• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Pek birşey anlamadım desem bana kızarmısın 🤔😑
Est niye kizayayim ben biliimsel tablo yorumlamaya aliskinim isim geregi herkes benim gibi olucak diye bisey yok. Bir de tablo ingilizce tabii. 3. Gun embryosuydu seninki 14. Gun betahcg degerin belliyse kac oldugunu soylersen sana ozel aciklayabilirim

Şurup vermedimi doktor ? Bide tam zamanı kayısı ye bol bol canım kabızlığa iyi geliyor. Patates muzda tüketme onlarda kabız yapar.
Yok şurup vermedi kabızlık yoktu çünkü sorayim bir yarinda kayısı çözüm olmazsa 😐
Patates tabi yaa tok tutsun diye haslanmis patates yiyordum azz az demkki ondan he 🥺🥺🥺🥺

Kaynanam yapmıştı tertemizdi. Asla hayır diyemem zaten sakatatı çok seviyorum 😋😁
Hiç birşey olmaz Allah'ın izniyle canm şifa olsun 🥰
Kusarsam diyecem pardon hamileyimde 😂😂 benim aynı birimde çalıştıgım arkadaşım 9 ay boyunca kustu evlerden ırak
Ahh canım o kadarda olmasın ama güzelce dozunda yaşayalım inşallah

Est niye kizayayim ben biliimsel tablo yorumlamaya aliskinim isim geregi herkes benim gibi olucak diye bisey yok. Bir de tablo ingilizce tabii. 3. Gun embryosuydu seninki 14. Gun betahcg degerin belliyse kac oldugunu soylersen sana ozel aciklayabilirim
Bu gün 13. Gün canm 214.69 sonucum evet 3. Gün embriyosu hem İngilizce hemde ne nedir anlamadım 😅🤷

Yok şurup vermedi kabızlık yoktu çünkü sorayim bir yarinda kayısı çözüm olmazsa 😐
Patates tabi yaa tok tutsun diye haslanmis patates yiyordum azz az demkki ondan he 🥺🥺🥺🥺
Benim doktorum 3 günden fazla süren kabızlık iyi değil demişti. Bak bu şurup canım benim doktorum yazdı bende nolur nolmaz evde olsun dedim

Eklentiler

• DC8E2424-F3D5-40BC-B3BD-228980CFBAC4.webp
    DC8E2424-F3D5-40BC-B3BD-228980CFBAC4.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 32
Bu gün 13. Gün canm 214.69 sonucum evet 3. Gün embriyosu hem İngilizce hemde ne nedir anlamadım 😅🤷
Tablodaki degerler 14. Gun icin tahmini senin 14. Gun degerin 325 ustu olur diyelim.tabloda kimyasal gebelik ihtimali 300ustu beta hcg icin %0 ihtimal ki sen zaten bunu biliyorsun cunku kan degerinde artisi gordun. %72 ihtimal ise saglikli bir gebelik ve saglikla dogum yapabilme ihtimali (tablodaki son kolon) dusuk ihtimali ise sadece %22 ki bu deger gayet dusuk. Normalde tup bebekte dusuk ve kimyasal daha cok gorulur ama senin degerlerine gore normal yolla edinilmis bir hamilelik gibi risklerin. Zaten herkes biliyor ilk trimester(12 hafta) hala dusuk ihtimali herkesin icin az da olsa var onu gecince cogunlukla selamet. Tablo da ilk kolon betahcg degerleri, 2. kolon kimyasal gebelik ihtimali, 3. kolon dusuk ihtimali, 4. Kolon dis gebelik, 5. kolon ise saglikli dogum. D0F6CE29-7F50-47C2-98B6-81F433B96D2D.webp

Benim doktorum 3 günden fazla süren kabızlık iyi değil demişti. Bak bu şurup canım benim doktorum yazdı bende nolur nolmaz evde olsun dedim
Ay bakayim buna canım çok teşekkür ederim yarında çözüm olmazsa en azindan kullanirim. Zeytinyai falan icmeyi planliyordum yoksa😂

Tablodaki degerler 14. Gun icin tahmini senin 14. Gun degerin 325 ustu olur diyelim.tabloda kimyasal gebelik ihtimali 300ustu beta hcg icin %0 ihtimal ki sen zaten bunu biliyorsun cunku kan degerinde artisi gordun. %72 ihtimal ise saglikli bir gebelik ve saglikla dogum yapabilme ihtimali (tablodaki son kolon) dusuk ihtimali ise sadece %22 ki bu deger gayet dusuk. Normalde tup bebekte dusuk ve kimyasal daha cok gorulur ama senin degerlerine gore normal yolla edinilmis bir hamilelik gibi risklerin. Zaten herkes biliyor ilk trimester(12 hafta) hala dusuk ihtimali herkesin icin az da olsa var onu gecince cogunlukla selamet. Tablo da ilk kolon betahcg degerleri, 2. kolon kimyasal gebelik ihtimali, 3. kolon dusuk ihtimali, 4. Kolon dis gebelik, 5. kolon ise saglikli dogum.Eki Görüntüle 3096155
Yaaa çok teşekkür ederim 🥰 ellerine sağlık tek tek yazmışsın 🤗 şimdi çok iyi anladım ve hemen ekran görüntüsü aldım sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 😌😌

Ne guzel yemek yiyebiliyorsunuz 😆 ben iptalim ve istemedikleri sey oldu sonunda cok afedersiniz kabızlık ne yapcam bilmiuorum 🤦🏽‍♀️ mide bulantisi kabızlık cok zor suan hersey😔
Canım kayısı tüket bol bol da su iç şifa olur inşallah
Ben de baktirayim bari ya benim evde köpeğim var aşıları falan tam bisey olmaz gibi ama garantiye alayim 😊 iyi ki söyledin canım daha ogrenecek cok seyimiz var🤩🥰
Bu gruplar bu yüzden var birbirimizden öğreniyoruz ne güzel 😍
6. Haftaya kilit nokta benden soylemesi 🥺 inşallah herkes en hafif sekilde gecirsin kizlarim 🙏🙏
Katılıyorum 6+3 gibi başladı bulantılarım ve 1 hafta çok ağır şekilde sürdü şu an hâlâ var ama eskisi gibi değil az da olsa bişeyler yiyebiliyorum

Canım kayısı tüket bol bol da su iç şifa olur inşallah

Bu gruplar bu yüzden var birbirimizden öğreniyoruz ne güzel 😍

Katılıyorum 6+3 gibi başladı bulantılarım ve 1 hafta çok ağır şekilde sürdü şu an hâlâ var ama eskisi gibi değil az da olsa bişeyler yiyebiliyorum
Ben bulanti icin bir ilac kullanmaya basladim o mu kesti acaba diye düşünüyorum çünkü sabah içiyorum aksam muhtemelen etkisi gectiginde dönmeye basliyor midem yine😔

Ben bulanti icin bir ilac kullanmaya basladim o mu kesti acaba diye düşünüyorum çünkü sabah içiyorum aksam muhtemelen etkisi gectiginde dönmeye basliyor midem yine😔
Olabilir ben de 1 kez gece prilam içtim sabah kolumda alerji gibi kızarıklık oldu ilaçtan mi değil mi bilemedim diye bi daha içmedim 🤷

Olabilir ben de 1 kez gece prilam içtim sabah kolumda alerji gibi kızarıklık oldu ilaçtan mi değil mi bilemedim diye bi daha içmedim 🤷
Bana zofer diye bir ilac verdi doktor herkes israrla prilami soyluyor ama benim iki doktorumda onu vermedi anlamadim😐 zofer de cok etkiliymis kanser tedavisinde bulanti onlemek icin kullanılıyormuş muhtemelen o kesiyor beni bulanti yoksa tam gaz devam etkisi gecince bugun tepe taklak oldum

Bana zofer diye bir ilac verdi doktor herkes israrla prilami soyluyor ama benim iki doktorumda onu vermedi anlamadim😐 zofer de cok etkiliymis kanser tedavisinde bulanti onlemek icin kullanılıyormuş muhtemelen o kesiyor beni bulanti yoksa tam gaz devam etkisi gecince bugun tepe taklak oldum
Zofer daha etkili diye duymuştum inşallah bi an önce geçer bulantılarımız da rahatlarız biraz

6. Haftaya kilit nokta benden soylemesi 🥺 inşallah herkes en hafif sekilde gecirsin kizlarim 🙏🙏
Katılıyorum valla pert olduk mide bulantısı ve tansiyon düşmesiyle. Benim tansiyonum düşüyor bu da mideme vuruyor. Az az sık sık yemekle çözümü buldum gibi ama bazen olmuyor 😂😂 ne diyim hayırlısı

Çok çok geçmiş olsun canm Rabb'im yardımcın olsun inşallah 😔 vallahi çok şükür ben normalde de kabızlık yaşayan bir insan değilim bu süreçleri hiç yaşamadım ama çok çok dikkat ediyorum günde 5 litre su sabahları 3-4 tane kayısı ama benim de böyle birkaç defa mide bulantımı oldu kokulara karşı böyle bir hassasiyetim başladı ki normalde de zaten koku hassasiyetim çok fazla bir de mide yanmam çok ya ekşime derler yani hem ekşiyip hem yanıyor böyle şimdiden böyleyse ilerledikçe düşünemiyorum halimizi gerçi bir 4 aydan sonra bitiyormuş herhalde ama ben halimden Hiç şikayetçi değilim hep dedim ki Rabbim nasip etsin ne gelirse gelsin hiç şikayetçi olmayacağım Allah'ın izniyle de olmayacağım yani elhamdülillah halime🤗😌🤲🏻
Mide ekşimem yanmam bni de maf etti sabahları resmen midem havalanıyor

Tablodaki degerler 14. Gun icin tahmini senin 14. Gun degerin 325 ustu olur diyelim.tabloda kimyasal gebelik ihtimali 300ustu beta hcg icin %0 ihtimal ki sen zaten bunu biliyorsun cunku kan degerinde artisi gordun. %72 ihtimal ise saglikli bir gebelik ve saglikla dogum yapabilme ihtimali (tablodaki son kolon) dusuk ihtimali ise sadece %22 ki bu deger gayet dusuk. Normalde tup bebekte dusuk ve kimyasal daha cok gorulur ama senin degerlerine gore normal yolla edinilmis bir hamilelik gibi risklerin. Zaten herkes biliyor ilk trimester(12 hafta) hala dusuk ihtimali herkesin icin az da olsa var onu gecince cogunlukla selamet. Tablo da ilk kolon betahcg degerleri, 2. kolon kimyasal gebelik ihtimali, 3. kolon dusuk ihtimali, 4. Kolon dis gebelik, 5. kolon ise saglikli dogum.Eki Görüntüle 3096155
12. Gün kan vercem bnmkinede bakarz inş :)

Back
X