Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben daha bişey almadım canım sen aldın mıKizlar bebisine hic bisey aldiniz mi![]()
Mavi-hayal sizinle aynıyız bende de sıfır belirtiBen de 29 .da transfer oldum o günün akşamı peçeteye az bi kahverengi geldi daha da bir şey gelmedi belirtim de yok
Aynen öyle asknda kötüyü cek ek istemiyorm ama elimde değil bu endişeler neyse kendmi oyalıcak bişiler bulmalıym acilenAy delisin vallakurma kafanda ben kan verdikten sonra kendime şöyle bi soz vermistim endise etmicem normal bir hamiş olsam testte pozitifi gördükten sonra nasil insanlar kendilerini hamile diye görüp oyle hareket ediyorlarsa oyle yapacagim demistim
valla yaptimda bi dün lekelenme görünce endiselendim yalan değil ama boyle kafanda kurarsan hem herşeyi kendine cekersin hem zaman gecmez
![]()
Ben daha transfer bile olmadan ioio seti vardı indirimdeydi ondan almıştımBen daha bişey almadım canım sen aldın mı![]()
Belirtiler suan 5.haftanin sonu fln oyle basladiKızlar ne güzel belirtiler yaşıyorsunuz 29 unda transfer oldum hiçbir belirtim yokaklıma gelmese transfer olduğumu unutucam
içinizde ben gibi sıfır belirtiyle bekleyen yok mu
Ben daha transfer bile olmadan ioio seti vardı indirimdeydi ondan almıştımne cesaret ama bende ki
Gercu pozitif olmasaydi hamis bir arkadaşım var ona hediye ederim diye düşünüyordum.
Bunun harici hic bisey almadim ama bunu iyi ki almisim diyorum![]()
Ooo evdeysen sadece çok büyük sıkıntıAynen öyle asknda kötüyü cek ek istemiyorm ama elimde değil bu endişeler neyse kendmi oyalıcak bişiler bulmalıym acilen![]()
Kızlar ne güzel belirtiler yaşıyorsunuz 29 unda transfer oldum hiçbir belirtim yokaklıma gelmese transfer olduğumu unutucam
içinizde ben gibi sıfır belirtiyle bekleyen yok mu
Evet nasip olsunda o asamalara gecelim inşallahİyi yaptın bebislere alınan her şey çok zevklidir eminim![]()
Kac defa tekrarldın kan testiniSabah test yaptm yüne koyulaşma var mı die üstteki sabah yaptgm alttaki perşembe öğleden sonra yaptgm sani cok daha koyunu olmalıydıhafif kasık ağrm var ya tedirgin oluyorm doktor gerek görmediğü için yapmıyorum kan testi bu sefer ınu dinlemek istiyorum
Evet nasip olsunda o asamalara gecelim inşallah![]()
Hayırlı olsun darısı bekleyenlwrw inşKızlar hastaneden çıktım şimdi çok şükür karından ultrasonla kalp atışını da duyduk, Rabbim herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah![]()
Yebi gruba geceriz annelik kismindaYeni grup kurulacak mi yoksa burdan mi devam![]()
Ben şubat gurubuna da bakıyorum ama çok aktif değilim sizinle güzel bir sinerji yakaladıkYebi gruba geceriz annelik kismindaburada kalirsak çünkü olumsuz haber alan arkdaslarimizi etkilemeyelim
birer birer oraya etiketleriz herkesi bence
Hayırlı olsun darısı bekleyenlwrw inş![]()
Bende marta baktim ama tutturamadim ayni sekilde iki mesaj sonra kopuyorum oradanBen şubat gurubuna da bakıyorum ama çok aktif değilim sizinle güzel bir sinerji yakaladık![]()
Peki pozitifi beklerken hiç belirtiniz yok muydu kızlar hani gittiniz hastaneye belli bir değer görünce mi anladınız hamile olduğunuzuBende 6 haftaya kadar belirti yoktu ama şimdi mide bulantısı çok fena o yüzden belirti yok diye olumsuz düşünmeyin![]()
Bel ağrısı dışında biseyim yoktuPeki pozitifi beklerken hiç belirtiniz yok muydu kızlar hani gittiniz hastaneye belli bir değer görünce mi anladınız hamile olduğunuzu