• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

2.50 tl mi Ruhefza211 Ruhefza211 bacı ilk aşılamam gonol f onların bir sürü iğne ucu kalmıştı geçen nolcak bunlar deyip çöpe atmiştım
Malesf canm 2.50 dedi 🙄 aman olsun 20 tane istedim o riski göze alamam benim önceden kalan yok malesf ben ilk günden beri kullandığım iğneleri topluyorum hiç atmadım ama hepsi kullanılmış

Opuya kadar gonalf menapur cetrotide ovitrelle simdi oksapar progestan dex aralarda tabi estrofem duphaston probiyotik folik asit gibi seyler var🥺 gonal f bir kutudu 1000 tl ztn tahmini ondan 4 kutu kullandim tahmini😐
merhabalar ben de yaklaşık aynı ilaçları kullanıyorum 6 haftalık gebeyim. Ne zaman kesilcek bu ilaçlar yaaa bıktım baş dönmesi yapıyolar

O kadarını verdik bunuda veririz diyip alıyoruz hepimiz Allah sonunu hayır ve güzel etsin maddiyat gelir geçer inşallah
Evet ben bu ilaclarin yazdirildigini ilk yazildiktan sonra ogrendim ikinciye gittgimde recetemi alip aile hekimine gittim yazmadi, o ara hekimimi degistirdim ama tarihleri varmis geçiş tarihi gelene kdr ilac alma zamanimiz geldi yinr parayla aldik. Haftaici gecis tamamlandi bu defa yeni aile hekimim yazdi devlet vermedi daha günü dolmamis onceki recetenin yine parayla aldik zaten surada kaldi 3 hafta bir kere daha alicam muhtemelen yeter ya parasiyla alirim dedim.
Nedir bu insanlara zulüm neler çekiyoruz birde ugrastigimiz şeylere bak

merhabalar ben de yaklaşık aynı ilaçları kullanıyorum 6 haftalık gebeyim. Ne zaman kesilcek bu ilaçlar yaaa bıktım baş dönmesi yapıyolar
Benim doktorum 10 . Hafta dedi ama bazisi 12 diyormus herhalde kisiye gore karar veriyorlar bazi arkdslarimizin biraktirmis çünkü doktorlari valla bende yoruldum artik ilaclardan inşallah kurtulalim 🙏🙏

Evet ben bu ilaclarin yazdirildigini ilk yazildiktan sonra ogrendim ikinciye gittgimde recetemi alip aile hekimine gittim yazmadi, o ara hekimimi degistirdim ama tarihleri varmis geçiş tarihi gelene kdr ilac alma zamanimiz geldi yinr parayla aldik. Haftaici gecis tamamlandi bu defa yeni aile hekimim yazdi devlet vermedi daha günü dolmamis onceki recetenin yine parayla aldik zaten surada kaldi 3 hafta bir kere daha alicam muhtemelen yeter ya parasiyla alirim dedim.
Nedir bu insanlara zulüm neler çekiyoruz birde ugrastigimiz şeylere bak
Haklısın vallahi canım benimki de aynı oldu sağlık ocağı yazsa devlet vermedi devlet verse sağlık ocağı yazmadı bir türlü denk gelmedi inan bugün 2 iğne bir folik asit Bir de estrofemlere 1000 TL verdim ama gözümde bile değil gerçekten değil bebeğim için değer ♥️ sabrın sonu selamet inşallah bunları hatırlatıyıp güleceğiz belki seneye bu zamanlar bebişlerimiz kucağımızda bu yazdıklarımızı okuyacağız hayali bile çok güzel değil mi 🤷😌

Back
X