• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Sıra sende canım hadi bakalım inşallah güzel haberlerle gel sende inşallah 😊❤️
Şuan okunan selalar yüzü hürmetine allahım bna da artık şu koca okyanusun dan bi hayırlı sağlıklı evlat nasip et . biz günahkarız pişkiniz sen affedensin bizlere bu sevinci yaşatıp . hayırlı haber alan kardeşleriminde hayırla sağlıkla kucağına almasını nasip eyleee

Şuan okunan selalar yüzü hürmetine allahım bna da artık şu koca okyanusun dan bi hayırlı sağlıklı evlat nasip et . biz günahkarız pişkiniz sen affedensin bizlere bu sevinci yaşatıp . hayırlı haber alan kardeşleriminde hayırla sağlıkla kucağına almasını nasip eyleee
Rabbimin hazinesi geniş Allahım inşallah sanada nasip edicek bol bol dua et Rabbim güzel gönlüne göre versin inşallah AMİNN🤲🏻🤲🏻🥰

İnşallah seninde hayırlı haberlerini alalım tüm dualarına gönülden amiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnn❤️🤲🏻

Ah Kuzum inş adet olcam sanki sancım arttı
Öyle olurmuş ama zaten benimde dünekadar inanılmaz kasık ağrım vardı sanki adet olacakmışım gibi şuanda belli belirsiz oluyor 😊 moralini bozma hiç Rabbim inşallah sanada bu duyguyu yaşatıcak neler okuyoruz burada baksana 🥰

Kızlar Rabb'im hepinizden razı olsun hepinizi etiketliyemedim çok güzel bir duygu bu rabbim tüm olmayanlara nasip etsin inşallah Allah herkese nasip etsin çok bekledim çok istedim herşeyin başı tevekkül dua sabır rabbime sığının inanın bu gün olmasada elbet bir gün olacak ne kadar olumsuz sonuç aldığımı size anlatamam ama bir gün rabbim hayırlısını ve en güzelini verecek inanın 🤲🏻🤲🏻♥️🥰♥️

Kızlar elhamdülillah keseyi gördüm yolk sacda oluşmuş bebeğide gördü doktor bey kalp atılı için cok küçük daha dedi 10 gün sonra tekrar gidicez☺️
Ya çok güzel hadi hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah 🌸
Kızlar heyecandan sevinçten postları okuyamadım bile Rabb'im herkese bu sevinci yaşatsın sevinçten ağlayacağımız günlerimiz çok olsun inşallah 🥰♥️
Eki Görüntüle 3095322
Tebriklerr sağlıkla ilerlesin inşallah 🌸

Kızlar Rabb'im hepinizden razı olsun hepinizi etiketliyemedim çok güzel bir duygu bu rabbim tüm olmayanlara nasip etsin inşallah Allah herkese nasip etsin çok bekledim çok istedim herşeyin başı tevekkül dua sabır rabbime sığının inanın bu gün olmasada elbet bir gün olacak ne kadar olumsuz sonuç aldığımı size anlatamam ama bir gün rabbim hayırlısını ve en güzelini verecek inanın 🤲🏻🤲🏻♥️🥰♥️
Canımmmm dünya dua üstüne kurulu bende çok dua ettim 😊🤲🏻❤️ Allahım güzel gönlüne göre verdi bak güzel sonuç alsın Rabbim sağlıklı bi şekilde artışını göstersin inşallah çok çok çok sevindim senin adına 😊❤️

Back
X