• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Canım estrofemi devlet karşılıyor değil mi? Bugün sağlık ocağına yazdıracağım da
ben iş yeri hekimime yazdırdım regli düzensizliği gösterip tanıyı sağlık ocağıda yazabiliyor. eğer yardımcı olmak isterlerse yazılır bilginiz olsun 98 tl den 28 gibi bi paraya aldım geçen hafta

Yumurta toplama gününden 2 gün önce hasta oldum öksürmekden ciğerlerim çıkacak sanıyordum yumurta toplama günü narkoz alamadım öksürük nedeni ile transferden 15 dk sonra öksürük nöbeti geldi 1 hafta çektim öyle ancak düzeldim hamd olsun
Ay size de çok çok geçmiş olsun . Aslında benim tedirginligim kendim için değil ya bebeğe birşey olursa die 😔

Parol içebilirsin aslnda hem ateş düşürücü ya parol ateşin cıkmasn ateş cok iyi değil biliyosun stresten felanda hastalanıyo insan
Evet evde biliyorum ateş çıkması iyi değil o yüzden dün saat başı olctuk ateşimi . Çok şükür bugün ateş yok ama ne olur ne olmaz parol aldirayim yine de ,sağolun

Bende doktorumla konstm durumu anlattm oda kanama ve cok siddetli olmadığı halde normal kabul ediyorz dedi ama oda iye den süpelendi enfexia yazmstı ona devam et yine dedi sonrada idrar küştürü ver dedi

İşte Doktorlar bu moralim bozulmasın diye beklememizi istiyor bence birkaç gün daha geçsin Bir de erken gebelik testi almadıysan o yüzden çıkmamıştır inşallah bebeğin seninledir canm normalde cuma günü mü test yapman lazımdı 🤔
6. Gün embiryo bu gun 6. Gün yarın yine denesem mi azcik moralim bozuldu

Allah hepimizi korktuklarımızdan emin eylesin mevla ne yazmışsa o olacak başka hiçbir çaresi yok Rabbim ol derse onu orada tutunduracak zaten nasip de yoksa da bir şey bahane olacak ve olmayacak sabır lazım sabır bol bol sabır 😔 korkudan test bile yapmak istemiyorum 😑

Allah hepimizi korktuklarımızdan emin eylesin mevla ne yazmışsa o olacak başka hiçbir çaresi yok Rabbim ol derse onu orada tutunduracak zaten nasip de yoksa da bir şey bahane olacak ve olmayacak sabır lazım sabır bol bol sabır 😔 korkudan test bile yapmak istemiyorum 😑
Aynen öyle canım poİtif oluncada bitmiyo ki kesesiydi kalp atısıydı birsürü stresi oluo yinede Rabbim ol demiş olsun inşallah🤲🏻

Aynen öyle canım poİtif oluncada bitmiyo ki kesesiydi kalp atısıydı birsürü stresi oluo yinede Rabbim ol demiş olsun inşallah🤲🏻
İnşallah bu gün bir duygusallık var üstümde ağlamak istiyorum sadece yada çıkıp saaatlrrce yürümek ne bilim değişik iştee😔😔

Back
X