• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Merak etme anlık şok olup geçiyor yıllarca negatif görüp, ilk gebeliginde kontrole diye gidip kalp atışı durmuş haberi alan kişi yani ben söylüyorum bunları 😔😔😔 ama bak sonra yeniden başlıyorsun hayata bir minnak getirmek icin... Gerci ben genlerim konusunda devam etmeli kararsızım ama ins kocamin genleri olur tamamen ben taşıyıcı olayim 🤣🤣🤣🤣 gene patlattim espriyi bakkk bakkk 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Hahahah canım yaaa kıyamam ben sanaaa :( hangi aşamadasın tüp bebekte şuan canım?

@lavinya_1014 canım inşallah bebislerimiz sımsıkı tutmuştur. Aynı durumu yaşamışız banada transfer anında sonda takıldı çok korkuyordum ama fazla sıkışık olduğun için mecburuz dediler.Korktugum kadar acılı degilmis ama yinede çok ta hafif bir durum değildi.Kimsinde enfeksiyon yapıyor sık yaşanan bir durum sonda olayında. İnşallah sonucunun güzelliği ile bu günleri hatırlayip vay be diyip geçersin
Ah ünşallah canımm ben cok sıkısık değildm su içiyorudm aldılar sondayla doldurcaz dedi doktorum takarken bi sorun yoktu cıkarırken hafif acıdı ama eve geldikten sonra idrar yapıyorum basıl ağrıyor kam geliyor doktor tahrişten dedi ertesi gün kesildi ama bi sonraki gün yüne ağrı acıma yanma ve idrar sonra pembe akıntı dedm hocam sanırm idrar yoku enfeksiyonu oldm tahlil yaptır dedi ama eşim yoktu tek basıma gidemem dedim ozman enfexia al kullan dedi bu durum biraz canımı sıktı ama kısmette ne varsa o olur elden bişey gelmiyor inşallah sonuclarmız güzel olurda her türkü sıkıntıya razıyım🤲🏻

Bide ben sağlık calısanıyım tıbbi sekreterim sondanın böyle etkileri oldugunu biliyorum istemedm pek aslnda ama kısmet böylemiş napalım

Çok şiddetli bel ve kasık ağrım var :KK43: adetim 4 güm gecikti üç gün önce silik çizgi ile pozitifi aldım perşembe günü kan testim aklım çok karışık bu ağrılar beni çok korkutuyor 🙁
Benimde perşembe günü test günüm ama bende göğüs hassasiyeti ve hafif baş ağrısı dısında bişi yok ama sen pozitifi görmüşsün ben tapmadm test acıkcası ağrısa mı daha iyi ağrımasamı bilmiyorum🤷🏻‍♀️

Ben hiç test yapmadm cünkü catlama iğneside 2 tane oldum o yüzden yalancı pozitiflik olabilir hemde no olcaksa test günü olsun 2 günde bir beta stresi yasamk istemiyorum yine

Benimde perşembe günü test günüm ama bende göğüs hassasiyeti ve hafif baş ağrısı dısında bişi yok ama sen pozitifi görmüşsün ben tapmadm test acıkcası ağrısa mı daha iyi ağrımasamı bilmiyorum🤷🏻‍♀️
İnan ki bende bilmiyorum çok stresli süreç çok yorucu ne düşüneceğimi şaşırdım 😣😣

Ah ünşallah canımm ben cok sıkısık değildm su içiyorudm aldılar sondayla doldurcaz dedi doktorum takarken bi sorun yoktu cıkarırken hafif acıdı ama eve geldikten sonra idrar yapıyorum basıl ağrıyor kam geliyor doktor tahrişten dedi ertesi gün kesildi ama bi sonraki gün yüne ağrı acıma yanma ve idrar sonra pembe akıntı dedm hocam sanırm idrar yoku enfeksiyonu oldm tahlil yaptır dedi ama eşim yoktu tek basıma gidemem dedim ozman enfexia al kullan dedi bu durum biraz canımı sıktı ama kısmette ne varsa o olur elden bişey gelmiyor inşallah sonuclarmız güzel olurda her türkü sıkıntıya razıyım🤲🏻
Böyle sıkıntılı durumlar bizi daha da etkiliyor inşallah son acılar son çabalar olsun da müjdemize kavusuruz

Back
X