- 30 Haziran 2022
- 1.602
- 1.322
- 83
- 27
Benimde 3. Gün embriyosu birinci kaliteydi yaş 24 ilk denemem tutu elhamdülillahArkadaslar, 3aa tek embr. Var. 34 yasindayim. Sizin yorumlariniz nedir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde 3. Gün embriyosu birinci kaliteydi yaş 24 ilk denemem tutu elhamdülillahArkadaslar, 3aa tek embr. Var. 34 yasindayim. Sizin yorumlariniz nedir
Neden böyle bir sonuca vardın rabbim büyük ol derse en güzeli olurSanırım benim yine kimyasal olucak 2. Demem kimyasalla sonuçlanmış ti sanki aynı gidiyor keyfim kacti
Valla sadece 7. Güün çok kötü kasık ağrısı ile uyandım sağ kasıgım sağ dizim agrıyo du transferden beriCanım belirtilerin nelerdi
Maşallah canm sen sabırlıymışsın yenimi duyurdunKuzum bnm sağolasın ailelere söyledik milletle sevinç paylaşmaktan giremedim buraya
Benimki düşük mü diye korktum4 gün önce 126 ydi bugün 12. Gün kuzum
Amin. Benim 6• gün embriyosu, senin 3. Gündü galibaHakkımızda hayırlısı olsun inşallah canm Rabb'im pazartesi güzelliklerini nasip etsin evet aynıyız kaçıncı gün embriyosu senin
Güzel artmış hayirli olsunDün verdim canım 371 di 10.gün 12.gün 971 çıktı
O risk ikizlerde hep oluyor galibaDoktorum biraz riskli dedi inşallah mucizelerimi sağ salim kucağıma alırım inşallah seninkide ikizdir inan çok başka bir duygu tadmanı isterim❤❤
Çok teşekkür ederim doktorun hemen döndü bol su iç yat dedi yerleşme kanamasıdır dedi sizin gibiYerlesme olabilir canim cunku transferden 10-14 gun sonra oluyormus benim de 10. Gunumde boyle lekelenmem olmustu. Tum kaynaklara gore lekelenme siddetlenmedikce ve kirmizi kan rengine donmedikce (yani kahve veya pembeyse) sorun yok insallah. Eger yarin da devam ederse doktoruna danisabilirsin
Allah razı olsunGüzel artmış hayirli olsun
2. Denemem kimyasal olmuştu bu da aynı hızla yükseliyorÇisemcim birşey mi oldu yoksa sen mi bi evhama kapıldın ?
2. Denemem de kimyasal oldum sanki aynıNeden böyle bir sonuca vardın rabbim büyük ol derse en güzeli olur![]()
Rabbimin hikmeti sonsuzdur dur bakalım doktorun ne diyor2. Denemem kimyasal olmuştu bu da aynı hızla yükseliyor![]()
Tahlil sonuçların nasıldı canım ?2. Denemem de kimyasal oldum sanki aynı
8. Gun 43 14. Gun 521Tahlil sonuçların nasıldı canım ?
Gayet iyi yükselmiş ben mi yanlış biliyorum ama8. Gun 43 14. Gun 521
Yükselme olarak tek mi bunu ssöylüyorsun2. Denemem de kimyasal oldum sanki aynı
Evet canm benim 3. Gün embriyosu transfer edildiAmin. Benim 6• gün embriyosu, senin 3. Gündü galiba
EvetYükselme olarak tek mi bunu ssöylüyorsun
He valla bi cümbüş koptuMaşallah canm sen sabırlıymışsın yenimi duyurdunben ilk gün aradım herkesi
Rabb'im boğazımızda koymasın kalp atışını duyalım hayırlısıyla bir an önce
![]()