Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok üzücüAh özel sektörte pek hak yok malesef. Transfer sonrası bir hafta rapor aldım. Bugün ilk iş günümdü patronlarım nasılsın bile demedi, yüzüme bile bakmadılarArkamdan da hamile olursa zor çalışması diyolarmış
İnsan kaynaklarina bildirdiğiniz andan itibarenGebeligin kacinci haftasindan sonra 7.5 saat oluyor aceba detaylandirabilirmisiniz
Bu yasal bu arada , özel sektör icin daha gecerli zaten devlet memuru yasal surede çalışıyor. İnsan kaynaklarina gidip yasal prosedüru söyleyin calsitiramazlarAh özel sektörte pek hak yok malesef. Transfer sonrası bir hafta rapor aldım. Bugün ilk iş günümdü patronlarım nasılsın bile demedi, yüzüme bile bakmadılarArkamdan da hamile olursa zor çalışması diyolarmış
Hamile olduğunuzu beyan ettiğiniz de yasal haklarımız doğuyorGebeligin kacinci haftasindan sonra 7.5 saat oluyor aceba detaylandirabilirmisiniz
Maalesef patron bazlı işletmelerde öyle ama yasal hakkınızı aradığınız zaman kazanmama ihtimaliniz yok bu hükümler yasayla sabit özel sektör kamu farketmiyorAh özel sektörte pek hak yok malesef. Transfer sonrası bir hafta rapor aldım. Bugün ilk iş günümdü patronlarım nasılsın bile demedi, yüzüme bile bakmadılarArkamdan da hamile olursa zor çalışması diyolarmış
Evetcok guzel onerilerKızlar bu arada kendimi motive etmek için bu kitabı aldım daha başlamadım ama çok güzel yorumlar vardı. Hepsiburada sitesinde uygundu fiyatı almak isteyen varsa haber vereyim
Eki Görüntüle 3091034
Bende ikisi arasında kova tercih ederim ama benimki 20 şubatı geçer gibi duruyor normali beklersem.Kendim kovayim eşim baliko diyorki balik olmasa keske ben kendimi zor çekiyorum
ama kova kabulumdur harika bir burctur
Ben bunu alalı 1 sene oldu bakalım inşallah✌Kızlar bu arada kendimi motive etmek için bu kitabı aldım daha başlamadım ama çok güzel yorumlar vardı. Hepsiburada sitesinde uygundu fiyatı almak isteyen varsa haber vereyim
Eki Görüntüle 3091034
BŞeffaf akıntıdan bahsediyorjm fitil değil.
Bilemedim ki bendeŞeffaf akıntıdan bahsediyorjm fitil değil.
Hayırlı zamanda gelecek diye düşün. Bende şubat sonu sanki içimden bir parça koptu gibi hissetmiştim ama çok hızlı geçti o hissim ve şimdi diyorum ki ne hayırlısıysa o olsun, bu bebek bizim olacaksa bu olur, olmayacaksa başkası olur. Hayat bir sistem ve biz bu sisteme ayak uyduruyoruz.Kızlarım malesef negatif sonuç aldım .
Çok üzgünüm![]()
Canim benim de dün tamamen neqativdi hani ufak silik çiksa neyse. Transferimiz ayniydi bizim. Bugun sabah kaset test yine bembeyaz neqativ erken gebelikde cok az silik. Oglen kan verdim 4 çikti. Ama işden geldikden somra testler yapdim gun içinde koyulaşdi. Yani bugun oglene kadar neqativdi sonucum. Ne olduysa sonra oldu. Bekle 10 gün yap test. InsaAllah hayirlisiyla guzel sonuçlar alirsinkızlar acil desteginize ihtiyacım var. 22si iki tane 5gun embryosu transfer oldum. şimdi idrar testi yaptım negativ. dunyam yıkıldı. sizce ilacları burakmalmıyım? olsa çıkmazmıydl teste
Sizin ki hangisi olacak kısmetse? Benim olursa balık gibi.Kismetse cnm , Allah izin verirse evettt![]()
Balık oluyor cnm Allah nasip ederseSizin ki hangisi olacak kısmetse? Benim olursa balık gibi.
Hayırlısıyla iki duygusal alacağız kucağımıza. Ben bugün bütün gün ağladım ne olsa ağlamaya başladım. Şu an yazarkende ağlıyorum. Acaba benim gibi birileri var mı?Balık oluyor cnm Allah nasip ederse
Sen de balik misin kuzumHayırlısıyla iki duygusal alacağız kucağımıza. Ben bugün bütün gün ağladım ne olsa ağlamaya başladım. Şu an yazarkende ağlıyorum. Acaba benim gibi birileri var mı?