• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Kullandım ama 18 haziranda bu zamana kadar etkisi kalır mı ki? Birde ben 2 kere aşılama olmuştum her ikisinde de erken test yapmıştım ama o zaman çıkmamıştı hiç böyle
Bence var canım çatlatma bence etkisini kaybetmiş olması lazım ben de 18inde çatlatma oldum.24unde transfer, bu sabah test yaptım ikinci çizgiyi gördüm şükür 😍 ama tabii bu 4. denemem daha önceki 2 tanesinde de 7. -8. gündw pozitif görmüştüm. Biz tüp bebekliler bi rahatça sevinemiyor daha kanda betahcg takibi var sonrasında kese görmesi var sonrasında kalp atışı var. Benim ilk denemede kalp atışı görülmemişti, ikinci negatifti, üçüncü de ilk beta testi düşüktü ve artmadı kimyasal düşük oldu. Şimdilik ilk leveli atlattık şükür darısı gerisinin başına 🤩🤩🤩

Arkadaşlar çok üzgünüm
beta değerim
9. Gün 24
11. Gün 15 çıktı
Çok geçmiş olsun canım. Geri de embryon var mı? Benim de son denemem böyle sonuçlanmıştı hatta bu 10. günde kanda 25 değer gelince daha ikinci değer gelmeden hemşire ikinci testi yapıcaz ama değer çok düşük bu durumlarda genelde kimyasal oluyor demişti😞

Bence var canım çatlatma bence etkisini kaybetmiş olması lazım ben de 18inde çatlatma oldum.24unde transfer, bu sabah test yaptım ikinci çizgiyi gördüm şükür 😍 ama tabii bu 4. denemem daha önceki 2 tanesinde de 7. -8. gündw pozitif görmüştüm. Biz tüp bebekliler bi rahatça sevinemiyor daha kanda betahcg takibi var sonrasında kese görmesi var sonrasında kalp atışı var. Benim ilk denemede kalp atışı görülmemişti, ikinci negatifti, üçüncü de ilk beta testi düşüktü ve artmadı kimyasal düşük oldu. Şimdilik ilk leveli atlattık şükür darısı gerisinin başına 🤩🤩🤩
Bu benim ilk denemem. Bugün o zaman senin 7,benim 6.günüm. Çift çizgiyi gördüm ama sevinemiyorum ki ya kanda çıkmazsa hadi o çıktı ya artmazsa ya kese görünmezse kalp atmazsa gibi sorular hep. Rabbim bu yolda olan herkesin yüzünü güldürsün inşallah. Ben daha eşime birşey demedim test yaptığımı bilmiyor daha muhtemelen kan günü sabah yaparım çift çizgi çıkarsa giderken eşime gösteririm yada beraber yaparız

24 haziranda oldum canim inşallah miniklerimiz bizimledir 2. Transferim o kadar çok istiyorum ki artık bazen de korkuyorum tutmadi yine diye 😔
Kötüyü düşünme sakın canım olumlu düşün ki olumlu olsun inşallah tuttu ve bebişin seninle 💗 bende 25 inde oldum

Hayırlı cumalar kızlar transferden kaç gün sonra duşa girdiniz? Şampuan, duş jeli kullandınız mı?

canım çok hayırlı olsun🥰 ben ilk gebeligimde 10gunde yasamısdım. sen yeniden test verdin mi? ben 2 temmuz yapıcam bakalım artık nolucak
Merhaba canim nasilsin? Benjm degerim dün 42.di bugun 15. Ilaçlari durdurdum. Kimyasalin tadini da almiş oldum. InsaAllah senden guzel haberler aliriz 🤲

Bnede biraz ev işi yaptm uzanıyorum ara ara bıcak saplanıo sanki kasığıma cok ağır olmadan yavas yavas iş yapıyorum

arkadaşlar ben de 21 haziran'da transfer olmuştum. hiç idar testi yapmadım, kan testi yaparsam buraya yazarım diye düşündüm. bugün sabah kan verdim, 12.8 çıktı. transferden beri ara ara çok hafif kasık ağrıları ve gaz şikayeti dışında da hiçbir belirtim yok. :|

arkadaşlar ben de 21 haziran'da transfer olmuştum. hiç idar testi yapmadım, kan testi yaparsam buraya yazarım diye düşündüm. bugün sabah kan verdim, 12.8 çıktı. transferden beri ara ara çok hafif kasık ağrıları ve gaz şikayeti dışında da hiçbir belirtim yok. :|
Merhaba, belirti arama hiç gerçekten bende pozitifi gördüm ama belirti diye sayacağım şey yok gibi diyebilirim. umarım sağlıkla artar hayırlı haberlerini bekleriz❤️🤲🏻

Back
X