• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Ben zayif degilim ama karından bakinca gördü keseleri emin olmak için alttan da bakicam dedi tmm dedim bakti ama net konuşamadı bir de cuma gunu ilk kanama ile gittigim de tek kese 4+3 dedi uyumlu dedi bugun ise son adet tarihine göre bakip 6 hafta olmali dedi zaten kafam bi milyon iyice sasirtti beni . Tüp bebek merkezine de gidemedim bu halde tabi Tekirdağ'da bir hasteneye gidip geliyorum ayrica gerci doktor iyi ilgili biri
Cnm gecen hafta cuma 4+3 ise bu hafta persembe 5+2 olması gerekmiyor mu? Yani bu hesaplama isi bence son adete göre olmaması gerekiyor

Cnm gecen hafta cuma 4+3 ise bu hafta persembe 5+2 olması gerekmiyor mu? Yani bu hesaplama isi bence son adete göre olmaması gerekiyor
Bende onu savunuyordum hep aslında ama ... Cunku adet tarihine göre 14 gun transfer olmadim 20gub transfer oldum ben de neysee artık ya nasip diyorum

Degerlerin kacti seni. Kuzum
11 gün 265
13 gün 329
15 gün 350
20 gün 890
22 gün 1990

Allah'tan hayırlısını diliyorum artık
Hatta iki gün önce devlet Hastanesi'ne gittim bana hemen yatış verdiler dış gebelik var kürtaj yapacağız dediler kabul etmedim dün kendi doktoruma gittim küçük bir kese gördü bir hafta sonra yine gel dedi

Sen bende 1 gun oncesin ya peki senin haftan ne gözüküyor cnm
Ben tup bebek merkezine gitmedim cnm baska bi yere gittim. Bana doktor son adet tarihimi sordu dedim gec transfer oldum ben blast transfere görr 6 haftalik hesaplanıyor dedim kese gunüyle uyumlu dedi. Son adet tarihime göre hesaplansa 7 haftalık cikiyor.

11 gün 265
13 gün 329
15 gün 350
20 gün 890
22 gün 1990

Hatta iki gün önce devlet Hastanesi'ne gittim bana hemen yatış verdiler dış gebelik var kürtaj yapacağız dediler kabul etmedim dün kendi doktoruma gittim küçük bir kese gördü bir hafta sonra yine gel dedi
Değerlerin çok güzelmiş. Allah tamamını erdirsin

11 gün 265
13 gün 329
15 gün 350
20 gün 890
22 gün 1990

İyi ki kabul etmemisib cnm belli mi olur belki sonradan toplayacak kendini bebegin... Hakkinda hayırlısı olsun inşallah 🤲 ben adet gibi kanamayla ikinci keseyi gördüm hala şaşkınız doktorla

İyi ki kabul etmemisib cnm belli mi olur belki sonradan toplayacak kendini bebegin... Hakkinda hayırlısı olsun inşallah 🤲 ben adet gibi kanamayla ikinci keseyi gördüm hala şaşkınız doktorla
Her yeni güne yeni bir mucize ile uyaniyoruz. Birgün çok kotu haber alıyoruz ertesi gün bir mucize ile karsilasiyoruz Bana kürtaj yapmak isteyen doktorun yanındaki asistan işin Allah'a kalmışsa olmuş bil demişti. Mevlam neylerse güzel eyler

Her yeni güne yeni bir mucize ile uyaniyoruz. Birgün çok kotu haber alıyoruz ertesi gün bir mucize ile karsilasiyoruz Bana kürtaj yapmak isteyen doktorun yanındaki asistan işin Allah'a kalmışsa olmuş bil demişti. Mevlam neylerse güzel eyler
Ne guzel demis umut dolu bir cumle... İşin Allah'a kaldiysa olmuş bil... Çöl sicaginda nil nehrine rastladim sanki 😃😃 icim ferahladi

Test günün ne zaman inşallah güzel sonuçlar alırsın ben hala umutluyum Çarşamba yine kontrolüm var
Canim ben sonuçlarını görmemiştim cok guzel toparlmis masallah🧿🧿 guzel olacak inanıyorum ben🙏🙏

Benim test günüm 11 haziran 15.gune gun verdi ama cok gec duramam o kadar 9-10.gun yaptırırım en gec

Ne guzel demis umut dolu bir cumle... İşin Allah'a kaldiysa olmuş bil... Çöl sicaginda nil nehrine rastladim sanki 😃😃 icim ferahladi
Doktor dış gebelik kürtaj yapacağız deyince dünya başıma yıkıldı sanki o asistanin sözleri hala kulağımda hiç merak etme işin Allah'a kalmışsa olmuş bil veeee ertesi gün küçük bir kese görünmesi ♥️ bir hafta sonra yine gel dedi doktorum eğer o güne kadar bebeğimi kaybetmiş olursam uzulecegimi sanmıyorum çünkü Allah'ım vardır bı bildiği bizim goremedigimiz

Back
X