- 24 Temmuz 2021
- 1.474
- 1.594
- 53
- 40
Ne isi yahu hamile kadindan ne bekliyor, ne bu boyle asiri titiz bi adam mi .. amannn takma yapamadım kötüyüm de halsizim hastayim deBugün işten gelince evde iş yapmadım diye söylendi offff
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne isi yahu hamile kadindan ne bekliyor, ne bu boyle asiri titiz bi adam mi .. amannn takma yapamadım kötüyüm de halsizim hastayim deBugün işten gelince evde iş yapmadım diye söylendi offff
Lavinya yaaa alemsin ne diye uflyecez adamlara kiz onu da anlatBol boo dua et üstüne üfle adamın erkekler malesef bizim kadar ince düşünemio cünkü sıkıntıyı tüm süreci ceken biziz onlar h bişi yspmıo bi sperm verio okadar o yüzdn anlayamzlar eşim dün dio of noldu göbeğne öyle dedm senin dünyadan haberin yok
Benm bi arkadsm vardı onun cok huysuzdu kocası ayetel kürsi nas fekak okuyup ğflerdi üstüne caktırmadn Allah ım dinginlik sakinlik ver dieLavinya yaaa alemsin ne diye uflyecez adamlara kiz onu da anlat
Duanin gücü iste der susarimBenm bi arkadsm vardı onun cok huysuzdu kocası ayetel kürsi nas fekak okuyup ğflerdi üstüne caktırmadn Allah ım dinginlik sakinlik ver die![]()
Hayırlı olsun canım darısı bize inşallahKızlar kan testi yaptım az önce değerim 306.9 çıktışükürler olsun Rabbime
16 Mayıs kuzum son adet tarihime göre hesapladı benimkini derubbyT canım senin son adet tarihin neydi
Ay harikaaaa maşallah sağlıkla ilerlesin inşallahKızlar kan testi yaptım az önce değerim 306.9 çıktışükürler olsun Rabbime
Son adet tarihine gore hesaplaniyor 40 haftalik hesabi yapabilmek icin. Yumurta toplama surecimizi dusun, 12 gun kadar igne, sonra disarida embriyonun 5 gun gecirmesi ve transfer. Dondurulmus da olsa taze de olsa 17-21 gun araliginda bir yerde rahme birakiliyor. Normal hamilelikte ayni gunlere geliyor embriyonun rahme ulasmasi. O yuzden rahatlikla son adetin ilk gununu kullanabilirsin ozellikle 4. ya da 5. Gun embriyosunda. 3. Gun de birkac gunluk oynama olabilirAynen öyle cnmama kafam kac haftalik ona da takılıyor çünkü son adet tarihene göre mi hesaplaniyor nasil yani kafam karisik
Ay ne guzel açıklama yapmisin cnm ya eline yuregine sağlıkSon adet tarihine gore hesaplaniyor 40 haftalik hesabi yapabilmek icin. Yumurta toplama surecimizi dusun, 12 gun kadar igne, sonra disarida embriyonun 5 gun gecirmesi ve transfer. Dondurulmus da olsa taze de olsa 17-21 gun araliginda bir yerde rahme birakiliyor. Normal hamilelikte ayni gunlere geliyor embriyonun rahme ulasmasi. O yuzden rahatlikla son adetin ilk gununu kullanabilirsin ozellikle 4. ya da 5. Gun embriyosunda. 3. Gun de birkac gunluk oynama olabilir
Kuzum valla beklemedeyim ben cok şükür ama binlerce şükür hamd olsun daha ne denir bilemiyorum kanama lekelenme kalmadi ins carsamba randevum var kalp atisilarini görürüm diye endiseler mendiseler
CanımsınKuzum valla beklemedeyim ben cok şükür ama binlerce şükür hamd olsun daha ne denir bilemiyorum kanama lekelenme kalmadi ins carsamba randevum var kalp atisilarini görürüm diye endiseler mendiselermillet benden haber bekliyor cogu insan anladı ama netlesse de bir soylesem diye sabırla bekliyorum.... Ve senin adina cok mutluyum ayrica
Nasıl canlandırdın mesela tutacak mı acaba ?Kızlar hepinizi okadar merak ediyorum ki hayalimde bi cogunuzu canlandırdm![]()
Canimm hayirli ugurlu olsun Allahim kucagina almayi nasip etsinnKızlar kan testi yaptım az önce değerim 306.9 çıktışükürler olsun Rabbime
Canim benim bana bir harf ogretenin kırk yıl kölesi olurum diyen Hz. Ali ne dogru soylemis dimi... Önerin için Allah senden razi olsun kuzummCanımsınrabbim sana da hayırlısıyla bu güzel günü yaşatsın tüm isteyenlere inşallah. Hiç sıkıntı yapma bol dua oku
Ultrason ekranı gelene kadar rabbiyesir i okudum bi baktım orda görünüyor isteyen herkese nasip olsun inşallah
![]()
Kızlar hepinizi okadar merak ediyorum ki hayalimde bi cogunuzu canlandırdm![]()
Bende cok merak ettim Lavinya acaba zihninde nasil biriyimNasıl canlandırdın mesela tutacak mı acaba ?![]()
Valla keske zayif olsam ama tedaviler aldigim kilolar diyip kendimi teselli ediyorumYa şimdi nasıl anlatayım kiiiikumral orta boylarda hoş kadınlar olarak hayalimde canlandırdm hepinz zayıf tabiki
öyle yani hayali arkadaslarım
Bu saatte ağlama krizim tuttu onun yüzünden 8de işe gidicemNe isi yahu hamile kadindan ne bekliyor, ne bu boyle asiri titiz bi adam mi .. amannn takma yapamadım kötüyüm de halsizim hastayim de