- 15 Şubat 2022
- 305
- 489
- 23
Lay lay laaayKızlar elhamdülillah sonucum gayet iyi katlamış 214,96 olmuş bu gün 13. Gün İlk test 11.gün 90,08 di![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Lay lay laaayKızlar elhamdülillah sonucum gayet iyi katlamış 214,96 olmuş bu gün 13. Gün İlk test 11.gün 90,08 di![]()
İnşallah canm inşallah ben ve seninki hep bir gidecekAyyy inşallah kuzum Ya gerçekten her aşaması ayrı bi heyecan keseden sonrada kalp atışını bekleriz hayırlısıylaRabbim inşallah o günleri de gösterir
![]()
Benimki aparatla konuluyor canımKızlar her uygulamada eldiven kullanın muhakkak eldivensiz enfeksiyon riski çok çok fazla bide eldiveni ıslatıp fitili elime alıyorum hafif ıslak hibi olunca uygulaması daha kolay oluyor
Sagol canm benimLay lay laaayhayırlı uğurlu olsun kuzum cok sevindim
![]()
Maşallah güzel yükselmiş darısı kalp atışınaKızlar elhamdülillah sonucum gayet iyi katlamış 214,96 olmuş bu gün 13. Gün İlk test 11.gün 90,08 di![]()
Ayy amin inşallah sagol canmMaşallah güzel yükselmiş darısı kalp atışına![]()
Ayyy inşallah kuzum Ya bende şimdi konuştum doktorların hepsi tatilde olduğu için 15 yada 18 nde dedi hayırlısıyla o günde gelsin inşallah
Hep beraber duyacağız inşallah
Çokkkkk gerçekten Rabbim hakeden hiçkimseyi bu güzel duygudan mahrum eylemesin inşallahSagol canm benimAllah herkese nasip etsin
ne güzel duygular ah ah
![]()
Amin inşallah inan duyduğumdan beri herkese dua ediyorumÇokkkkk gerçekten Rabbim hakeden hiçkimseyi bu güzel duygudan mahrum eylemesin inşallah![]()
Allah razı olsun canım benim bende çok dua ediyorum herkese Rabbim dualarımızı kabul eylesin bu günlerdeAmin inşallah inan duyduğumdan beri herkese dua ediyorum![]()
Çok sevindim canım adına, bir stres konusu daha bitmiş oldu senin için, darısı başıma inşallah ben pazartesi giderim acile inşallahKızlar elhamdülillah sonucum gayet iyi katlamış 214,96 olmuş bu gün 13. Gün İlk test 11.gün 90,08 di![]()
Heyecanla bekleriz artık o günü deAyyy inşallah kuzum Ya bende şimdi konuştum doktorların hepsi tatilde olduğu için 15 yada 18 nde dedi hayırlısıyla o günde gelsin inşallah![]()
Ah çok şükür zorla internet çektrip buldum hamdolsun . bn de 12. Gün kan vercem bayramın son günü köyden dönünce şu mutluluğu bnde yssayayımKızlar elhamdülillah sonucum gayet iyi katlamış 214,96 olmuş bu gün 13. Gün İlk test 11.gün 90,08 di![]()
Çok şükür hamdolsun darısı başıma inşallahBayramın ilk haberi benden gelsin canlar![]()
9. Gün 351
11.Gün 828
Çok şükür bin şükür rabbime. Sıradaki guzel haberleri bekliyorum dört gözleRuhefza211
Rabbi Hebli Mines Salihin ve bugün yarın tekrar kan verecek olanlar
![]()
İnşallah bacım duam seninle ve tüm isteyenlerle rabbim bizi ve tüm isteyenleri bu sevinçten mahrum eylemesinAh çok şükür zorla internet çektrip buldum hamdolsun . bn de 12. Gün kan vercem bayramın son günü köyden dönünce şu mutluluğu bnde yssayayım
Sagol canm Allah razı olsun inşallah sende güzel haber alıcaksın Rabb'im büyükÇok sevindim canım adına, bir stres konusu daha bitmiş oldu senin için, darısı başıma inşallah ben pazartesi giderim acile inşallah
Ben 15 dk bile yatmadım. Transferi oldum kalktım wc girdim, ameliyathanedenCanım ben yurtdışındayım doktorumun bana verdiği bir instruction kağıdı vardı ondan tam transferden bi saat önce tuvalete gidin sonra 15-20 içinde 750 ml su için yazıyordu. Aynı denildiği gibi yapıp gittim ve gayet istenildiği gibiydi sıkışıklık durumu ve ben de aşırı sıkışık hissetmedim. İdrarı boşaltmak için sürgüye falan bişeye ihtiyaç duymadım. Transferden 15dk sonra da yerimden kalktım lavaboya gittim hemşirenin yönlendirmesiyle. Galiba Türkiyede daha uzun süre yatırıyorlar hala ama yapılan çalışmaların 10dkdan fazla transfer sonrası yatmanın hiçbir pozitif etkisi olmadığı hatta çok az da olsa negatif etkisi olduğunu gösteriyor. (Ben meslek durumumdan ve doktoramdan bu alana yakınım ondan çok bilimsel makale okuyorum)
Kız ben o kadar da yatmadım transfer bitti doktorum kalkıp wc gidebilirsin dedi. İşlem bitti kalktım wc gittim hatta merdivenden çıktım hiç yatmadım yani. Doktorum yatmakla yatmamak arasında bilimsel olarak kanıtlanmış bir şey yok dedi. Çok şükür pozitifi de aldımCanım ben yurtdışındayım doktorumun bana verdiği bir instruction kağıdı vardı ondan tam transferden bi saat önce tuvalete gidin sonra 15-20 içinde 750 ml su için yazıyordu. Aynı denildiği gibi yapıp gittim ve gayet istenildiği gibiydi sıkışıklık durumu ve ben de aşırı sıkışık hissetmedim. İdrarı boşaltmak için sürgüye falan bişeye ihtiyaç duymadım. Transferden 15dk sonra da yerimden kalktım lavaboya gittim hemşirenin yönlendirmesiyle. Galiba Türkiyede daha uzun süre yatırıyorlar hala ama yapılan çalışmaların 10dkdan fazla transfer sonrası yatmanın hiçbir pozitif etkisi olmadığı hatta çok az da olsa negatif etkisi olduğunu gösteriyor. (Ben meslek durumumdan ve doktoramdan bu alana yakınım ondan çok bilimsel makale okuyorum)
Erken yapmışsın bence canım. Kaçıncı gün embriyosuyduCanım hayırlı uğurlu olsun çok tebrik ederim
Benim bugğn 4. Günüm test yaptım negatif çıktı pozitife döner mi sence