- 26 Ocak 2022
- 881
- 1.109
- 33
Hiç belirti arama bak ben pozitifim yakında ultrasona gidicem hiç bir şey yok belirti ile alakası yok emin ol8. gün hiçbir belirti yok. Beklemekten yoruldum. Negatif olursa ne yapacağım diye düşünüyorum artık.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç belirti arama bak ben pozitifim yakında ultrasona gidicem hiç bir şey yok belirti ile alakası yok emin ol8. gün hiçbir belirti yok. Beklemekten yoruldum. Negatif olursa ne yapacağım diye düşünüyorum artık.
Rubbyt buldmbu androidde var galiba apple store da göremedim. bakayım biraz daha. ne hoşsun maşallah canımbir ömür mutlu olun bebişle taçlansın inşallah
20 Haziran ise kaset testi için erken değil mi ?Kızlar sizi çok yakından takip ediyorum. İlk transferim aralık ayındyadı. O zaman grupta çok aktiftim. Bu defa sessiz kalmak istedim ama tutamadım yine . Olumlu olanlara hayırlı olsun diyorum. Benim de 2.transferim dondurulmuş 5.gün embriyosuydu 20 haziranda oldu. Sabah evde kaset test buldum yaptım ama tek çizgiydi, ve çok netti.. çok erken de değil ama sanırım olumsuz yine![]()
merhaba hoşgeldin, lütfen olumsuz düşünme tecrübelisin idrara geç geçebildiğini biliyosun inşallah kanda sürpriz olsun size hayırlı sonuçlarını duyalımKızlar sizi çok yakından takip ediyorum. İlk transferim aralık ayındyadı. O zaman grupta çok aktiftim. Bu defa sessiz kalmak istedim ama tutamadım yine . Olumlu olanlara hayırlı olsun diyorum. Benim de 2.transferim dondurulmuş 5.gün embriyosuydu 20 haziranda oldu. Sabah evde kaset test buldum yaptım ama tek çizgiydi, ve çok netti.. çok erken de değil ama sanırım olumsuz yine![]()
hee böyle link gibi ekliyoruz ben uygulama zannettim. tamamdır. Buarada sende çok hoşsun lavinyaAynı masa üstüne indi lidyadaki gibi
sen nasıl oldun canım iyi misin durumun nedir?20 Haziran ise kaset testi için erken değil mi ?
Güzel sonuçlara inşallahGiydim ben de şimdi yoldayım. Stresim azalsın diye sizi okuyorum. Dua edin bana
Kanamam azalarak geçti gbi sadece hafif lekelenme var . Umarım bir daha görmemsen nasıl oldun canım iyi misin durumun nedir?
Bende 21 Haziran'da oldum transferi ama hiç belirtim yok hicbirsey hissetmiyorum test yapmamak için zor duruyorum8. gün hiçbir belirti yok. Beklemekten yoruldum. Negatif olursa ne yapacağım diye düşünüyorum artık.
Geçmiş olsun çok şükür lekelenmeler biter inşallah hemenKanamam azalarak geçti gbi sadece hafif lekelenme var . Umarım bir daha görmemDaha önce de düşük yaşadığım için ağır geliyor bu tarz şeyler . Cuma günü kontrolüm var tekrar . Sorduğun için çok tşk ederim .
umarın son olur sağlıkla kucağına almanı dilerim. her süreci zor gerçektenKanamam azalarak geçti gbi sadece hafif lekelenme var . Umarım bir daha görmemDaha önce de düşük yaşadığım için ağır geliyor bu tarz şeyler . Cuma günü kontrolüm var tekrar . Sorduğun için çok tşk ederim .
Ben hanileyim yeni öğrendik Ama uyuyamıyorummmm sağolun. 11 yaşında bir kızım var doğal gebelikGünaydııın, uyku hali ve sık idrar hamilelik belirtisi baskıdan oluyor. diğerleri bence biraz bizim kuruntumuz kendimizi çok dinlemekten geliyor ama tüp bebek yaptırmanın olayı da bu herşeyi erken yaşayıp erkenden bildiğimiz için bir işaret arıyoruz sonumuz hayır olsun![]()
İnşallah çok tşk ederimGeçmiş olsun çok şükür lekelenmeler biter inşallah hemen![]()
Ah çok tşk ederim umarım öyle olurumarın son olur sağlıkla kucağına almanı dilerim. her süreci zor gerçekten
Maşallah Allah bağışlasın yeni bebeğinizi de inşallah, her vücut farklı gerçekten net konuşmak imkansızBen hanileyim yeni öğrendik Ama uyuyamıyorummmm sağolun. 11 yaşında bir kızım var doğal gebelik
Tesekkür ederim canımm utandırma benihee böyle link gibi ekliyoruz ben uygulama zannettim. tamamdır. Buarada sende çok hoşsun lavinya![]()