• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Ah özel sektörte pek hak yok malesef. Transfer sonrası bir hafta rapor aldım. Bugün ilk iş günümdü patronlarım nasılsın bile demedi, yüzüme bile bakmadılar 🤦🏼‍♀️ Arkamdan da hamile olursa zor çalışması diyolarmış

Ah özel sektörte pek hak yok malesef. Transfer sonrası bir hafta rapor aldım. Bugün ilk iş günümdü patronlarım nasılsın bile demedi, yüzüme bile bakmadılar 🤦🏼‍♀️ Arkamdan da hamile olursa zor çalışması diyolarmış
Çok üzücü 😔😔😔 neler yaşadığımızı asla bilemiyorlar anlayamiyorlar. Benim is yerimde , ben iki hafta rapor aldim ama benimle ayni görevde bir arkdsim asilama ile hamile kaldi iki aydir gelmiyor ise raporlu o nedenle ben ise basladim diye biraz daha bana anlayislilar belkide 😐 bayrama iki gun izin istedim verdiler ama verirken normalde vermezdim ama suan buradasin olmayadabilirdin oyuzden veriyoruz dediler

Bu yasal bu arada , özel sektör icin daha gecerli zaten devlet memuru yasal surede çalışıyor. İnsan kaynaklarina gidip yasal prosedüru söyleyin calsitiramazlar

Maalesef patron bazlı işletmelerde öyle ama yasal hakkınızı aradığınız zaman kazanmama ihtimaliniz yok bu hükümler yasayla sabit özel sektör kamu farketmiyor

Kızlar bu arada kendimi motive etmek için bu kitabı aldım daha başlamadım ama çok güzel yorumlar vardı. Hepsiburada sitesinde uygundu fiyatı almak isteyen varsa haber vereyim

IMG_20220628_195106.jpg

Kızlarım malesef negatif sonuç aldım .
Çok üzgünüm😢
Hayırlı zamanda gelecek diye düşün. Bende şubat sonu sanki içimden bir parça koptu gibi hissetmiştim ama çok hızlı geçti o hissim ve şimdi diyorum ki ne hayırlısıysa o olsun, bu bebek bizim olacaksa bu olur, olmayacaksa başkası olur. Hayat bir sistem ve biz bu sisteme ayak uyduruyoruz.

kızlar acil desteginize ihtiyacım var. 22si iki tane 5gun embryosu transfer oldum. şimdi idrar testi yaptım negativ. dunyam yıkıldı. sizce ilacları burakmalmıyım? olsa çıkmazmıydl teste
Canim benim de dün tamamen neqativdi hani ufak silik çiksa neyse. Transferimiz ayniydi bizim. Bugun sabah kaset test yine bembeyaz neqativ erken gebelikde cok az silik. Oglen kan verdim 4 çikti. Ama işden geldikden somra testler yapdim gun içinde koyulaşdi. Yani bugun oglene kadar neqativdi sonucum. Ne olduysa sonra oldu. Bekle 10 gün yap test. InsaAllah hayirlisiyla guzel sonuçlar alirsin 🤲

Hepiniz çok sağolun dönemiyorum hepinize burdan cevap veriyorum toparlayacağım yeni sürece gireriz pes etmeyecegim bu sefer de nasip ,vakti zamanı değilmiş 🤲🌸

Şimdi ben rutin kontrollerini sil baştan yaptiracagim hormonların baktiracağım Allah nasip ederse de bir kaç seneye tekrar deneriz .
Belki de gerek kalmaz Rabbim doğal yoldan nasip eder .
Doğuda bildiğiniz iyi bir tüp bebek doktoru var mı?
Diyarbakır da olabilir Mardin de olabilir o tarafa yakın başka yer olabilir bilmiyorum 🤷

Back
X