Canım izin alma şansın varsa izin al eve git evde dinlenHemsireyi aradim normal olabilir takip edin kırmızıya dönerse gelin dedi ama tedirginim tabi is yerinde ayaklarimi uzattim uzanıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım izin alma şansın varsa izin al eve git evde dinlenHemsireyi aradim normal olabilir takip edin kırmızıya dönerse gelin dedi ama tedirginim tabi is yerinde ayaklarimi uzattim uzanıyorum
canım olabildiğince havaya kaldırmaya çalış progestan iğne kullanıyorsun değil miHemsireyi aradim normal olabilir takip edin kırmızıya dönerse gelin dedi ama tedirginim tabi is yerinde ayaklarimi uzattim uzanıyorum
Canım izin alma şansın varsa izin al eve git evde dinlen
İki saatim falan kaldi diye izin istemek istemedimcanım olabildiğince havaya kaldırmaya çalış progestan iğne kullanıyorsun değil mi
Hemsireyi aradim normal olabilir takip edin kırmızıya dönerse gelin dedi ama tedirginim tabi is yerinde ayaklarimi uzattim uzanıyorum
Haydaaaaa noluyor bize boyle yaaa doktorunu ara cnmKizlar bendende hafif pembe akinti geldibaya korktm ya
Canım çok geçmiş olsun inşallah kesilir bir an önce
Eveet vallahi bende kaç gündür okudukca dua ediyordum bugun nasil bir tedirginlik oldugunuda anladimHaydaaaaa noluyor bize boyle yaaa doktorunu ara cnm
Benim kanamam az az devam ediyor cnm ignemi oldum geldim simdi yarında pruloton ignemi yaptircam baska ignem kalmıyor gerisi nasipppp cnm
Takip et bakalim cnm moral bozma sakın, tüp bebekde anlaşılan boyle kanamalar oluyor... Rabbim hepimize ve miniklerimize yardim etsinnn insEveet vallahi bende kaç gündür okudukca dua ediyordum bugun nasil bir tedirginlik oldugunuda anladimallahim korusun hepimizi bebeklerimizi
simdi kendi doktoruma da haber verdim tup bebekci haricinde onlar suan bekleme kal dediler çünkü bakalim kendi doktorum ne diyecek
çok teşekkür ederim.Merhaba, belirti arama hiç gerçekten bende pozitifi gördüm ama belirti diye sayacağım şey yok gibi diyebilirim. umarım sağlıkla artar hayırlı haberlerini bekleriz![]()
Evett insallah canim benim yaTakip et bakalim cnm moral bozma sakın, tüp bebekde anlaşılan boyle kanamalar oluyor... Rabbim hepimize ve miniklerimize yardim etsinnn ins![]()
Doktorun ne diyor cnm test değerine, ben cok yorum yapamıyorum acikcasi ... Ama belirti arama ilaclarin etkisi psikoloji etkisi birseyler hissedersin ama erken evrede pek belirti olmuyorarkadaşlar ben de 21 haziran'da transfer olmuştum. hiç idar testi yapmadım, kan testi yaparsam buraya yazarım diye düşündüm. bugün sabah kan verdim, 12.8 çıktı. transferden beri ara ara çok hafif kasık ağrıları ve gaz şikayeti dışında da hiçbir belirtim yok. :|
Allah nasibine yazmışsa her türlü güzel sonuçlanır canm inşallah da öyle olur. Bı dahaki kontrol ne zamanBenim kanamam az az devam ediyor cnm ignemi oldum geldim simdi yarında pruloton ignemi yaptircam baska ignem kalmıyor gerisi nasipppp cnm
doktorla henüz görüşemedim ama pazar günü test yaptır demişlerdi, sanırım tekrar ister.Doktorun ne diyor cnm test değerine, ben cok yorum yapamıyorum acikcasi ... Ama belirti arama ilaclarin etkisi psikoloji etkisi birseyler hissedersin ama erken evrede pek belirti olmuyor
Bende aynı kanıya vardım kesinlikle dogal gebelikle tüp bebek gebeliğinin arasinda cok fark gördüm ... Umarım atlatiriz saglikla kavusuruz miniklerimizeEvett insallah canim benim yahep diyorlar ya normal bir gebelikten farki yok diye ama bence var iste bunlar umarim hepimiz saglikla atlatiriz su sureci
![]()
Amin cnm cok haklisin, haftaya Çarşamba gidicem kontrole tabi o zamana da acillik olmazsamAllah nasibine yazmışsa her türlü güzel sonuçlanır canm inşallah da öyle olur. Bı dahaki kontrol ne zaman
Hadi hayırlısı olsun inşallah cnm bizi de bilgilendirdoktorla henüz görüşemedim ama pazar günü test yaptır demişlerdi, sanırım tekrar ister.
hepimiz için hayırlısı olsun canım, buraya yazacağım.Hadi hayırlısı olsun inşallah cnm bizi de bilgilendir
Öylede canım şu an dinlenmen lazım amaİki saatim falan kaldi diye izin istemek istemedimayaklarimi uzattim havaya kaldirdim. Progestan dex igne kullanıyorum. Off cok kotuymus bu tediirginlik korku cidden
seni anlıyorum ama gerçekten çok sık rastlanıyormuş kendini rahatlat ve hep yat ben dinlenince düzeldi çok şükürİki saatim falan kaldi diye izin istemek istemedimayaklarimi uzattim havaya kaldirdim. Progestan dex igne kullanıyorum. Off cok kotuymus bu tediirginlik korku cidden