Anladım canım.Benim 2 katından fazla artınca kese için gün verdiler 10 gün sonraya.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım canım.Benim 2 katından fazla artınca kese için gün verdiler 10 gün sonraya.
Güzel haberlerle gel inşallahBen de kan verdim sonucu bekliyorum
Cisemcim saglikla artsin ins gözünaydin bak gunlerdir kendini bosuna üzdün dedik sana o kadarSanırım 12 hafta devam ediyoruz öle bir sey okudum sanki benim doktor bizi demedi ki var dedi okadar yine test yaptır bakalim artacak mi bile demedi
Sağol kuzumM Mucizesinibekliyor bak haziran grubu sen de burda takipte kal canım
Sağlıkla artsin ins gözünaydin cnmKızlarrrr sonucum çıkmış doktoruma gönderdim geçendik aradı müjdemi verdi çok mutluyum ya mutluluktan ağladım resmen![]()
Sezencim çok çok çok mutluyumKızlarrrr sonucum çıkmış doktoruma gönderdim geçendik aradı müjdemi verdi çok mutluyum ya mutluluktan ağladım resmen![]()
Hadi canım gözün aydın sağlıkla devam etsin inşallahKızlarrrr sonucum çıkmış doktoruma gönderdim geçendik aradı müjdemi verdi çok mutluyum ya mutluluktan ağladım resmen![]()
Bizim minnoş bas bas bağırıyo annesiKızlarrrr merhaba yeni katıldım aranızaRabbi Hebli Mines Salihin sayesinde
şuan bende 9.gündeyim transferin pazar günü test günüm bugünkü testim bu şekilde
Hayırlı olsun inşallahKızlarrrr sonucum çıkmış doktoruma gönderdim geçendik aradı müjdemi verdi çok mutluyum ya mutluluktan ağladım resmen![]()
İnşallah canım cumartesi tekrar kan vericem inşallah güzelce artarSağlıkla artsin ins gözünaydin cnm![]()
Hayırlı olsun inşallah darısı başıma diyeyimKızlarrrr sonucum çıkmış doktoruma gönderdim geçendik aradı müjdemi verdi çok mutluyum ya mutluluktan ağladım resmen![]()
Maşallah çok güzel çıkmış sonucunKızlarrrr merhaba yeni katıldım aranızaRabbi Hebli Mines Salihin sayesinde
şuan bende 9.gündeyim transferin pazar günü test günüm bugünkü testim bu şekilde
Maşallah gözünüz Aydın olsunKızlarrrr merhaba yeni katıldım aranızaRabbi Hebli Mines Salihin sayesinde
Canımmmmm bende o kadar Mutluyum ki sonucu açamadım gözüm kapalı açtım ama o an ki heyecanımı anlatamam yaaaSezencim çok çok çok mutluyum
Teşekürler canim sen ne yaptın muane nasıl gectiCisemcim saglikla artsin ins gözünaydin bak gunlerdir kendini bosuna üzdün dedik sana o kadar