• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Kızlar ben birşey sorucam, 1 temmuzda dondurulmuş pgtli 5.gün embriyo transferi oldum 5 temmuzda sabah göbekten gonapetly iki adet çatlama iğnesi vuruldum, beta değerine etkisi olur mu bu iğnenin genel olarak internette yaptığım araştırma da ovitrellanın değere etki ettiği yazıyor sizin Bilginiz var mı??
Valla bacım 30 haziranda da o iğneyi bn vuruldum araştırmalarıma göre hiç beta etkisi yok ama emin olamayıp kndimi üzmmk adna eve test almadım ki yapmayam

Kızlar ben birşey sorucam, 1 temmuzda dondurulmuş pgtli 5.gün embriyo transferi oldum 5 temmuzda sabah göbekten gonapetly iki adet çatlama iğnesi vuruldum, beta değerine etkisi olur mu bu iğnenin genel olarak internette yaptığım araştırma da ovitrellanın değere etki ettiği yazıyor sizin Bilginiz var mı??
Ama olsa doktor 9. Gün kan ver demezdi

Valla canm özel hastanenin labaratuvarına indik ben ve kayınvalidem kadına kimliği verip direk ekrana baktım o kağıdı çıktı yaparken sonuç kaç dedim 90 diyince çığlık kıyamet ağlama kayınvalidemin boynuna atıldım ağladım oturtular beni bi süre çıkıp eve geldik sonra eşimin haberi yok daha asıl sürpriz sevinç akşam inşallah ♥️ darısı sana canm duamdasın inan
Adama negatif mi çıktı dedin yoksa

Valla bacım 30 haziranda da o iğneyi bn vuruldum araştırmalarıma göre hiç beta etkisi yok ama emin olamayıp kndimi üzmmk adna eve test almadım ki yapmayam
Off beb cok eksik okumusum ya ovitrelle diye okudum bide betayi anlamadim idrae testi diye düşündüm geri aliyorum yazdiklarimi😂 M mombaby

Canim ben de endometriosis yani cikolata kisti yok ama meraktan bu konuyu tup bebek doktorumla konusmustum. Amerikada yasiyorum. Doktorum bana endometriosis ameliyati zor ve tekrarlama ihtimali cok yuksek o yuzden artik o ameliyat icin para harcanmasi yerine direkt tup bebek oneriyoruz demisti cunku yanlis yapilan ameliyatlar maalesef yumurtaliklari da kismen baskilayabiliyormus. Ote yandan benim endometriosisli bi arkadasim ameliyat oldu (coook fazla agrisi oldugundan mecburen) ve doktor ameliyat sonrasi ameliyat olmasan kesinlikle cocugun olamazmis cunku rahim ici cok yapisikti demis (cunku maalesef hersey testlerde tam gorulemiyor, gormek icin laporascopy lazim) ve kiz ameliyatin ertesi ayi normal hamile kaldi.
Evet canim benim doktorumda oyle dedi. Yumurtalik rezervin cok azalir ameliyat olma önce gebelik demisti. . Cunku cocugum yok benim ve gebelik isteyim mevcut. Hatta aşılama bile olmaz direk tup bebek dedi. Yani o zaman tup bebek dogru dogal yolla gebelik zor olucak.

Ben 15 Haziran kanda pozitif gördüm 4 temmuzda kalbi duydum hamdolsun🤲🏻🌻

Çok dua edelim inşallah rabbim nasip etsin ailenize bebeklerinizi rabbim ol deyince olur inşallah savaşı kazanan bebişler olur🤲🏻❤️
Merhaba transferiniz ne zaman olmuştu acaba? Ve kalbi duydugunuzdaki ultrason görüntünz var mı acaba

Back
X