• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

merhaba kızlar tecrubelerinizle cevaplarınızı bekliyorum :KK43:
ben 30 yaşında 1 senelik evli bir kadınım. bebek düşündüğümüz için doktora gittim genel muayeneye sadece bir ay korunmasız ilişkimiz oldu düzenli olarak. ama olmadı adet oldum ve doktora gittim muayenede çikolata kıstlerımın olduğunu öğrendim. ıkı tarafımdada var 5 cm ve 7 cm boyutlarında ilk doktorum tüp bebeğe yönlendirdi ama ben ağrım olmadığı, adetlerim düzenli 28 gunde bir olur 5 gun sürer kanama yogunluğum fazla değil normal olduğu için başka bir doktra daha görünmek istedim. bu doktorumda kistlerin engel olmadığını bunun tedavisinin gebelik olduğunu söyleyerek bazı test ve tahliller yaptırdık. amh ve hsg gibi amh 4,25 çıktı. hsg sıkıntı yok rahım normal, tubler açık herşey iyi gidiyordu. bu ay yine adet oldum adetin ıkıncı gunu gel demişti gittim ve bana pat diye kıstlerın buyuyor bu yuzden tüp bebek senın için uygun olacak başlayalım dedi ben şok. ben zaten ona kistlerim var diye gitmiştim. şimdi önce yumurtalarım toplancakmış durum şu ki benim tüp bebekten başka gebe kalmam mumkun değilmi ? ümitlendik büssrü para doktduk testler yaptırdık başa döndüm resmen anlamadım. cidden tüp bebekse tek çözüm ona yönlenicem zaten başka doktora gitmeye gerek varmı devlet hastanelerine falan bilmiyorum kafam çok karışık. iki dopktora kesinlikle amleıyat olma dedi bana
Çikolata kisti ameliyatı yumurta sayısını negatif etkiliyormuş, hamileliğe etkisi yoksa düşük riski yoksa doktorlarının dediği gibi ameliyat olma. Amh ın bu forumlarda görmeğe alışık olduğumuz değerler değil çok çok yüksek. Daha 1 ay denedik diyorsun korunmasuz. 30 yas alti icin bu degerlerle 1 yil 30 yas ustu icin 6 ay 35 ustu icin 3 ay en az deneyip tup bebek uzmanligi olan bur doktora git bence olmazsa. Ayrica o testler bose degil, zaten tup bebek surecine giren herkes yaptiriyor kan hsg meme ultrason

Dondurulmuş son embriyomdu bu da olmadı hiç zaman kaybetmeden yeni bir başlangıç yapmak istiyorum. Eskişehir’de yaşıyoruz Eskişehir Afyon Ankara bu bölgelerde önerebileceğiniz doktor var mıdır arkadaşlar Aygül Demirolun adını sıkça duyuyorum sizlerin görüşlerini alabilir miyim
Bu kaçıncı transferindi kuzum

Eger iciniz rahat etsin isterseniz bir uzman görüşü daha alın derim.
Çocuk konusunda zaman çok kıymetli.
2-3 ay demek umutla bekleyeceksiniz belki uzuleceksiniz demek özellikle tüp bebek içinde yaş çok önemli bir etken umarım içinize sinen tedavi ile hatta tedavisiz sekilde bebisinize kavusun 🙏🙏🙏🥰🥰
evet bir doktora daha gideceğim sanırım.
inşallah canım çok teşekkür ederim 🥰🙏

Eşinizde bir sıkıntı olabilir onu ürolojiden bi öğrenin eğer onun testler iyi çıkarsa tekrar oturun konuşun.1 ay korunmasız ilişki çok az sevgili arkadaşım.ben kendi adıma 20 ay nerdeyse denedim hep sebepsiz infertilite dedi doktorum.ama sonra 1.5 yıl aşılama ile uğraştım o süreç beni mahvetti aşılama düşünme.ve tüp bebek içinde iyi araştır labaratıvarı doktoru kuracağın bağ çok önemli.rabbim arattırmasın inşallah sonu tez zamanda güzel olur.bende çikolata kistelrri ile doğal yolla hamile kalan çok kişi biliyorum .tüp bebeğe başlayacaksan maddi olarak hazır olmalısın manevi olarak apayrı bir süreç.böyle uzun yazdım kusura bakma
eşim testlerini yaptırdı onda bir sıkıntı yok çok şükür. benimde sadece çikolata kistlerim var ama boyutlatrı buyuk.
ıkıncı doktora guvensizliğim şu yüzden oluştu. ilk gittiğimde benim 7 cm kısttım var tüp bebeğe yönlendirdiler sizde mi aynı şeyi düşünüyorsunuz diye idi. bana dediki kistelerin kapladığı alan 7 cm ama ufak ufak daha kucukler diye doğal yolla tabiki gebelik olur bunun tedavisi zaten gebelik demesi. fakat aradan 10 gun sonra geçti butun testler yapıldı herşey iyi çıktı adetin ıkıncı gunu gittim alttan muayene etti tekrar bana kistlerin buyumuş 8 cm olmuş tüp bebek yapılması lazım demesinden kaynaklanıyor.

İnanin buna bir cevabım yok 😐 o eridi ama dermoid kist denilen baska bir kistim oldu tupumu kapatan o yuzden bunlaea akıl sır ermiyor. 😂
anladım canım. bu kıst buyuyp kuçulen birşeymiş yediklerime dıkkat etmem gerekıyor sanırım

Çikolata kisti ameliyatı yumurta sayısını negatif etkiliyormuş, hamileliğe etkisi yoksa düşük riski yoksa doktorlarının dediği gibi ameliyat olma. Amh ın bu forumlarda görmeğe alışık olduğumuz değerler değil çok çok yüksek. Daha 1 ay denedik diyorsun korunmasuz. 30 yas alti icin bu degerlerle 1 yil 30 yas ustu icin 6 ay 35 ustu icin 3 ay en az deneyip tup bebek uzmanligi olan bur doktora git bence olmazsa. Ayrica o testler bose degil, zaten tup bebek surecine giren herkes yaptiriyor kan hsg meme ultrason
bende değerlerim iyi çıktığı için bıraz denesek mi diye düşünüyorum ama zamanla daha kötüye gidermi kafam karışık açıkcası

eşim testlerini yaptırdı onda bir sıkıntı yok çok şükür. benimde sadece çikolata kistlerim var ama boyutlatrı buyuk.
ıkıncı doktora guvensizliğim şu yüzden oluştu. ilk gittiğimde benim 7 cm kısttım var tüp bebeğe yönlendirdiler sizde mi aynı şeyi düşünüyorsunuz diye idi. bana dediki kistelerin kapladığı alan 7 cm ama ufak ufak daha kucukler diye doğal yolla tabiki gebelik olur bunun tedavisi zaten gebelik demesi. fakat aradan 10 gun sonra geçti butun testler yapıldı herşey iyi çıktı adetin ıkıncı gunu gittim alttan muayene etti tekrar bana kistlerin buyumuş 8 cm olmuş tüp bebek yapılması lazım demesinden kaynaklanıyor.
Anladım erkek faktöründe bir sıkıntı yoksa iyi düşünün araştırın rabbim pişman etmesin 🥰 inşallah tedavisiz kendi olur bebeğiniz💚

anladım canım. bu kıst buyuyp kuçulen birşeymiş yediklerime dıkkat etmem gerekıyor sanırım
Aa evet bir ara doktorum bana bir diyet listesi vermişti ama ben asla uygulayamamistim kendisinede soylemistim baska bisey onermisti ama inan ne oldugnu hatirlayamadim cok uzun zaman oldu

Aa evet bir ara doktorum bana bir diyet listesi vermişti ama ben asla uygulayamamistim kendisinede soylemistim baska bisey onermisti ama inan ne oldugnu hatirlayamadim cok uzun zaman oldu
çok teşekkür ederim canım. Allah herkezin gönlüne göre versin 1 aydır çok moralım bozuk inşallah bende mutlu haberlere kavuşurum🙏🤲

Kızlar elhamdülillah keseyi gördüm yolk sacda oluşmuş bebeğide gördü doktor bey kalp atılı için cok küçük daha dedi 10 gün sonra tekrar gidicez☺️
Rabbim kucağını almayı nasip etsin inşallah canım, inşallah pıt pıt atan kalbinide duyarsın miniğin. İnşallah ben de görebilirim keseyi

Kızlar heyecandan sevinçten postları okuyamadım bile Rabb'im herkese bu sevinci yaşatsın sevinçten ağlayacağımız günlerimiz çok olsun inşallah 🥰♥️
IMG_20220707_162350.webp

Kızlar heyecandan sevinçten postları okuyamadım bile Rabb'im herkese bu sevinci yaşatsın sevinçten ağlayacağımız günlerimiz çok olsun inşallah 🥰♥️
Eki Görüntüle 3095322
Ayyyy canım o kadar mutlu oldum ki şuan anlatamam ya Allahım inşallah sağlıklı bi şekilde arttırsın çok çok sevindim Rabbim inşallah bizlere bağışlar bebişlerimizi 🥰🥰 ben sana demiştim ama güzel haberle geçiceksin diye 😊🥰

Back
X