• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Merhaba transferiniz ne zaman olmuştu acaba? Ve kalbi duydugunuzdaki ultrason görüntünz var mı acaba
Merhaba transferi 6 Haziran da oldum 15inde de pozitifi gördüm görüntü veriyorlar evet ama transferde verilenden farkı yok görüntü olarak birdahaki gittiğimde video çekicem unutmazsam😊

Merhaba transferi 6 Haziran da oldum 15inde de pozitifi gördüm görüntü veriyorlar evet ama transferde verilenden farkı yok görüntü olarak birdahaki gittiğimde video çekicem unutmazsam😊
Canım orda GS yazan bir mm var. Kendimi ölçmek istedim acaba ne zaman gitsem duyulur diye:) bakma imkanın var mı? Gözün aydın bu arada sağlıklı güzel devam etsn insallah.

Canım orda GS yazan bir mm var. Kendimi ölçmek istedim acaba ne zaman gitsem duyulur diye:) bakma imkanın var mı? Gözün aydın bu arada sağlıklı güzel devam etsn insallah.
Canım göremedim ama sana yazılı yerlerini çektim neresini sordun ?

Eklentiler

• 3D40D92C-2106-458F-9BC5-EB1A1AAFAAE8.webp
    3D40D92C-2106-458F-9BC5-EB1A1AAFAAE8.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 52
  • A40B1A33-5D4E-49EF-8FC7-1F305EB35C8A.webp
    A40B1A33-5D4E-49EF-8FC7-1F305EB35C8A.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 49
Kızlar bugün tüp bebek merkezine gittim çok şükür her şey yolunda ilaçlara 12. Haftaya kadar devam edeceğim. Artık buraya gelmenize gerek yok sadece 12. Haftada gelin muayene edip ona göre ilaçları bıraktıracağız dediler. Artık başka doktorla devam edeceğim. Allah bekleyen herkese bu güzel duyguları yaşamayı nasip etsin inşallah 🤲

Kızlar bugün tüp bebek merkezine gittim çok şükür her şey yolunda ilaçlara 12. Haftaya kadar devam edeceğim. Artık buraya gelmenize gerek yok sadece 12. Haftada gelin muayene edip ona göre ilaçları bıraktıracağız dediler. Artık başka doktorla devam edeceğim. Allah bekleyen herkese bu güzel duyguları yaşamayı nasip etsin inşallah 🤲
Tüp bebek sürecine yavas yavaş veda ediyoruz şükürler olsun🙏🙏

Canım göremedim ama sana yazılı yerlerini çektim neresini sordun ?
Yazmıyor 🙈😂 anlamadım🙈 çok teşekkür ederim yine de canm. Uğraştın. Ben bekleyemiyoruuuuum :D bayram tatili girdiği için araya, ayın 18 i gel dediler ama, yarın her ihtimale karşı bir gideyim diyorum😂😂

Valla canm özel hastanenin labaratuvarına indik ben ve kayınvalidem kadına kimliği verip direk ekrana baktım o kağıdı çıktı yaparken sonuç kaç dedim 90 diyince çığlık kıyamet ağlama kayınvalidemin boynuna atıldım ağladım oturtular beni bi süre çıkıp eve geldik sonra eşimin haberi yok daha asıl sürpriz sevinç akşam inşallah ♥️ darısı sana canm duamdasın inan
Hayırlı olsun canım güzelce artsın inşallah değerin

Kızlar elhamdülillah keseyi gördüm yolk sacda oluşmuş bebeğide gördü doktor bey kalp atılı için cok küçük daha dedi 10 gün sonra tekrar gidicez☺️
Gözün aydın hayırlı uğurlu olsun.Canim benimde transfer günüm ayın 20 siydi.30 haziran da da test yaptım ve pozitifi gördüm çok şükür.Sence bende doktora gitsem keseyi gorebilir miyiz ?

Hanimlar sorum kese gorenlere, kan tahlili istenen gunden ne kadar sonra ultrason icin cagrildiniz? Bu sorum kan testini erken yapanlara ya da kese gormek icin baska doktora gidenlere degil yalniz 😅 benim kan testi gunum yarin bakalim deger ne olucak, ikinci test istenecek mi 🙈 haftaya da cok yogun calisiyor olucam 😵‍💫

Gözün aydın hayırlı uğurlu olsun.Canim benimde transfer günüm ayın 20 siydi.30 haziran da da test yaptım ve pozitifi gördüm çok şükür.Sence bende doktora gitsem keseyi gorebilir miyiz ?
30unda bhcg degeriniz neyse onu 2 ser kat artmis olarak bugune kadar hesaplarsaniz eger benim bildigim 1500-2000 bhcg degerinde kese gorulebiliyor ona gore gore schedule edebilirsiniz.

Hanimlar sorum kese gorenlere, kan tahlili istenen gunden ne kadar sonra ultrason icin cagrildiniz? Bu sorum kan testini erken yapanlara ya da kese gormek icin baska doktora gidenlere degil yalniz 😅 benim kan testi gunum yarin bakalim deger ne olucak, ikinci test istenecek mi 🙈 haftaya da cok yogun calisiyor olucam 😵‍💫
Benim 20 haziran ve 22 Haziran kan istedikleri gunlerdi.22 haziranda gittgimde kan sonucuna gore kese ve kalp atisini birlikte gormek icin 6 temmuzda cagirdilar.
27 sinde ise basladim bur hafta cok rahat calistim ama bu hafta malesef mide bulantisiyla alt ustum 🥲 ise gittim geri döndüm bulanti kusma ve uyku bu hafta mahvetti beni inşallah kimseninki boyle olmaz bir gıdım yemek yiyemiyorm geçen cmt den beri kusuyorum oguruyorum kraker leblebi fln cozum olmadi. Yiyip kustugum herseyden tiksiniyorum 😔

Benim 20 haziran ve 22 Haziran kan istedikleri gunlerdi.22 haziranda gittgimde kan sonucuna gore kese ve kalp atisini birlikte gormek icin 6 temmuzda cagirdilar.
27 sinde ise basladim bur hafta cok rahat calistim ama bu hafta malesef mide bulantisiyla alt ustum 🥲 ise gittim geri döndüm bulanti kusma ve uyku bu hafta mahvetti beni inşallah kimseninki boyle olmaz bir gıdım yemek yiyemiyorm geçen cmt den beri kusuyorum oguruyorum kraker leblebi fln cozum olmadi. Yiyip kustugum herseyden tiksiniyorum 😔
Kuzum 6. Haftadan 7. Haftaya kadar benim de mide bulantım çok kötüydü hiçbir şey yiyemiyordum artık açlıktan ağlıyordum ama bu birkaç gündür çok şükür daha iyiyim yine bulantı oluyor ama eskisi gibi değil biseyler yiyebiliyorum en azından. İnşallah böyle devam eder senin de düzelir bi an önce

Kuzum 6. Haftadan 7. Haftaya kadar benim de mide bulantım çok kötüydü hiçbir şey yiyemiyordum artık açlıktan ağlıyordum ama bu birkaç gündür çok şükür daha iyiyim yine bulantı oluyor ama eskisi gibi değil biseyler yiyebiliyorum en azından. İnşallah böyle devam eder senin de düzelir bi an önce
İnsallah ya kusup bende ustune agliyorum niye boyle iskence çekiyorum diye 😔😔😔 kusunca midem kasılıyor çünkü ici boş midem kasilinca bedenimde halsiz kaliyor uykum geliyor agzimin tadi Berbat düzelmiyor su icemiuorm ictimve bos mideye kusarim diye valla berbat bir durum umarım benimde azalsin🥺🥺🥺

Back
X