- 13 Nisan 2022
- 165
- 215
- 23
- 32
Allahım hepimizin yüzünü güldürsün sabrımızın sonundaki mucizeyi yaşatsın inşallah.Benim 4.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allahım hepimizin yüzünü güldürsün sabrımızın sonundaki mucizeyi yaşatsın inşallah.Benim 4.
Riskli bir durum yoksa evinizde kalmanız daha iyi olmuş zaten . Rahat rahat sürecinizi gecirirsinizBenim ailem bilseydi bu süreçte annemlerde kalacaktım e rahat edemicektim kendi evin daha rahat sonuçta. Biz kimseye demedik
Bende test yapicam salı günü merak etmeye başlıyorum heveslendimAllahım hepimizin yüzünü güldürsün sabrımızın sonundaki mucizeyi yaşatsın inşallah.
Biz yurtdışında da olduğumuz için saklamak kolay oldu. Çünkü sürekli sorulması beni çok daraltırdı söylemediğimize de çok memnunum hatta Duyururken de tüp bebek olduğunu bile söylemeyi düşünmüyorum kimsenin bilmesi gereken birşey değil hangi yolla sahip olduğumuz bana çok özel ve mahrem de geliyor ayrıcaBiz de sadece transferi söylemedik onun dışında tüm süreçleri aileler biliyordu
Allah razı olsun sen baktınmıHayırlı olsun canım. İnşallah kanda görmekte nasip olur, bu arada benimde 7.günüm![]()
Amin amin inşallah Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasınAllahım hepimizin yüzünü güldürsün sabrımızın sonundaki mucizeyi yaşatsın inşallah.
Benimde bugün aklımdan geçtiKizlar bebisine hic bisey aldiniz mi![]()
Aslinda cok bisey alasim gelmiyor henüz baksamda arada anlamiyorum ztn ne lazim olur ne olmaz ama dusuncesi bile keyifliBenimde bugün aklımdan geçtigidip deli gibi alışveriş yapmak istedim ama içimden bir ses otur olduğun yere daha fol yok yumurta yok çok erken dedi
![]()
Geçmiş olsun bol bol dinlen negatif düşünmemeye calisAğrım yok canım benim normalde regl ağrım da olmaz zaten . İki gün önce pruluton vuruldugumda çok kötü olmuştum çünkü üç gün önce de vurulmustum . Sanırım arka arkaya fena yapmıştı . Şu an iyiyim kanamam devam ediyor zaten kanama alanın var dedi .
Ya bu haberlerle böyle içimde bişeler uçuşuyor kanda da görelim pozitifi inşallahhh sağlıkla ilerlesinKızlar az önce test yaptım bugün 8. Günüm var dimi
Var var maşallahKızlar az önce test yaptım bugün 8. Günüm var dimi
Var valla canım gözün aydın transfer günü çatlatma iğnesi yapmadılar demiKızlar az önce test yaptım bugün 8. Günüm var dimi
Amin aminAmin amin inşallah Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın![]()
Yarın vermeyi düşünüyorum. Çalışıyorum eğer kanda belli olursa izin alacam .Var var maşallahpzts kan ver cnm kesin cikar
Hayır canım benim 5. Gün dondurulmuş embriyolardıVar valla canım gözün aydın transfer günü çatlatma iğnesi yapmadılar demi
Progesteron desteği bebeğin tutunmasını kolaylaştırmak için 3 günde bir kalçadan vuruluyorBana bu iğneden vermediler nedir bu?![]()
İdrarda ciktiysa kanda zaten cikar cnm ay hadi gözün aydinYarın vermeyi düşünüyorum. Çalışıyorum eğer kanda belli olursa izin alacam .
O zaman minnak seninle bnm de donmuş 5. Gün emriyosu ama yaptılar o iğneyi yaHayır canım benim 5. Gün dondurulmuş embriyolardı![]()
Her doktorun uyguladigi prosedür farklı cnm , ins senin de muradin gercek olur bizim deO zaman minnak seninle bnm de donmuş 5. Gün emriyosu ama yaptılar o iğneyi ya