- 30 Haziran 2022
- 1.602
- 1.322
- 83
- 27
Ayy peş peşe güzel haberler verelim inşallah bu mübarek günler hürmetine bayram hediyemiz olsun Allah'ım,Doktorum erken saatte ver dedi sanırım ben sabah 8 gibi kan veririm![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy peş peşe güzel haberler verelim inşallah bu mübarek günler hürmetine bayram hediyemiz olsun Allah'ım,Doktorum erken saatte ver dedi sanırım ben sabah 8 gibi kan veririm![]()
Bende saat 8 yada 9 gibi veririm canım doktorum erkenden ver dedi hayırlısı bakalımİnşallah canm valla ben gözümü açar açmaz gitmeyi planlıyorum doktorum merkeze gelmene gerek yok sağlık ocağında da verebilirsin dedi ama ben sağlık ocağında geç çıktığı için bekleyemem sabrım tükenir kliniğe gitmeyi düşünüyorum sabahseninki kaçta?
Ayyyy canım amin inşallah bayrama güzel haberleşe gireriz inşallahAyy peş peşe güzel haberler verelim inşallah bu mübarek günler hürmetine bayram hediyemiz olsun Allah'ım,![]()
İnşallah canm Rabb'im kimseyi mahrum etmesin benimde aynı 8-9 gibi giderimBende saat 8 yada 9 gibi veririm canım doktorum erkenden ver dedi hayırlısı bakalım![]()
E2 testini neden istiyor ki canım benden sadece beta istediBen de 9 a randevu aldimp4 e2 testleri de istendiğini icin randevulu gidecegim
Amin inşallah sormuşumdur defalarca ama seninki 4. Gün embriyosu transfer edilmişti değil miAyyyy canım amin inşallah bayrama güzel haberleşe gireriz inşallah![]()
Rabbim inşallah emeklerimizin karşılığını boş çıkarmasın sende benim gibi ilk defa tüp bebek yapanlardansın Rabbim inşallah yüzümüze baksın canımİnşallah canm Rabb'im kimseyi mahrum etmesin benimde aynı 8-9 gibi giderim![]()
Evet canım 4. gün embriyosu benim kalite olarak ya çok iyi demişti doktorum bakalım hayırlısı olsun inşallahAmin inşallah sormuşumdur defalarca ama seninki 4. Gün embriyosu transfer edilmişti değil mi
Rabbim inşallah emeklerimizin karşılığını boş çıkarmasın sende benim gibi ilk defa tüp bebek yapanlardansın Rabbim inşallah yüzümüze baksın canım![]()
Benim 3. Gün embriyosu ama banada kalitesi çok iyi dedi rabbim büyük 3. Gün olmasına üzülüyorum ama çok tutup hamile olan var rabbim büyükEvet canım 4. gün embriyosu benim kalite olarak ya çok iyi demişti doktorum bakalım hayırlısı olsun inşallah![]()
Aynen bende öyle canım Hayırlı haberler verelim inşallahEvet hiç aşılama felan deneyimim olmadan dirdk tüp bebek yaptık rabbim yüzüme bakar inşallah hepimizin yüzüne baksın inşallah
Hiç sıkma canını canım Rabbim büyük yeterki ol desin Rabbimin haznesi büyük inşallah bizlerede nasip edicekBenim 3. Gün embriyosu ama banada kalitesi çok iyi dedi rabbim büyük 3. Gün olmasına üzülüyorum ama çok tutup hamile olan var rabbim büyük
İnşallah canm imkansız gibi ama rabbim büyük ol derse olurAynen bende öyle canım Hayırlı haberler verelim inşallah![]()
İnşallah canm Allah razı olsun var olHiç sıkma canını canım Rabbim büyük yeterki ol desin Rabbimin haznesi büyük inşallah bizlerede nasip edicek![]()
Hiç imkansız deme Rabbim ne derse o olur evrene güzel mesajlar gönder geri dönüşü çok olur inşallahİnşallah canm imkansız gibi ama rabbim büyük ol derse olur![]()
Amin canım öyle tâbi inancımız sonsuz elhamdülillahHiç imkansız deme Rabbim ne derse o olur evrene güzel mesajlar gönder geri dönüşü çok olur inşallaholumsuz hiçbişey düşünme verende alanda Rabbim hakkımızda hayırlı olan neyse o olsun inşallah
Allah sendende razı olsun canım burada hiçbirimiz tanımıyoruz birbirimizi ama mutluluklarıyla mutlu oluyoruz güzel haberler aldıkça bizlerinde umudu yükseliyorİnşallah canm Allah razı olsun var ol![]()
Aynen canm inanki ben transfer sonrası üye oldum iyikki oldum diyorum bi çok şey öğrendim zaman geçirdim sabır aldım umut aldım herkes sagolsunAllah sendende razı olsun canım burada hiçbirimiz tanımıyoruz birbirimizi ama mutluluklarıyla mutlu oluyoruz güzel haberler aldıkça bizlerinde umudu yükseliyor![]()
İnşallah canım yarın güzel haberle geleceksin ben inanıyorum Rabbim büyükAynen canm inanki ben transfer sonrası üye oldum iyikki oldum diyorum bi çok şey öğrendim zaman geçirdim sabır aldım umut aldım herkes sagolsunyarın bide müjde verirsem ohh mis
![]()
Merhaba ben tam 7.gun kanda cok hafif cizgiyi gordum hemen kan testi yaptim kan sonucumda da cikti.merhaba 5 gun dondurulmus emrıyo transferı olacagım bende sonuc kac gunde cıkıyor birde kalp atısını transferden kac gun sonra duyuyoruz cok merak edıyorum