• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Biz de sadece transferi söylemedik onun dışında tüm süreçleri aileler biliyordu
Biz yurtdışında da olduğumuz için saklamak kolay oldu. Çünkü sürekli sorulması beni çok daraltırdı söylemediğimize de çok memnunum hatta Duyururken de tüp bebek olduğunu bile söylemeyi düşünmüyorum kimsenin bilmesi gereken birşey değil hangi yolla sahip olduğumuz bana çok özel ve mahrem de geliyor ayrıca 😅 normal yolla hamile kalanlara nasıl yaptıklarını açıklamalarını beklemiyor kimse sonuçta, ben niye yumurtalarımı eşimin spermini herşeyi paylaşayım 😂 tabii bu benim düşüncem kim nasıl daha iyi hissederse onu yapar. Bir de çok saçma belki ama ilerde bilen bilmeyen dengesiz bi akraba da çocuğuma sen tüp bebeksin falan der psikolojisini etkiler diye de korkuyorum.

Benimde bugün aklımdan geçti 😁 gidip deli gibi alışveriş yapmak istedim ama içimden bir ses otur olduğun yere daha fol yok yumurta yok çok erken dedi 🥴
Aslinda cok bisey alasim gelmiyor henüz baksamda arada anlamiyorum ztn ne lazim olur ne olmaz ama dusuncesi bile keyifli🙈🙈

Ağrım yok canım benim normalde regl ağrım da olmaz zaten . İki gün önce pruluton vuruldugumda çok kötü olmuştum çünkü üç gün önce de vurulmustum . Sanırım arka arkaya fena yapmıştı . Şu an iyiyim kanamam devam ediyor zaten kanama alanın var dedi .
Geçmiş olsun bol bol dinlen negatif düşünmemeye calis

Back
X