Sizimde mi boyle cikti daha sonra pozitif mi oldu ben hala inanamiyorum daayyy o zaman hayırlı olsuuuun aynı benimki gibi çıkmış maşallahh![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizimde mi boyle cikti daha sonra pozitif mi oldu ben hala inanamiyorum daayyy o zaman hayırlı olsuuuun aynı benimki gibi çıkmış maşallahh![]()
evet benim 7. gün biraz silik sonra hep kırmızı çıktı çok şükür sonra pozitifi gördüm haftaya da rabbim nasip ederse kendisini görmeye gidicez darısı size tüm isteyenlere inşallahhhSizimde mi boyle cikti daha sonra pozitif mi oldu ben hala inanamiyorum da![]()
Ay cok sukur masallah insallah sorunsuz ilerlerevet benim 7. gün biraz silik sonra hep kırmızı çıktı çok şükür sonra pozitifi gördüm haftaya da rabbim nasip ederse kendisini görmeye gidicez darısı size tüm isteyenlere inşallahhh![]()
Bende 21inde transfer oldum 5. Gün çift embriyo cuma günü test günüm en erken Perşembe günü yapmayı düşünüyorum idrar testini öncesinde negatif moral bozabilir istersen yarın yine yap ama negatifse de üzülme idrara ne zaman geçtiğini bilmiyoruz cunkuBenim 20 sinde 5.gün dondurulmuş oldu. Olunan günü bir sayarsak 9.gün bugün
Ayy çok rahatlattın beni benimde çift transfer inşallah ikiz nasip olur çok istiyorum bendeYok canım hiç öle düşğnme benimde öleydi ve sonuc pozitif ve ikizRabbim isteyen bekleyen herkese basip etsin.moralini yülsek tut
negatifi çekme kendine
Merhaba, çok güzel bir konuya girdin benimde aklımdaydı ama yeri gelmedi bir türlü. Benim işim insan kaynakları olduğu için haklarımı biliyorum aynı zamanda evden çalışıyorum bende ara ara ofise gidiyorumKızlar aranızda çalışan var mı bilmiyorum ama bugün şöyle bir şey yaşadım. Benim mesaim 08.00-18.00 arasi artik 16.30 a kadar calisicam. Yasal olarak calisma saatimizin 7.5 saati gecmemesi gerekiyormus bilginze
Ay inş pozitif olur ya. Daha hiç yaşamadım p duyguyu, 5 buçuk yıllık evliyim… çok korkuyorum. Negatif olursa üzülmicem diyodum ama gün geldikçe streslenmeye başladımBende 21inde transfer oldum 5. Gün çift embriyo cuma günü test günüm en erken Perşembe günü yapmayı düşünüyorum idrar testini öncesinde negatif moral bozabilir istersen yarın yine yap ama negatifse de üzülme idrara ne zaman geçtiğini bilmiyoruz cunku
Ben bakmıştım aslında biraz keseyide görünce soylerim diye düşünüyordum ama bugun insan kaynakları bugunden itibaren böyle olması gerektiğini söyledi. Benim işim stresli kosturmacali ama is yerm çok anlayışlı çalıştığım herkes suan destek bana. Umarim rahat geçer bu süreç ben ve çalışan herkes icinMerhaba, çok güzel bir konuya girdin benimde aklımdaydı ama yeri gelmedi bir türlü. Benim işim insan kaynakları olduğu için haklarımı biliyorum aynı zamanda evden çalışıyorum bende ara ara ofise gidiyorumevet 7,5 saat çalışması yasal, gece çalışma yapması yasak zorlama kesinlikle yapılamaz. gebelik kontrolleri sebebi ile işvereninde uygun gördüğü ortak zamanda ücretli izin vermek zorunda. yaptığınız iş ağır ise doktor raporu ile iş yeri hekimi onayı alarak iş yükü düşürülebilir veya değiştirilebilir. bir sürü hakkımız var çalışan hamile kızlar muhakkak araştırın
![]()
Ya benim de gönlümden ikiz geçiyor. Allah inş nasip ederAyy çok rahatlattın beni benimde çift transfer inşallah ikiz nasip olur çok istiyorum bende
sağlıcakla hepimiz kucaklarımiza alalım bebeklerimizi![]()
çok güzel bende iş yeri konusunda şanslıyım çok şükür sevindim senin adına. csgb çok güzel bilgilendirmiş hem yalın ve anlaşılır haklarımızı bilelim rahatlığını yaşayalımBen bakmıştım aslında biraz keseyide görünce soylerim diye düşünüyordum ama bugun insan kaynakları bugunden itibaren böyle olması gerektiğini söyledi. Benim işim stresli kosturmacali ama is yerm çok anlayışlı çalıştığım herkes suan destek bana. Umarim rahat geçer bu süreç ben ve çalışan herkes icin
Baska var mi rubby bilmemiz gereken bu tarz haklarimiz
Çok güzel bunu simdi okuyacagim. Haklarimin hepsini bilmek istiyorum inşallah aldigimix destekle. De guzel bir hamilelik geciririzçok güzel bende iş yeri konusunda şanslıyım çok şükür sevindim senin adına. csgb çok güzel bilgilendirmiş hem yalın ve anlaşılır haklarımızı bilelim rahatlığını yaşayalımlinki buraya kopyalasam sorun olabilir diye aşağıya nasıl bulacağınızı yazdım. izinler konusu baya derin onu okuyun muhakkak. önceden kullanma hakkı, direk doğum sonrası kullanma hakkı, süt izni vs hepsi yazıyor. google a 50 soruda kadın işçilere özel çalışma koşulları yazın csgb nin linkinde hepsi detaylı yazıyor
Amin inş canımAyy çok rahatlattın beni benimde çift transfer inşallah ikiz nasip olur çok istiyorum bende
sağlıcakla hepimiz kucaklarımiza alalım bebeklerimizi![]()
Aynı anda fakat bi tanesi çok küçük demişti kaybolabilir diye ama ben cok erken gitmiştim izne ayrılacak diye drum şansıma görüldüİkizlerin kesesi ayni anda mi yoksa farklı zamanlarda mi görüldü cnm
Evet cnm ama ben kanama yasarken acilen bir hastane hekimine gitmek zorunda kaldim 4+3 simdilik tek kese dedi sonradan cift de olabilir tabi dedi... Aman tek olsun saglikli olsun ama ikiz de olabilir tabiAynı anda fakat bi tanesi çok küçük demişti kaybolabilir diye ama ben cok erken gitmiştim izne ayrılacak diye drum şansıma görüldüşimdi aynı boyuttalar hemen hemen ama bazen sonradan da görülebiliyor ikiz oldumu senin de çift embriyo dimi
Nedesem bilemiyorum. Bu durumda teselli verebilmek cok zorKızlarım malesef negatif sonuç aldım .
Çok üzgünüm![]()
Kızlarım malesef negatif sonuç aldım .
Çok üzgünüm![]()
Ay ben oluşmuş diye kıyamıyorum artık konuşmaya ama aslında onlara yetememekten korkuyor insan bi de oğlumda var ona da üzülüyorum ahh annelikEvet cnm ama ben kanama yasarken acilen bir hastane hekimine gitmek zorunda kaldim 4+3 simdilik tek kese dedi sonradan cift de olabilir tabi dedi... Aman tek olsun saglikli olsun ama ikiz de olabilir tabi![]()
Merhaba, çok güzel bir konuya girdin benimde aklımdaydı ama yeri gelmedi bir türlü. Benim işim insan kaynakları olduğu için haklarımı biliyorum aynı zamanda evden çalışıyorum bende ara ara ofise gidiyorumevet 7,5 saat çalışması yasal, gece çalışma yapması yasak zorlama kesinlikle yapılamaz. gebelik kontrolleri sebebi ile işvereninde uygun gördüğü ortak zamanda ücretli izin vermek zorunda. yaptığınız iş ağır ise doktor raporu ile iş yeri hekimi onayı alarak iş yükü düşürülebilir veya değiştirilebilir. bir sürü hakkımız var çalışan hamile kızlar muhakkak araştırın
![]()