Cnm cok sevindimm ya masallahh saglıkla büyüsün bebisinKızlar bir bebişimizi gördük kalp atışınıda duyduk çok şükür. Çok iyi minik fasulyem6+6 uyumlu dedi transfere göre
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm cok sevindimm ya masallahh saglıkla büyüsün bebisinKızlar bir bebişimizi gördük kalp atışınıda duyduk çok şükür. Çok iyi minik fasulyem6+6 uyumlu dedi transfere göre
![]()
Malesf canm 2.50 dedi2.50 tl miRuhefza211 bacı ilk aşılamam gonol f onların bir sürü iğne ucu kalmıştı geçen nolcak bunlar deyip çöpe atmiştım
Ah canm fırsat bulunca hemen su istimal ediyorlar malesfNormalde şöyle tek uç sarılıyordu bugun ondan bulamadim enjektorlu aldim 40 tl![]()
Her gün biri gruba girip kimyasal falan deyince ufaktan tırsıyo insanİnşallah canm çok korkuyorum ama iyi olucak inşallah![]()
Aynen valla ne bilim korkmuyor değilim ama inşallah öyle birşey olmaz Allah büyükHer gün biri gruba girip kimyasal falan deyince ufaktan tırsıyo insan
Evet malesefAh canm fırsat bulunca hemen su istimal ediyorlar malesf
Hergün okuduğumuz dualara devamAynen valla ne bilim korkmuyor değilim ama inşallah öyle birşey olmaz Allah büyük
Hiç düşünmeyin öyle şeyleriHer gün biri gruba girip kimyasal falan deyince ufaktan tırsıyo insan
O kadarını verdik bunuda veririz diyip alıyoruz hepimiz Allah sonunu hayır ve güzel etsin maddiyat gelir geçer inşallahEvet malesef![]()
Tabi ki sonucu alınca işimiz bitmedi tövbe haşaHergün okuduğumuz dualara devam
Haklısın Kuzum minnak için 4 yıl savaştım oda bnm için savaştı benimle kaldıHiç düşünmeyin öyle şeyleri![]()
merhabalar ben de yaklaşık aynı ilaçları kullanıyorum 6 haftalık gebeyim. Ne zaman kesilcek bu ilaçlar yaaa bıktım baş dönmesi yapıyolarOpuya kadar gonalf menapur cetrotide ovitrelle simdi oksapar progestan dex aralarda tabi estrofem duphaston probiyotik folik asit gibi seyler vargonal f bir kutudu 1000 tl ztn tahmini ondan 4 kutu kullandim tahmini
![]()
Çok şükür canımmm
Cnm cok sevindimm ya masallahh saglıkla büyüsün bebisin![]()
Evet ben bu ilaclarin yazdirildigini ilk yazildiktan sonra ogrendim ikinciye gittgimde recetemi alip aile hekimine gittim yazmadi, o ara hekimimi degistirdim ama tarihleri varmis geçiş tarihi gelene kdr ilac alma zamanimiz geldi yinr parayla aldik. Haftaici gecis tamamlandi bu defa yeni aile hekimim yazdi devlet vermedi daha günü dolmamis onceki recetenin yine parayla aldik zaten surada kaldi 3 hafta bir kere daha alicam muhtemelen yeter ya parasiyla alirim dedim.O kadarını verdik bunuda veririz diyip alıyoruz hepimiz Allah sonunu hayır ve güzel etsin maddiyat gelir geçer inşallah
Sagol canm amin inşallah Allah herkese nasip etsinPozitif alan arkadaşlar hepinizi tebrik ederim tek tek alintialyamadim masallah ne guzel bol bol pozitif haberleri gelmiş girmeyeli. Hepsi de saglıkla ilerler insallah![]()
Benim doktorum 10 . Hafta dedi ama bazisi 12 diyormus herhalde kisiye gore karar veriyorlar bazi arkdslarimizin biraktirmis çünkü doktorlari valla bende yoruldum artik ilaclardan inşallah kurtulalimmerhabalar ben de yaklaşık aynı ilaçları kullanıyorum 6 haftalık gebeyim. Ne zaman kesilcek bu ilaçlar yaaa bıktım baş dönmesi yapıyolar
Ben hic vesvese yapmadim zor olacaktir biliyorum aama denemeye çalış olur muHaklısın Kuzum minnak için 4 yıl savaştım oda bnm için savaştı benimle kaldı
Haklısın vallahi canım benimki de aynı oldu sağlık ocağı yazsa devlet vermedi devlet verse sağlık ocağı yazmadı bir türlü denk gelmedi inan bugün 2 iğne bir folik asit Bir de estrofemlere 1000 TL verdim ama gözümde bile değil gerçekten değil bebeğim için değerEvet ben bu ilaclarin yazdirildigini ilk yazildiktan sonra ogrendim ikinciye gittgimde recetemi alip aile hekimine gittim yazmadi, o ara hekimimi degistirdim ama tarihleri varmis geçiş tarihi gelene kdr ilac alma zamanimiz geldi yinr parayla aldik. Haftaici gecis tamamlandi bu defa yeni aile hekimim yazdi devlet vermedi daha günü dolmamis onceki recetenin yine parayla aldik zaten surada kaldi 3 hafta bir kere daha alicam muhtemelen yeter ya parasiyla alirim dedim.
Nedir bu insanlara zulüm neler çekiyoruz birde ugrastigimiz şeylere bak