• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Benimde sağ tarafta ağrı var aynı tarafa koymuşlardı embriyoları bence normaldir. Normal yolla gebe kalmadık canım. Onlar hiç ilaç kullanmazken biz bi ton ilaç kullanıyoruz. Vücudumuzdaki değişiklikler normal bence kendini rahat bırakmaya çalış 😘
Benmde rahimim sağa deviyeli koyarken sağa koydu ama ne bilşm ya kese görene kadar tedirginlik var işte sanki yumurtluyorum öyle bi ağrı oluo

Inşallah ya 4. Denemem bu benim ikinci evliliğim ilk evliliğimden iki çocuk kaybettim ikici evliliğim de cocuk sahibi olamiyorum biraz mutsuzum bu gun ya
Kendini oyalacak bişeyler bulmaya çabala nolur inanıyorum iyi olacak benim de 2.evliliğim ilk evliliğimde sebepsiz olmamıştı sebebini de sorgulama gereği duymamıştım 2. Evliliğimde tüplerin tıkalı olduğunu öğrendim başka bir problem görünmüyordu ama ilk transferim tutmadı bu ikinci ve başka dondurulmuş embriyomuz kalmadı. İlk negatif haberinden beri bu sefer olacak diye düşündüm kendime telkin ettim ve inşallah olacak

Amin canım inşallah darısı bizlere 🤲🏻🤲🏻 Senin adına çok sevindim hayırlısı olsun inşallah sağlıklı bir şekilde artışınıda görürsün🤲🏻🤲🏻 Allahım kucağına almayıda nasip etsin inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🥰🌸
Amin inşallah canım çok teşekkür ederim. Rabbim en kısa zamanda sana da nasip etsin inşallah. Stres yapıp, düşünmemeye çalış. Ben mesela süreç boyunca hep nötrdüm içimde gram heycan yada bişey yoktu böyle olunca streste olmadı şükür

Bugün hava asırı sıck ya piştm evin içinde cıplak dokasıyorum resmen dün dus aldm hergünde almak istemiyorum su etkiler die resmen piştim

Amin inşallah canım çok teşekkür ederim. Rabbim en kısa zamanda sana da nasip etsin inşallah. Stres yapıp, düşünmemeye çalış. Ben mesela süreç boyunca hep nötrdüm içimde gram heycan yada bişey yoktu böyle olunca streste olmadı şükür
Aminnn canım inşallah 🤲🏻 Bende öyleyim şuan stres ne oldu ne olucak gibi düşüncelerim yok ama heyecanla test günümü bekliyorum 😊

Kendini oyalacak bişeyler bulmaya çabala nolur inanıyorum iyi olacak benim de 2.evliliğim ilk evliliğimde sebepsiz olmamıştı sebebini de sorgulama gereği duymamıştım 2. Evliliğimde tüplerin tıkalı olduğunu öğrendim başka bir problem görünmüyordu ama ilk transferim tutmadı bu ikinci ve başka dondurulmuş embriyomuz kalmadı. İlk negatif haberinden beri bu sefer olacak diye düşündüm kendime telkin ettim ve inşallah olacak
İnş canım duamdasın

Birde ben hiç kimseye söylemedim aileler bilmiyordu o yüzden kafam daha rahattı
Bende başta söylememiştim 4 ay önce başladım tüp bebeğe ama ilk verilen iğnelerin dozu bana nedense fazla geldi ve doktorum tehlikeli olur diye iptal etmişti sonraki aşamayı anlatmak zorunda kaldık mecburen kimse sık boğaz etmiyor Allahtan ama ne bileyim yinede söylemesemişiz daha iyi olurmuş diyorum 😊

Gerçekten ne güzel olacak hepimiz pozitifi görelim inşallah.. bu sefer ben artı eksi bişey beklemiyorum düşünmemeye de çalışıyorum beklenti içine girmek korkutuyor beni
Canım aslında herşeyi akışına bırakmak daha iyi insan beklenti içine girince daha çok umut bağlıyor herşeyi akışına bırak kafanı rahat tut güzel şeyler düşün güzel şeyler olsun inşallah 😊

Canım aslında herşeyi akışına bırakmak daha iyi insan beklenti içine girince daha çok umut bağlıyor herşeyi akışına bırak kafanı rahat tut güzel şeyler düşün güzel şeyler olsun inşallah 😊
Çok haklısın sezencim 🥰 bakalım ALES çalışıyorum kitap okuyorum vakit geçirmek için

Bende başta söylememiştim 4 ay önce başladım tüp bebeğe ama ilk verilen iğnelerin dozu bana nedense fazla geldi ve doktorum tehlikeli olur diye iptal etmişti sonraki aşamayı anlatmak zorunda kaldık mecburen kimse sık boğaz etmiyor Allahtan ama ne bileyim yinede söylemesemişiz daha iyi olurmuş diyorum 😊
Bizim opuya kadar olan süreci biliyolar, transferden haberleri yok daha

Back
X