• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Kızlar malesef negatif. Hayırlısı olsun artık. 40 yaş üstü tüp bebek uzmanı doktor tavsiyeniz var mı? Doktorla güven sorunlarım olmuştu içime sinmemişti zaten. İstanbul Ankara Kayseri Adana gibi büyük şehirlere gitmek lazım anladığım kadarıyla
Hayırlısı olsun canım. Antalya ivf de Kemal Özgür e yaptırdım ben her anlamda çok yardımcı oldular tavsiye ederim

Benimde test günüm yarın çok heyecanlıyım dün hafif lekelenmelerim oldu çift embriyo transferi yapılmıştı bugünde bitseydi rahatlasaydim artik
Benimde normalde cumartesi test günüm ama cumartesi yaptırma ihtimalim yok bende yarın akşam acile gidip baktıracağım dün bende de kanama oldu ama öğleden sonra daha gelmedi bugün şu saatlerde sağ kaşığımda ağrı var bıçak gibi saplanıyor

Kızlar malesef negatif. Hayırlısı olsun artık. 40 yaş üstü tüp bebek uzmanı doktor tavsiyeniz var mı? Doktorla güven sorunlarım olmuştu içime sinmemişti zaten. İstanbul Ankara Kayseri Adana gibi büyük şehirlere gitmek lazım anladığım kadarıyla
Merhaba canim cok gecmis olsun Rqbbim tez zamanda kavustursun bebeğine insallah 🙏🙏

Ben bu forumda cokkk eskiyim cok ta uzun yıllardır tup bebekle uğraşıyorum cok merkez ve doktor denedim yasim 40.. 30 yasindan beri uğraşıyorum.. 1 kizim var binlerce şükür ancak 2.yi bulamadım...son uğraşları veriyorum...

Ankara memorial Aygül demiroldayim pazartesi transfer oldum..sonuca göre konuşuruz canim simdilik memnunum ama elinden gelen her şeyi yapıyor doktorum...

Kızlar malesef negatif. Hayırlısı olsun artık. 40 yaş üstü tüp bebek uzmanı doktor tavsiyeniz var mı? Doktorla güven sorunlarım olmuştu içime sinmemişti zaten. İstanbul Ankara Kayseri Adana gibi büyük şehirlere gitmek lazım anladığım
Merhaba canim cok gecmis olsun Rqbbim tez zamanda kavustursun bebeğine insallah 🙏🙏

Ben bu forumda cokkk eskiyim cok ta uzun yıllardır tup bebekle uğraşıyorum cok merkez ve doktor denedim yasim 40.. 30 yasindan beri uğraşıyorum.. 1 kizim var binlerce şükür ancak 2.yi bulamadım...son uğraşları veriyorum...

Ankara memorial Aygül demiroldayim pazartesi transfer oldum..sonuca göre konuşuruz canim simdilik memnunum ama elinden gelen her şeyi yapıyor doktorum...
inşallah pozitif sonuçlanır. Zor süreçler en çok da psikolojik olarak dirençli olmak lazım. Allah yardımcımız olsun.

Amin canım inşallah benim bukadar cok cıkmaz silikti cünkü idrar sağlıkla artsınsa gerisi hiç önemli değil
Benimde 7. gün silik çıktı 10. gün sonucum 139 çıkmıştı onunla alakası yok tamamen tutunmayla alakalı inşallah pozitif çıksında sağlıkla artması önemli sayısal duruma çok takılma

Kizlar merhaba. Yerlesme kanamasi yaşayanlar var mi bu forumda? Transfer haric 7ci gun bugun. Testlerim çok şukur pozitiv. Bugun çok açik kirmizi kan grldi. Şu an kesdi. Burda yaşayan var mi? Onceki hamileligimde de olmusdu onda kipkirmizi ve fazlaydi. Sizde kaç gun surdu? Azmiydi çokmuydu?
canım çok hayırlı olsun🥰 ben ilk gebeligimde 10gunde yasamısdım. sen yeniden test verdin mi? ben 2 temmuz yapıcam bakalım artık nolucak

Hayirlisi olsun demekten baska bisey gelmiyor elimizden ne yazikki. Ben de 14.gunum ama hala opu asamasina bile gelemedim. Yakinindaki bir buyuk sehirde deneyebilirsin aslinda. Artik herkes tup bebek yapiyir neredeyse ama ne kadar ehiller tartisilir bence. Bir de lab. ve embriyolog daha onemli diyorlar cnm. Bunu benim gorustugum bir dr. soyledi. Dr. %40, embriyolog %60 dedi. Insallah bir an once kavusursun bebegine 🌸

Olan oldu artık üzülsem de değişmeyecek hiçbir şey. İlk denemeydi bu. İnsanlar birçok kez deniyor ve pozitif oluyor. Bence de n önemlisi güçlü kalmak. Burada gerçekten psikolojik destek gördüm, mücadele eden birçok kadın gördüm bu da beni daha güçlü kılıyor. İnşallah gönlüne göre olur her şey. Allah yardımcımız olsun.

Benimde 7. gün silik çıktı 10. gün sonucum 139 çıkmıştı onunla alakası yok tamamen tutunmayla alakalı inşallah pozitif çıksında sağlıkla artması önemli sayısal duruma çok takılma
Aynen sağlıkla ilerlesinde önemli olan o kasık ağrımıda sordm hemşireye suan normal dedi en cok sağdan yunurta alındığı için orası daha hassas dedi parol iç gecio sıkıntı yok dedi

canım çok hayırlı olsun🥰 ben ilk gebeligimde 10gunde yasamısdım. sen yeniden test verdin mi? ben 2 temmuz yapıcam bakalım artık nolucak
Bugun 8 gunum kan degerim 42. Sabah 8de verdim kan. Ama bana duşuk gibi geldi sanki. 6 gün 4du ama hcg degeri. Artim iyi yine de gunune gore. bilemedim. Evet ben de 2 temmuzda tekrarliycam. InsaAllah ikimiz de guzel haberler aliriz 🤲

Olan oldu artık üzülsem de değişmeyecek hiçbir şey. İlk denemeydi bu. İnsanlar birçok kez deniyor ve pozitif oluyor. Bence de n önemlisi güçlü kalmak. Burada gerçekten psikolojik destek gördüm, mücadele eden birçok kadın gördüm bu da beni daha güçlü kılıyor. İnşallah gönlüne göre olur her şey. Allah yardımcımız olsun.
O kadar güzel anlatmissinki güçlü duruşuna hayran olmamak elde değil harikasin🙏❤️ en kisa zamanda sağlıkla bebeğine kavus insallah

Rabbim sabır versin canım ve inşaAllah en kısa zamanda hepimize sağlıklı yavrular nasip etsin. Ben de hastane ve doktorla ilgili sıkıntılar yaşadım şimdi Doç.Dr. Selçuk Selçuk diye biri var onun araştırması içindeyim hakkın da çok iyi yorumlar var herşeyden önce hastaya göre tedavi uyguluyormuş, standart bir tedavi yapmıyor yani. Sende bir araştır istersen, ben sanırım onunla devam edeceğim bundan sonra. İstanbul'da yeri.

Back
X