
Sperm sayı ve morfolojisi çok düşük.
Mikroçiple DNA hasarini eledik, 3 embriyomuz oluştu genetige gonderdik teki sağlıklı geldi altın embriyomrahime çizik atıldı çikolata kisti bastırıldı katil hücre baskılayıcı tedavi uygulandı, embryo glue yapıldı veeee. Altın embriyom bana tutundu . 17 Haziran transferdi 25 Haziran 77, 27 Haziran 234 çıktı değerim
![]()
hayır yapmadım. Bu ay doğal yolla hamile kalan arkadaşımın da idrar testi negatif çıktı kan testind belli olmuş. Bunu duyduğumdan beri yapmamaya karar verdim. 2 tane 3. Gün embriyosu ne çok ümitliyim ne az ümitli.Aynı gün test günümüz. Kendiniz test yaptınız mı hiç
İyice ileri gönder fitili.Kızlar endometrin ( progesteron fitil) kullananlara bi sorum var. Günde 3 kez kullanıyorum. Gece, yatmadan, sabah namazında ve öğleden sonra 3-4 gibi.Sadece sabah namazında koyduğum fitil sabah 11 gibi nerdeyse tamamen geri geliyor. Böyle bişey yaşayan ya da önerisi olan var mı? Daha önceki denemelerde hep progesteron iğne vuruluyordum bu defa klinik değiştirdim ve taze transfer için doktorum fitil kullanıyoruz dedi.
Ayy bu endisendd o kadar haklisin ki ilk testim böyle pozitifi çıktı eşim iki gun sonra geldi onunla test yapicam kaset test almis ilk 5 dkka hic cizgi cikmadiperşembe günü test günüm içim kıpır kıpır hep bir acaba var test yaptım pozitif ama ya ilaçlardansa ya test bozuksa diye bi milyon düşünce bugün verecektim ama drum bekle dedi kan için. Kızlar hiç testte pozitif kanda negatif gördünüz mi duydunuz mu??
Hayırlı sonuçlar olsun inşallahKızlar bugün transferimin 2.günü teste kaldı 7 gün
Bnde gecen hafta gittim ilaclari yazdirmayi sormak icin o ara aldillar bendende rutin testleri takip edeceklermis işte aşılar icin falanKızlar bugün sağlık ocağına ilaç yazdırmaya gittim gitmişken gebelik kaydı da oluşturdular cuma günü zaten rutin testlerimi yapmıştım onu sisteme gireceklermiş
Endiselenme dualarim seninle iyisindir umarim suanBugün gene pembe lekelenmem olduprogestron igne +hap+fitil hak getire ... Bundan sonrası Allah'ımın takdirine kaldı
yatmak ve ilaclarimi kullanmaktan baska yapabilecegim birsey yok
![]()
İnsallah canım son denememiz olurValla aynı bende hep benden büyüktüAllahım inşallah bu sefer bizi kavuşturur miniklerimize
![]()
Rubby yine herseyi kacirdim ama senin yazdigina yetistumKızlaaar hadi kafa dağıtma saatiyaşları öğrendik şimdi nereliyiz yazalım bakalım memleketli olanlar ortaya çıksın
ben başlıyorum 01 Adana
![]()
Ya arada bir soruyla konuyu değiştiriyorum paylaşım olsun kafamız dağılsın diye Türkler olarak memleketçilik vardır bizde muhabbette tanışmada sorulur ordan aklıma geldiRubby yine herseyi kacirdim ama senin yazdigina yetistumgelsin benden 35 izmir, tavrmegene giden var gordum yazilarldan izmirden cikar bir kac kisi daha :)))
Ben calismaya basladim bugun pelte gibiyim S sunsea iyi misin ?
Yeni transfer olan arkdaslarim hadu güzel haberler verin bize cümbüş yeri olsun buralar
O kadar cok yazi görüyorum ki arada kacirdgm cevap yazamadgim varsa hakkinizi helal edin hem guzel haberde hemde uzuntunuze ortam olma konusunda![]()
Yaaa ne kadar benziyor hikayelerimiz .Esimde azosperm var canim ilk 0 di sonra sukur 50 bin oldu hemen aldilar
İyiyim canısı ya kesilde lekelenmem doktor da pembe lekeden korkma kanamaya donmedigi surece sıkıntı yok dedi o yuzden icim daha rahatEndiselenme dualarim seninle iyisindir umarim suan![]()
Benim biraz pütürlü akıyor veya sıvı şeklinde geri geliyor normal olduğu söylenmişti .Kızlar endometrin ( progesteron fitil) kullananlara bi sorum var. Günde 3 kez kullanıyorum. Gece, yatmadan, sabah namazında ve öğleden sonra 3-4 gibi.Sadece sabah namazında koyduğum fitil sabah 11 gibi nerdeyse tamamen geri geliyor. Böyle bişey yaşayan ya da önerisi olan var mı? Daha önceki denemelerde hep progesteron iğne vuruluyordum bu defa klinik değiştirdim ve taze transfer için doktorum fitil kullanıyoruz dedi.
Ozaman bir atakta benden olsun ismim sena :)) eger bir kizim olursa adi lidya olacak teyzeleriYa arada bir soruyla konuyu değiştiriyorum paylaşım olsun kafamız dağılsın diye Türkler olarak memleketçilik vardır bizde muhabbette tanışmada sorulur ordan aklıma geldivalla bazen bende yazmak istiyorum okumaya devam edince kaçıyor ama muhakkak her yazana bir dönen oluyor cevapsız bir soru kaldığını sanmıyorum harika bir buluşma oldu ellerine sağlık Lidya'cım
![]()
Ohh çok şükür harikaİyiyim canısı ya kesilde lekelenmem doktor da pembe lekeden korkma kanamaya donmedigi surece sıkıntı yok dedi o yuzden icim daha rahat