Merhaba herkese;
Grubu 30 haziran 3.gün tek embriyo transferim olduğundan beri takip ediyorum, ama üye olmayı tercih etmemiştim. Öncelikle pozitif gören arkadaşlar Allah bebişlerinizi inşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

Negatif gören arkadaşlar ise dilediğiniz zamanda inşallah pozitifi görmek sizlere de nasip olsun.
İzninizle size kendimden bahsetmek istiyorum biraz.
Ben 43 yaşındayım ve 2000 yılından beri endometriozis hastasıyım. 5.5 cmlik çikolata kistimin açık ameliyatla alınması gerekmişti o dönem. 32 yaşında evlendim. Ne yalan söyleyeyim hiç bi zaman annelik hayalim yoktu. Evlenince de çok hevesli değildim. Bundan 3 yıl önce en yakın arkadaşımın ikizleri oldu. Ve inanılmaz imrendim ve anne olmak istedim. Doktora gittiğimizde; tüplerimin tıkalı olduğunu öğrendik, zaten amh'ım yerlerdeydi. Antalya Memorial'da tedaviye başladık. Havuz sistemi uygulandı. İlk opuda sonuç boş çıktı, 2.de tek embriyo donduruldu. 3.de 2 embriyo beraber donduruldu. Ama laparoskopi olmam gerekiyordu. Doktorum karnımın içinin bomba atılmış gibi olduğunu söyledi. 1 tüpüm alındı diğeri yapışıklıktan dolayı alınamadı. İyileşme süreci falan derken 2 ocak 2021 iki embriyo transferi oldum. Pozitif ilerledi ama kese boş çıktı. Kürtaj olmak zorunda kaldım. Bu beni bayaa beklemediğim kadar sarstı ve uzun süre kendimi hazır hissetmedim son embriyo transferine. Son 6 aydır da kistlerimi baskılayamadığımızdan hep erteledik. Haziran'da her şey uygundu transfer olduk. Bugün test günümdü sonucum negatif. Allah'tan hep hayırlısını istemiştik sürece başlarken hayırlısı buymuş bizim için diyoruz.
Kusura bakmayın kafanızı şişirdim
Aslında üye olma amacım; elimde kalan ilaçları ücretsiz göndermek ihtiyacı olanlara. Çünkü her şey gibi tüp bebek tedavisi de korkunç pahalı biliyorum. Çok bişi kalmadı ama belki işine yarayan olur diye fotoğraf da atıyorum.Estroferm'in yanındaki iki şişe Prolutex. Mesaj atabilirsiniz. Ben Fethiye'de oturuyorum bana en yakın lokasyondaki arkadaşlara ödemeli gönderebilirim isteyen olursa.
Hepinize sağlıklı, mutlu, umutlu günler dilerim.