- 10 Haziran 2022
- 111
- 163
- 18
- 36
Malesef kizlar negatif![]()
Herseyde vardır bi hayır en kısa sürede toparlanıraın inş.zamanı var demkki daha iyisi olacak inş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üzülmek yok bu bir tecrubeydi , daha sagliklisi ve hayırlısı seni bekliyor cnm kucuk bir dinlenme sonrasi tekrar umuda yolculuk icin planlara başlarsınMalesef kizlar negatif![]()
Çok teşekkür ederim canım inşallah darısı tüm isteyenlereGözün aydın canım saglıkla kucagına alırsın inş![]()
Rubbyy söyledn mi ailenizeÇok teşekkür ederim canım inşallah darısı tüm isteyenlere![]()
Yarın sabah kahvaltıya çağırdık kuzum sürpriz yapıcam inşallahRubbyy söyledn mi ailenize![]()
Yaaa maşallah bizede nasip olur inşallah canm benimYarın sabah kahvaltıya çağırdık kuzum sürpriz yapıcam inşallah![]()
Ah iyi hadi cokta yorma kendniYarın sabah kahvaltıya çağırdık kuzum sürpriz yapıcam inşallah![]()
İstediğin soruyu sorabilirsinYaaa maşallah bizede nasip olur inşallah canm benimyanlış anlamazsan eğer kaçıncı gün embriyosu transfer edildi sana bide kaç yaşındasın
Biraz yorulsam fitille hafif leke geliyor zaten resmen otur diyorAh iyi hadi cokta yorma kendni
Verdim kuzum önce 139 çıkmıştı ikinci de 459 çıktı 10 gün sonra dayanamayıp bir daha vermiştim hatta hiç belirti olmayıncarubbyT sen 2. Kan vermişmydn kuzum ilk pozitifi gördükten sonra
Teşekkür ederim Rabb'im sana bağışlasın inşallah pozitifi görmeden önce belirtin var mıydıİstediğin soruyu sorabilirsin5. Gün embriyosuydu ben 31 yaşındayım
Gözün Aydın olsun Allah’ım sağ Salim kucağına almayı nasip etsin biz bekleyenlerin de yardımcısı olsun çok dua et bizlere olur mu canımKızlar çoook teşekkür ederim destekleriniz için mesajlarını beni mutlu etti rabbim sizlere de sağlıklı hayırlı evlat hayırlı kolay bir hamilelik nasip etsin inşallah hep birlikte anneliği tatmayı nasip etsin gönülden dilerimmesajı görmediğim varsa kusura bakmasın gördüğüm herkesi alıntıladım çook teşekkür ederim
Ben kendimden tarihleri vereyim 2 Haziran transfer, 13 Haziran'da kanda pozitif, 24 Haziran'da kese, bebek ve kalp atışını gördük, 2 temmuzda da kalp atışını duyduk. Kalp atışını daha erken gitseydim de muhtemelen duyardikKızlar belki sorulmuştur ama ben yinede sorayım verilen test günü çıkan pozitif sonucuna göre kalp atışını ne zamana duyuyoruz?
Oh maşallah benden bidaha istemedi doktor ya normal transfer tarihine göre düşük değil gerek yok dedi bidaha vermeyen bi tek benim heraldeİstediğin soruyu sorabilirsin5. Gün embriyosuydu ben 31 yaşındayım
Biraz yorulsam fitille hafif leke geliyor zaten resmen otur diyor
Verdim kuzum önce 139 çıkmıştı ikinci de 459 çıktı 10 gün sonra dayanamayıp bir daha vermiştim hatta hiç belirti olmayınca![]()
İnan yok denecek kadar az belirtim oldu regli ağrısı gibi ara ara kasık batması o kadar. Son zamanlarda da açlık hissim çok arttı canım. Acıktığımda sanki daha önce hiç yemek yememişim gibi karnım kazınıyorTeşekkür ederim Rabb'im sana bağışlasın inşallah pozitifi görmeden önce belirtin var mıydı
Amiiin inşallah her zaman duamdasınız canım hepimiz aynı yoldan geçiyoruz inşallah rabbim hepinizin yüzünü güldürsünGözün Aydın olsun Allah’ım sağ Salim kucağına almayı nasip etsin biz bekleyenlerin de yardımcısı olsun çok dua et bizlere olur mu canım
Bazen istemeyebiliyor ama bu sende stres yapıyorsa git ver kan canım çünkü çok moral veriyor. Ben 3. Den sonra psikolojik olarak rahatlayıp keyif almaya başladımOh maşallah benden bidaha istemedi doktor ya normal transfer tarihine göre düşük değil gerek yok dedi bidaha vermeyen bi tek benim heralde![]()
Hayrolsun inşallah. Ben de dün belirti yok dedim bugün ilk defa çok az kahve leke gelmiş, ilk defa estrofem içmem gecikti ondan mı oldu acaba daha önce 3 pozitif yaşadım hiç yerleşme kanaması falan olmamıştı.Ben bu sabah ateş basması ile uyandım hayrolsun diyeyim ama diğerinde de böyle olmyştu ve tutmamıştıbende 4 estrofem 2 progestan fitil vitamin bir enox iki defa prolutex iğne ve corasprin kullanıyorum
Bendede tüm bunların fazlası var eksiği yok umarım bende pozitifi görürümİnan yok denecek kadar az belirtim oldu regli ağrısı gibi ara ara kasık batması o kadar. Son zamanlarda da açlık hissim çok arttı canım. Acıktığımda sanki daha önce hiç yemek yememişim gibi karnım kazınıyor