• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Hemsireyi aradim normal olabilir takip edin kırmızıya dönerse gelin dedi ama tedirginim tabi is yerinde ayaklarimi uzattim uzanıyorum
canım olabildiğince havaya kaldırmaya çalış progestan iğne kullanıyorsun değil mi

Canım izin alma şansın varsa izin al eve git evde dinlen
canım olabildiğince havaya kaldırmaya çalış progestan iğne kullanıyorsun değil mi
İki saatim falan kaldi diye izin istemek istemedim 😔 ayaklarimi uzattim havaya kaldirdim. Progestan dex igne kullanıyorum. Off cok kotuymus bu tediirginlik korku cidden

Canım çok geçmiş olsun inşallah kesilir bir an önce
Haydaaaaa noluyor bize boyle yaaa doktorunu ara cnm
Eveet vallahi bende kaç gündür okudukca dua ediyordum bugun nasil bir tedirginlik oldugunuda anladim😔😔 allahim korusun hepimizi bebeklerimizi🙏 simdi kendi doktoruma da haber verdim tup bebekci haricinde onlar suan bekleme kal dediler çünkü bakalim kendi doktorum ne diyecek

Eveet vallahi bende kaç gündür okudukca dua ediyordum bugun nasil bir tedirginlik oldugunuda anladim😔😔 allahim korusun hepimizi bebeklerimizi🙏 simdi kendi doktoruma da haber verdim tup bebekci haricinde onlar suan bekleme kal dediler çünkü bakalim kendi doktorum ne diyecek
Takip et bakalim cnm moral bozma sakın, tüp bebekde anlaşılan boyle kanamalar oluyor... Rabbim hepimize ve miniklerimize yardim etsinnn ins 😇😇

arkadaşlar ben de 21 haziran'da transfer olmuştum. hiç idar testi yapmadım, kan testi yaparsam buraya yazarım diye düşündüm. bugün sabah kan verdim, 12.8 çıktı. transferden beri ara ara çok hafif kasık ağrıları ve gaz şikayeti dışında da hiçbir belirtim yok. :|
Doktorun ne diyor cnm test değerine, ben cok yorum yapamıyorum acikcasi ... Ama belirti arama ilaclarin etkisi psikoloji etkisi birseyler hissedersin ama erken evrede pek belirti olmuyor

Evett insallah canim benim ya 😔😔 hep diyorlar ya normal bir gebelikten farki yok diye ama bence var iste bunlar umarim hepimiz saglikla atlatiriz su sureci🌸🙏🙏❤️
Bende aynı kanıya vardım kesinlikle dogal gebelikle tüp bebek gebeliğinin arasinda cok fark gördüm ... Umarım atlatiriz saglikla kavusuruz miniklerimize

İki saatim falan kaldi diye izin istemek istemedim 😔 ayaklarimi uzattim havaya kaldirdim. Progestan dex igne kullanıyorum. Off cok kotuymus bu tediirginlik korku cidden
seni anlıyorum ama gerçekten çok sık rastlanıyormuş kendini rahatlat ve hep yat ben dinlenince düzeldi çok şükür

Back
X