• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Kızlar belki sorulmuştur ama ben yinede sorayım verilen test günü çıkan pozitif sonucuna göre kalp atışını ne zamana duyuyoruz?

Yaaa maşallah bizede nasip olur inşallah canm benim 😌yanlış anlamazsan eğer kaçıncı gün embriyosu transfer edildi sana bide kaç yaşındasın
İstediğin soruyu sorabilirsin 😊 5. Gün embriyosuydu ben 31 yaşındayım
Ah iyi hadi cokta yorma kendni
Biraz yorulsam fitille hafif leke geliyor zaten resmen otur diyor 😏
rubbyT rubbyT sen 2. Kan vermişmydn kuzum ilk pozitifi gördükten sonra
Verdim kuzum önce 139 çıkmıştı ikinci de 459 çıktı 10 gün sonra dayanamayıp bir daha vermiştim hatta hiç belirti olmayınca 😅

Kızlar çoook teşekkür ederim destekleriniz için mesajlarını beni mutlu etti rabbim sizlere de sağlıklı hayırlı evlat hayırlı kolay bir hamilelik nasip etsin inşallah hep birlikte anneliği tatmayı nasip etsin gönülden dilerim❤️🤲🏻 mesajı görmediğim varsa kusura bakmasın gördüğüm herkesi alıntıladım çook teşekkür ederim
Gözün Aydın olsun Allah’ım sağ Salim kucağına almayı nasip etsin biz bekleyenlerin de yardımcısı olsun çok dua et bizlere olur mu canım

Kızlar belki sorulmuştur ama ben yinede sorayım verilen test günü çıkan pozitif sonucuna göre kalp atışını ne zamana duyuyoruz?
Ben kendimden tarihleri vereyim 2 Haziran transfer, 13 Haziran'da kanda pozitif, 24 Haziran'da kese, bebek ve kalp atışını gördük, 2 temmuzda da kalp atışını duyduk. Kalp atışını daha erken gitseydim de muhtemelen duyardik

İstediğin soruyu sorabilirsin 😊 5. Gün embriyosuydu ben 31 yaşındayım

Biraz yorulsam fitille hafif leke geliyor zaten resmen otur diyor 😏

Verdim kuzum önce 139 çıkmıştı ikinci de 459 çıktı 10 gün sonra dayanamayıp bir daha vermiştim hatta hiç belirti olmayınca 😅
Oh maşallah benden bidaha istemedi doktor ya normal transfer tarihine göre düşük değil gerek yok dedi bidaha vermeyen bi tek benim heralde😀😀

Teşekkür ederim Rabb'im sana bağışlasın inşallah pozitifi görmeden önce belirtin var mıydı
İnan yok denecek kadar az belirtim oldu regli ağrısı gibi ara ara kasık batması o kadar. Son zamanlarda da açlık hissim çok arttı canım. Acıktığımda sanki daha önce hiç yemek yememişim gibi karnım kazınıyor
Gözün Aydın olsun Allah’ım sağ Salim kucağına almayı nasip etsin biz bekleyenlerin de yardımcısı olsun çok dua et bizlere olur mu canım
Amiiin inşallah her zaman duamdasınız canım hepimiz aynı yoldan geçiyoruz inşallah rabbim hepinizin yüzünü güldürsün🤲🏻
Oh maşallah benden bidaha istemedi doktor ya normal transfer tarihine göre düşük değil gerek yok dedi bidaha vermeyen bi tek benim heralde😀😀
Bazen istemeyebiliyor ama bu sende stres yapıyorsa git ver kan canım çünkü çok moral veriyor. Ben 3. Den sonra psikolojik olarak rahatlayıp keyif almaya başladım

Ben bu sabah ateş basması ile uyandım hayrolsun diyeyim ama diğerinde de böyle olmyştu ve tutmamıştı 😔 bende 4 estrofem 2 progestan fitil vitamin bir enox iki defa prolutex iğne ve corasprin kullanıyorum
Hayrolsun inşallah. Ben de dün belirti yok dedim bugün ilk defa çok az kahve leke gelmiş, ilk defa estrofem içmem gecikti ondan mı oldu acaba daha önce 3 pozitif yaşadım hiç yerleşme kanaması falan olmamıştı.

İnan yok denecek kadar az belirtim oldu regli ağrısı gibi ara ara kasık batması o kadar. Son zamanlarda da açlık hissim çok arttı canım. Acıktığımda sanki daha önce hiç yemek yememişim gibi karnım kazınıyor
Bendede tüm bunların fazlası var eksiği yok umarım bende pozitifi görürüm 😌😌

Back
X