İnşallah pozitif sonuçla gelirsin canım. Grev olmasaydı acilde bakıyolardı ben 2 kere baktırmıştım acildeİnşallah canm Allah razı olsun haber verdiğin için teşekkür ederim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah pozitif sonuçla gelirsin canım. Grev olmasaydı acilde bakıyolardı ben 2 kere baktırmıştım acildeİnşallah canm Allah razı olsun haber verdiğin için teşekkür ederim
Canım sendende mi 3. Testi istediler?İnşallah pozitif sonuçla gelirsin canım. Grev olmasaydı acilde bakıyolardı ben 2 kere baktırmıştım acilde
Yok canım ben kendim vermek istedim son bir kez ama sağlık ocağına gidince oradaki ebe yaptırmamı söyledi, birde bayramdan sonra doktor gelince yaparız sisteme işler kaydederiz dediCanım sendende mi 3. Testi istediler?
İnşallah sagol hayırlı haber alayımda gerisi önemli değilİnşallah pozitif sonuçla gelirsin canım. Grev olmasaydı acilde bakıyolardı ben 2 kere baktırmıştım acilde
Kızlarr 28 Haziran uğurlu geliyor sanki. Darısı başıma ya Rabbim! Ben 12. Gün kan vereceğim bayramın 2. Günü. İnşallah müjdemi sizinle paylaşmak nasip olurKızlar hepinize günaydınYazdıklarınızı hep takip ettim pozitif haberi alanlarla mutlu oldum alamayanlarla üzüldüm. Bu benim 2. Transferim 28 haziranda 5.gun çift embriyo transferi yapıldı. Bugün 9. Gun sabah idrar testi yaptım ilk kez cift cizgiyi gördüm
gidip kan verdim 351 çıktı bin şükür
inşallah devamı da böyle gelir. Hepimiz için dua ediyorum tüm isteyenler en kısa zamanda pozitif olur İnşallah
![]()
Vardır bunda da bi hayır ama ben inanıyorum pozitifi göreceksinYok canm bekliyoruz kayınbabam gelicek onun arabasıyla gidicem öğlen sonuna kalırım büyük ihtimalle
Öyle Rabb'im geç eylesin güç eylemesin ay inşallah canm duanı eksik etme rabbim senin meleğinide san bağışlasınVardır bunda da bi hayır ama ben inanıyorum pozitifi göreceksin![]()
Duamdasınız hepinizÖyle Rabb'im geç eylesin güç eylemesin ay inşallah canm duanı eksik etme rabbim senin meleğinide san bağışlasın![]()
Anladım canım benim tedavi gördüğüm hastane ile alakalı demekki hemşireme sordum rutin olarak 3 kere istiyoruz dedi. Dünden beri kafam karıştıYok canım ben kendim vermek istedim son bir kez ama sağlık ocağına gidince oradaki ebe yaptırmamı söyledi, birde bayramdan sonra doktor gelince yaparız sisteme işler kaydederiz dedi
Ayy hadi inşallah sen de güzel haberler verirsin bayram sevinci olurKızlarr 28 Haziran uğurlu geliyor sanki. Darısı başıma ya Rabbim! Ben 12. Gün kan vereceğim bayramın 2. Günü. İnşallah müjdemi sizinle paylaşmak nasip olur
Ben transferden hemen sonra sormustum bu ilaclar 8 10 haftaliga kadar devam demişti canım hatta varsa fitil de devam. Ama doktora göre değişebilir tabiKızlar peki bir sorum var size.şimdi hayırlsıyla sonuçları aldık diyelim doktorunuz hangi ilaçları bırakmanızı hangilerini devam etmenizi istedi.elimde ilaçlarım az kaldı.estrofem enox ve prolutex kullanıyorum bunlar 8 haftaya kadar devam mı![]()
İnşallah canımİnşallah sagol hayırlı haber alayımda gerisi önemli değil![]()
Benim 2 katından fazla artınca kese için gün verdiler 10 gün sonraya.Anladım canım benim tedavi gördüğüm hastane ile alakalı demekki hemşireme sordum rutin olarak 3 kere istiyoruz dedi. Dünden beri kafam karıştı![]()
Inşallah sende güzel haber alırsınYa ne güzel haberlercisem coook mutlu oldum inan bu sabah olumsuz kalkmıştım içimde hamile olmadığım ve adet olacağım hissi ile.uyandim belirtilerim sanki kayboldu gibi diye ama senin haberine çok kutlu oldum
![]()
Inşallah güzel haber alicaksinBen de kan verdim sonucu bekliyorum
Sanırım 12 hafta devam ediyoruz öle bir sey okudum sanki benim doktor bizi demedi ki var dedi okadar yine test yaptır bakalim artacak mi bile demediKızlar peki bir sorum var size.şimdi hayırlsıyla sonuçları aldık diyelim doktorunuz hangi ilaçları bırakmanızı hangilerini devam etmenizi istedi.elimde ilaçlarım az kaldı.estrofem enox ve prolutex kullanıyorum bunlar 8 haftaya kadar devam mı![]()
Sezencimm ne yaptın çıkmadı mı sonuçlarDuamdasınız hepinizAmin inşallah canım
![]()