• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Kızlar sizi çok yakından takip ediyorum. İlk transferim aralık ayındyadı. O zaman grupta çok aktiftim. Bu defa sessiz kalmak istedim ama tutamadım yine . Olumlu olanlara hayırlı olsun diyorum. Benim de 2.transferim dondurulmuş 5.gün embriyosuydu 20 haziranda oldu. Sabah evde kaset test buldum yaptım ama tek çizgiydi, ve çok netti.. çok erken de değil ama sanırım olumsuz yine😭

bu androidde var galiba apple store da göremedim. bakayım biraz daha. ne hoşsun maşallah canım🥰 bir ömür mutlu olun bebişle taçlansın inşallah
Rubbyt buldm

Eklentiler

• 3A70CE39-8E7D-4CB9-8411-534E5EB94BE9.webp
    3A70CE39-8E7D-4CB9-8411-534E5EB94BE9.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 84
  • 89358D27-E9BB-4C64-A2BE-96BEA677B523.webp
    89358D27-E9BB-4C64-A2BE-96BEA677B523.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 71
Aynı masa üstüne indi lidyadaki gibi

Eklentiler

• A1CD056D-BF93-4856-91D0-FFD1BCDB02FD.webp
    A1CD056D-BF93-4856-91D0-FFD1BCDB02FD.webp
    51,4 KB · Görüntüleme: 76
Kızlar sizi çok yakından takip ediyorum. İlk transferim aralık ayındyadı. O zaman grupta çok aktiftim. Bu defa sessiz kalmak istedim ama tutamadım yine . Olumlu olanlara hayırlı olsun diyorum. Benim de 2.transferim dondurulmuş 5.gün embriyosuydu 20 haziranda oldu. Sabah evde kaset test buldum yaptım ama tek çizgiydi, ve çok netti.. çok erken de değil ama sanırım olumsuz yine😭
20 Haziran ise kaset testi için erken değil mi ?

merhaba hoşgeldin, lütfen olumsuz düşünme tecrübelisin idrara geç geçebildiğini biliyosun inşallah kanda sürpriz olsun size hayırlı sonuçlarını duyalım🤲🏻

Mrb. Ignelerimi 10gundur duzenli kullaniyorum. Yumurtalarim cok yavas buyuyor. Ayni igne ve dozlarla devam ediyoruz. Doktor sorun olmadigini soylese de icim icimi yiyor. 7.gun kontrolde 6, 8 ve 9mm 3 adetti, 11.gun kontrolde 7,8,9,10,12mm 5 adet oldu. 2tane de kucuk varmis. 3 gunluk kullanimdan sonra tekrar kontrolum var. [40 yas sayilirim. Amh 6 ay once 0,6 idi, tedaviden onceki ay 1.0 cikti. Antral sayimda 7-8 folikul vardi.]Tedaviden onceki ay klomen kullanimi sonucu kist olustugundan dogum kontrol hapi kullanmistim. Yavas buyumenin nedeni olabilir mi? Ne yapabilirim, bu sekilde opu olur mu, tedavi iptal mi edilir? Bilenler aydinlatabilirse sevinirim. (Genopeptyl, menopur, gonal f 225 ve gun asiri saizen kullaniyorum)

Kanamam azalarak geçti gbi sadece hafif lekelenme var . Umarım bir daha görmem😔 Daha önce de düşük yaşadığım için ağır geliyor bu tarz şeyler . Cuma günü kontrolüm var tekrar . Sorduğun için çok tşk ederim .
Geçmiş olsun çok şükür lekelenmeler biter inşallah hemen🙏

Kanamam azalarak geçti gbi sadece hafif lekelenme var . Umarım bir daha görmem😔 Daha önce de düşük yaşadığım için ağır geliyor bu tarz şeyler . Cuma günü kontrolüm var tekrar . Sorduğun için çok tşk ederim .
umarın son olur sağlıkla kucağına almanı dilerim. her süreci zor gerçekten

Günaydııın, uyku hali ve sık idrar hamilelik belirtisi baskıdan oluyor. diğerleri bence biraz bizim kuruntumuz kendimizi çok dinlemekten geliyor ama tüp bebek yaptırmanın olayı da bu herşeyi erken yaşayıp erkenden bildiğimiz için bir işaret arıyoruz sonumuz hayır olsun😬
Ben hanileyim yeni öğrendik Ama uyuyamıyorummmm sağolun. 11 yaşında bir kızım var doğal gebelik

Back
X