• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Kaç gün oldu duruyor hala 2 tane oldu 🤷
Birsahakini öyle yaparım artık.
Benim toplama sırasında her iğnede uyguladğım yöntemdi. Kalçadan olanlarda hemşire unutsa hatırlatıyordum. Neredeyse hiç sertleşme olmadan geçirmiştim son 1-2 güne kadar. Ama oksapar da bir tek işe yaramamıştı. Miyom ameliyatım sonrası 20 gün oksapar yaptım off çok fenaydı. Şimdi yarın transfer günüyle yine başlıyorum oksapara :( korkulu rüyam, çok yakıyor ve çok ağrıtıyor beni

3. Gün embryosu canım .
Benim belirtilerim var ama ilaçalardan olabileceğini de düşünüyorum yan etkilerini okudum hepsinin olabilecek belirtiler yazıyor.
Şuan mesela çok göğüslerim şiş ve dokununca acıyor .
Adet olacakmissim gibi ağrım da oluyor hafif hafif .
İdrar testi yapmadım ben hiç.
Bir önceki transferim de 9. Gün test yapmıştım negatif çıkmıştı.
Ben negatif diye çok ağlamistim ilacları bırakayım moduna girmiştim .
Kan değerim 64 cıkmıstı test yaptıktan 2 gün sonra.
Ama Kimyasala benzer bir durum oldu 27 gün sonra kan değerim düşmeye başladı.
Bu sefer inşallah öyle şeyler olmayacak kavuşacağız miniklerimize hep iyi düşünelim 🙏 Benim ilaçlardanmı bilmiyorum ama ilaçlarım hep aynı ve transferden 1 hafta önce kullanmaya başlamıştım hiç böyle şeyler yoktu biraz kasık ağrımdan umutlanıyorum hep güzel düşünelim güzel olsun🥰

Transfer sonrası 7 gündeyim. Göğüs hassasiyeti, kasık ağrısı son dört gündür yok. İlginç olan progestan iğneler de acımıyor artık. Sinek ısırığı gibi. Hiçbir hamilelik belirtisi yok. Sadece iştahım açılmış süreli yiyorum. Ama bu evde olmaktan kaynaklı sanırım.
Hep mi progesteron iğne kullandın, transfer öncesi de? Ben vajinal fitil kullanıyorum transfer yarın sabah, acaba iğneye mi geçirir? İnşallah geçirmez. Zaten oksapar yapacağım her gün bir de progesteron iğnesi olmasa. Ben o beklemenin stresi yanında tadını da çıkarmak istiyorum. Sonuçta bayramda çıkıyor. Umarım bayram hediyesi olur pozitif test

Bunu okuyun bol bol kızlar

Eklentiler

• 41385307-35D1-4747-8C9E-B9278983ED4A.webp
    41385307-35D1-4747-8C9E-B9278983ED4A.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 87
Vallahi ne annem ne kayınvalidem hiç kimseye söylemeden sessiz sedasız 2. transferimi yaptım hala da kese kalp atışına kadar haberleri olmayacak kaldı ki böyle patavatsız insanlar bilsin. sana iyi gelecek ne ise onu tercih etmek o kişilerle görüşmek lazım ama bazen güvendiğinde böyle ulu orta konuşabiliyor. Tüp bebekle ilgili en ufak fikri olmayıp ne kadar zor bir süreç olduğunu sadece tv programı değiştirirken ucundan duyan herkes ahkam kesiyor. Kulaklarımızı kapatalım bize iyi gelecek şeylerle meşgul olalım. kendimize, eşimize ve bebeğimize odaklanalım. beni aşağı çekecek her şeyden uzak duruyorum bu süreçte herkese de tavsiye ederim. kimseyle görüşmemek gerekiyorsa görüşmüyorum (sizinle o boşlukta doldu tabii🙈✌️) hele bir hayırlı haberleri alalım, güzel bir şey duyduğunda herkes sevinir, önemli olan zor günde destek olmak.

herkesin sonuçları güzel gelsin bizz kutlarız inşallah🤩❤️
Ben de aynı. Kocam ben doktor hemşire biliyor :) yeter çok bile. buraya geldim 3-4 gündür yazılanları okudum, sizinle paylaştım az rahatladım ama. Konuşmak böyle oluna çok iyi geliyor

Yok yok genel olarak temmuzun ilk haftası herkes bi aşamaya gelecek. Temmuz'un ilk haftası burda belirleyip oraya geçiş yaparız inşallaaahhhhhhh❤️❤️🤲🏻🤲🏻
30 unda transfer olanlar 12sinde test sonucunu alır. Bayram sonu 13 temmuz çok iyi bir geçiş tarihi olur bence yeni topic e. Umarım ben de sizinle gelirim. 9 saat kaldı transfere ve uyku tutmuyo

30 unda transfer olanlar 12sinde test sonucunu alır. Bayram sonu 13 temmuz çok iyi bir geçiş tarihi olur bence yeni topic e. Umarım ben de sizinle gelirim. 9 saat kaldı transfere ve uyku tutmuyo
Çok büyük heyecan bana bu defa farklı klinikte yaptırınca doktor trasnferden önce düşük doz diazem verdi heyecanın stresin azalsın yerleşme kolay olsun dedi hakkaten ilaç epey rahatlattı beni. Bir de önceden yazmıştım kaçırmışsındır belki burada (Amerikada) doktorlar transfer günü çorapla gelin diyorlar hep giymeyi unutma pamuklu soket çorap.

Hep mi progesteron iğne kullandın, transfer öncesi de? Ben vajinal fitil kullanıyorum transfer yarın sabah, acaba iğneye mi geçirir? İnşallah geçirmez. Zaten oksapar yapacağım her gün bir de progesteron iğnesi olmasa. Ben o beklemenin stresi yanında tadını da çıkarmak istiyorum. Sonuçta bayramda çıkıyor. Umarım bayram hediyesi olur pozitif test
Evet hep iğne kullandım oksapar da dahil. Bünye alışıyor.

Kendini rahatlat lütfen inşallah çok güzel geçecek ve güzel haber alacaksın buna odaklan bizi habersiz bırakma 🤲🏻🥰

Benim toplama sırasında her iğnede uyguladğım yöntemdi. Kalçadan olanlarda hemşire unutsa hatırlatıyordum. Neredeyse hiç sertleşme olmadan geçirmiştim son 1-2 güne kadar. Ama oksapar da bir tek işe yaramamıştı. Miyom ameliyatım sonrası 20 gün oksapar yaptım off çok fenaydı. Şimdi yarın transfer günüyle yine başlıyorum oksapara :( korkulu rüyam, çok yakıyor ve çok ağrıtıyor beni
Benimde oskapar canim diğer yağlı iğnelerden değil🙈

Bu sefer inşallah öyle şeyler olmayacak kavuşacağız miniklerimize hep iyi düşünelim 🙏 Benim ilaçlardanmı bilmiyorum ama ilaçlarım hep aynı ve transferden 1 hafta önce kullanmaya başlamıştım hiç böyle şeyler yoktu biraz kasık ağrımdan umutlanıyorum hep güzel düşünelim güzel olsun🥰
İnşallah canım iyiyi düşünüyorum🤲🌸🐣

Günaydın güzel hanımlar. Benim de problemim gece 12de yatsam da sabah 6da uyanıyorum masabaşı çalışıyorum ve gündüz uykum geliyor. Şimdi hapşurdum karnım patlıycak gibi oldu, sık idrarım geliyo napıcam

Merhabalar Kızlar 20 haziranda dondurulmus bir adet 3 gün embriyosu transferim oldu. Bugün 7. Günüm kasik bel ve göğüs ağrım var. Henüz hiç test yapmadım eşim negatifi görüp üzülmemi istemiyor. Pozitif olan arkadaşlar sizlerde ne gibi belirtiler olmuştu. Bu süreç çok stresli inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur ve emeklerimizin karşılığını alırız.
Belirti çok olmadı ama olsa da ilaçlardan kaynaklı benzer şeyler oluyor, sabırla test gününüzü beklemenizi öneririm ben erkenden yaptım doktorum da kızdı 🤭

Günaydın güzel hanımlar. Benim de problemim gece 12de yatsam da sabah 6da uyanıyorum masabaşı çalışıyorum ve gündüz uykum geliyor. Şimdi hapşurdum karnım patlıycak gibi oldu, sık idrarım geliyo napıcam
Günaydııın, uyku hali ve sık idrar hamilelik belirtisi baskıdan oluyor. diğerleri bence biraz bizim kuruntumuz kendimizi çok dinlemekten geliyor ama tüp bebek yaptırmanın olayı da bu herşeyi erken yaşayıp erkenden bildiğimiz için bir işaret arıyoruz sonumuz hayır olsun😬

Back
X