Benimki 5. Gün embriyosu olmasına rağmen bugün silik çıktı canım. Sıkma canını moralini yüksek tut.Hepiniz sagolun buraya yazmak gerçekten cok etkili oluyor. Moralim biraz yerine geldi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimki 5. Gün embriyosu olmasına rağmen bugün silik çıktı canım. Sıkma canını moralini yüksek tut.Hepiniz sagolun buraya yazmak gerçekten cok etkili oluyor. Moralim biraz yerine geldi.
Ben tüketiyorum canım ama doktorum ciğer yeme yedi ki zaten sevmiyorumKızlar et ve et ürünleri yiyomusunz
Benim 5ab 2 embriyoydu biri tutunduKızlar 5. Gün dondurulmuş embriyo ile hamile kalanlar, kalitelerini de yazabilir mi? Bir fikir olur en azından
Normalde test günüm pazartesi ama ben yarın vermeyi düşünüyorum yani 8.günYa evet hatırladım şimdi kusura bakma canımkan tahlilini ne zman yapmayı düşünüyorsun
Bende yarın gidip vermeyi düşünüyorum tabi kocam götürürseNormalde test günüm pazartesi ama ben yarın vermeyi düşünüyorum yani 8.gün
5aa idi benimKızlar 5. Gün dondurulmuş embriyo ile hamile kalanlar, kalitelerini de yazabilir mi? Bir fikir olur en azından
İnşallah pozitifi görürsünüzMerhaba kızlar benim bugün transfer günümle birlikte 6 günüm ilk dört gün aşırı kasık ve bel ağrım vardı 2 gündür arada bi kasık alışı oluyor ama belli belirsiz ilk zamana göre çok iyiyim bilemedim olumsuz düşünmüyorum ama okudukça kafam karıştı herkes farklı belirtileri yaşıyornormal mi benim böyle olmam benim gibi olan var mı benimde ilk tüp bebek denemem transfer günü eve geldiğim ilk gün uyumuşum o ara rüyamda test sonucumun pozitif çıktığını gördüm bu bi işaret mi acaba dedim bilemedim herşeyden bişey çıkarıyorum
![]()
Aminnn inşallah inşallah ben ve benim gibi bekleyen herkes pozitifi görür AMİNNİnşallah pozitifi görürsünüz
Benim 5. Gün 4aa kimyasal oldu. Yine 5. Gün 3ab tuttu çok şükür sağlıkla devam eder inşallahKızlar 5. Gün dondurulmuş embriyo ile hamile kalanlar, kalitelerini de yazabilir mi? Bir fikir olur en azından
Hoşgeldin bence böyle pozitif olman sana artı olacak morali yüksek tutup bol dua etmeni ve strese girmemeye çalışmanı öneririm. Belirtilere takılma riskli bir durum olmadığı sürece herkeste farklı. İnşallah sonuç pozitif olur bizi de haberdar edersinMerhaba kızlar benim bugün transfer günümle birlikte 6 günüm ilk dört gün aşırı kasık ve bel ağrım vardı 2 gündür arada bi kasık alışı oluyor ama belli belirsiz ilk zamana göre çok iyiyim bilemedim olumsuz düşünmüyorum ama okudukça kafam karıştı herkes farklı belirtileri yaşıyornormal mi benim böyle olmam benim gibi olan var mı benimde ilk tüp bebek denemem transfer günü eve geldiğim ilk gün uyumuşum o ara rüyamda test sonucumun pozitif çıktığını gördüm bu bi işaret mi acaba dedim bilemedim herşeyden bişey çıkarıyorum
![]()
Hoşbuldum canım inşallah güzel sonuçlar alırım ve sizlerle paylaşırımHoşgeldin bence böyle pozitif olman sana artı olacak morali yüksek tutup bol dua etmeni ve strese girmemeye çalışmanı öneririm. Belirtilere takılma riskli bir durum olmadığı sürece herkeste farklı. İnşallah sonuç pozitif olur bizi de haberdar edersin![]()
İnşallah hepimiz aynı duaları ediyoruz birbirimize de ettiğimiz dualar kıymetli rabbim yardımcımız olsunHoşbuldum canım inşallah güzel sonuçlar alırım ve sizlerle paylaşırımkaç gündür sürekli mesajlarınızı okuyorum inanılmaz motive edici umarım herkes güzel haberler alır
![]()
Canım kızlar anneye çeker derler biraz hamilelikte annen de böyle bulantılı mı geçirmiş? Herkes ilk ayların zor olduğunu söyler 3 aya kadar inşallah rabbim kolaylaştırsınKızlarım ben fenayim ya midem çok kötü durmadan bulaniyo dışarı ciktik cikmamla donmem bir oldu hic bisey yemek istemiyor canim![]()
Kızlarım ben fenayim ya midem çok kötü durmadan bulaniyo dışarı ciktik cikmamla donmem bir oldu hic bisey yemek istemiyor canim![]()
Ayy kıyamam yaBenim de öyle maalesef özellikle sabah ve gündüzleri kabus gibikraker, leblebi tarzı şeyler iyi gelir dedi dr
Annem diyor ki YİNE BANA CEKMEMİSSİNCanım kızlar anneye çeker derler biraz hamilelikte annen de böyle bulantılı mı geçirmiş? Herkes ilk ayların zor olduğunu söyler 3 aya kadar inşallah rabbim kolaylaştırsın![]()
Bnmde oyle hani sabah bulantisi derler ya hic oyle degil bildiğin butun gun bulaniyor ve kusunca da gecmiyorBenim de öyle maalesef özellikle sabah ve gündüzleri kabus gibikraker, leblebi tarzı şeyler iyi gelir dedi dr
Ay inşallah sizin kolay geçer kuzumAyy kıyamam yabize de hamilelik yükleniyor o zaman kolay geçsin inşallaahhh
Bende kusma olmadı ama bulantı baş dönmesi maalesef kötü etkiliyor inşallah uzun sürmez de keyif alacağımız günler gelirBnmde oyle hani sabah bulantisi derler ya hic oyle degil bildiğin butun gun bulaniyor ve kusunca da gecmiyor