Arkadaşlar selam, maalesef benim kan testim de negatif çıktı. Demek ki zamanı gelmemiş henüz Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin, hamd olsun ki tevekkülüm tam. Bu seferki transferde zaten dakika 1 embriyologla alakalı olumsuzluk yaşamıştım transfer sonrası embriyolagla görüşmek istedim ve iyikide görüşmüşüm dondurulmuş 4 embriyodan 2 sinin çöp olduğunu öğrendim (4 üde 4.gün embriyosuydu, aslında 5.gün ama Pazara denk geldiği için 4.gün dondurmuşlardı) bir hayal kırıklığı yaşadım o anda, sonrasında eşim doktorla ve embriyologla konuşarak şikayetlerini dile getirdi saçma sapan açıklamalar arkasından özür dilemeler ama tabii bizdeki güven tamamen sıfır oldu. Bundan sonra başka bir doktorla ve hastane ile devam edeceğim umarım sonrası bizim için hayırlı olur.
Hamile olan arkadaşlar, Rabbim sağlıklı, sıhhatli bir şekilde yavrularınızı kucağınıza almayı nasip etsin inşaAllah.
Negatif sonuç alan arkadaşlar, hiçbirşeyin sonu değil önce sağlığımız için şükretmeliyiz. Şimdi olmuyorsa zamanı değil demekki. Çok şükür az çok imkanımız var ki tedavi görebiliyoruz bunun içinde şükretmeliyiz. Maddi olanağı olmadığı için tedavi göremeyen ama evlat hasretiyle yanıp tutuşan sorunun ne olduğunu bile bilmeyen nice anne adayları var

Allah'ım herkesin kucağını sağlıklı, hayırlı evlatlarla doldursun.
İsim olarak ve şahıs olarak tanımama gerek yok her zaman her duamda sizler içinde dua ediyorum. İsmini bilmediğim ama evlat hasretiyle yanıp tutuşan herkese Rabbim biran önce sağlık evlatlar nasip etsin.
Sizlerin de dualarında olmak dileğiyle, hepiniz Allah'a emanetsiniz.