• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Ay delisin valla 🙈 kurma kafanda ben kan verdikten sonra kendime şöyle bi soz vermistim endise etmicem normal bir hamiş olsam testte pozitifi gördükten sonra nasil insanlar kendilerini hamile diye görüp oyle hareket ediyorlarsa oyle yapacagim demistim 😆 valla yaptimda bi dün lekelenme görünce endiselendim yalan değil ama boyle kafanda kurarsan hem herşeyi kendine cekersin hem zaman gecmez 😨
Aynen öyle asknda kötüyü cek ek istemiyorm ama elimde değil bu endişeler neyse kendmi oyalıcak bişiler bulmalıym acilen😀😀

Kızlar ne güzel belirtiler yaşıyorsunuz 29 unda transfer oldum hiçbir belirtim yok 😂 aklıma gelmese transfer olduğumu unutucam 🥲içinizde ben gibi sıfır belirtiyle bekleyen yok mu

Ben daha bişey almadım canım sen aldın mı 🙂
Ben daha transfer bile olmadan ioio seti vardı indirimdeydi ondan almıştım 🙈 ne cesaret ama bende ki 🤦🏽‍♀️😂
Gercu pozitif olmasaydi hamis bir arkadaşım var ona hediye ederim diye düşünüyordum.
Bunun harici hic bisey almadim ama bunu iyi ki almisim diyorum🙈

Kızlar ne güzel belirtiler yaşıyorsunuz 29 unda transfer oldum hiçbir belirtim yok 😂 aklıma gelmese transfer olduğumu unutucam 🥲içinizde ben gibi sıfır belirtiyle bekleyen yok mu
Belirtiler suan 5.haftanin sonu fln oyle basladi😆 az önce onu yazmistim bizler o kdr erken öğreniyoruzki hamileligimizi belirti yasamamiza daha cok var oluyor kendimizi yiyoruz belirti ararken 😂 al sana belirti diyorum kendime 3 gündür midem agzimda yasiyorum🤭🤭

Ben daha transfer bile olmadan ioio seti vardı indirimdeydi ondan almıştım 🙈 ne cesaret ama bende ki 🤦🏽‍♀️😂
Gercu pozitif olmasaydi hamis bir arkadaşım var ona hediye ederim diye düşünüyordum.
Bunun harici hic bisey almadim ama bunu iyi ki almisim diyorum🙈

İyi yaptın bebislere alınan her şey çok zevklidir eminim 🤗

Bende 6 haftaya kadar belirti yoktu ama şimdi mide bulantısı çok fena o yüzden belirti yok diye olumsuz düşünmeyin 🙂

Sabah test yaptm yüne koyulaşma var mı die üstteki sabah yaptgm alttaki perşembe öğleden sonra yaptgm sani cok daha koyunu olmalıydı🙈 hafif kasık ağrm var ya tedirgin oluyorm doktor gerek görmediğü için yapmıyorum kan testi bu sefer ınu dinlemek istiyorum
Kac defa tekrarldın kan testini

Yebi gruba geceriz annelik kisminda😍😍😍 burada kalirsak çünkü olumsuz haber alan arkdaslarimizi etkilemeyelim😐 birer birer oraya etiketleriz herkesi bence
Ben şubat gurubuna da bakıyorum ama çok aktif değilim sizinle güzel bir sinerji yakaladık 🥰

Back
X