• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Canlarım şimdi geldim çok şükür her şey yolunda tam 2 aylık olmuş dedi🤲🏻😍 ilaçlarımı azaltarak devam estrofem ve lutinusa Temmuz sonu bitecek hepsi folik devam dedi. Süt ayran kefir önerdi. Her mevsimin taze meyve ve sebzesini önerdi. Çiğ badem, ceviz, kabak çekirdeği gün içinde ye dedi tabii ki abartmadan. 3 ay sonunda egzersiz ve yürüyüş önericem dedi. Uçak yolculuğum var 20sinde memlekete ona da şimdilik izin verdi gitmeden tekrar gel rapor yazarım dedi hamdolsun her şey yolunda darısı sizlere❤️❤️🤲🏻🤲🏻

Bizim dönem grubun sesi çıkmıyor herkes bebişiyle meşgul bence 😍😘
Ohhh maşallah cnm cokk sevindim senin için 🥰 ben hala düşük tehdidi yasadigim icin ilaclara aynen devam dediler hem burdaki doktor hem de gidemesem de telefonla haberlestigim tüp bebek doktoru... Mide yanmasindan fenalardayim ama ılık veya soğuk süt ile hafifliyor biraz bugun kontrolüm vardi benimde sanirim ikizlerden birj geriden geliyor diye kalp atisini duyamadik ama ilk kesemin duydum hamd olsun haftaya yine kontrol var hayırlısı ile kucaklarimiza alalim ins❤️
Benimde deli gibi yanmam var bulantım cok yok ama nidemde alev topu var cok fena😩
Benim de öyle canim progestron mide kapakcigini gevsemesini sagliyormus oyuzdenmis süt ile careyi buldum bende
İyiyim kuzu çok şükür🥰 heycanla 21’ini bekliyorum kontrolümüz var, 29’unu da çok heyecanla bekliyorum çünkü tüp bebek doktorum progestan iğne, lutinus fitil bunları bırak sadece oksapara devam et dedi🤩 çok şükür bi iğnem olacak ilaç olarak sadece🙏
Sen nasılsın
Canim benim ben de iyiyim kontrolum iyi gecti ilaçlara ayneb devam tabi tup bebek doktoruma gidemedigim icin burdaki doktorun ile tüp bebek doktoru arasinda köprü kurdum resmen ikisi de ayni seyleri söylüyor... Bu arada oksapar icin rapor çıkarttı doktor bana ...

Ohhh maşallah cnm cokk sevindim senin için 🥰 ben hala düşük tehdidi yasadigim icin ilaclara aynen devam dediler hem burdaki doktor hem de gidemesem de telefonla haberlestigim tüp bebek doktoru... Mide yanmasindan fenalardayim ama ılık veya soğuk süt ile hafifliyor biraz bugun kontrolüm vardi benimde sanirim ikizlerden birj geriden geliyor diye kalp atisini duyamadik ama ilk kesemin duydum hamd olsun haftaya yine kontrol var hayırlısı ile kucaklarimiza alalim ins❤️

Benim de öyle canim progestron mide kapakcigini gevsemesini sagliyormus oyuzdenmis süt ile careyi buldum bende

Canim benim ben de iyiyim kontrolum iyi gecti ilaçlara ayneb devam tabi tup bebek doktoruma gidemedigim icin burdaki doktorun ile tüp bebek doktoru arasinda köprü kurdum resmen ikisi de ayni seyleri söylüyor... Bu arada oksapar icin rapor çıkarttı doktor bana ...
Ahh kuzum inşallah oda gelişip yetişecek kardeşine kendine iyi bak yormamaya çalış❤️ İnşallah sonunda kavuşacağız bebeklerimize😍

Dogru diyorsun ama herseyi takar olduk bir yandan da herkese gec verdiler bizim ki niye erken cagirdi da diyorum. Bizim gibi ugrasli hamileliklere mi ozel acaba bu deliye bğlama durumu hahhaahahhahahahahh
:-):-) Ne yapalım olacak bu kadar da bize özel her şey bütün yaşadıklarımız özel bu da özel hepimiz peş peşe gideceğiz yine test gibi herkes sırayla kalp atışlarını keseleri görecek Allah'ın izniyle ben inanıyorum Rabbim hepimize nasip edecek çünkü onun ol deyip olduramayacağın hiçbir şey yok🤲🏻🤷

Ahh kuzum inşallah oda gelişip yetişecek kardeşine kendine iyi bak yormamaya çalış❤️ İnşallah sonunda kavuşacağız bebeklerimize😍
Amin cnm aslinda soyle oldu kalp atisi görülüyor ama daha duyulmaz cunku karindan baktiginda cok arkalarda net görüntü alamiyorum surekli de alttan bakmak istemiyorum , alttan baksak daha net olur ama onun icin önümüzdeki haftayi bekleyelim dedi ben de tmm dedim

Maşallah canım Rabbim sağ salim kucağına almayı da nasip eylesin öbür miniğimizde inşallah arkadan yetişsin kardeşine ♥️

Mrb kızlar benim iki bebişimde benimleydi bugğn kontrolüm vardı 7+5 te maalesef bi tanesini kaybwttik .herseyin hayırlısı kalp atışını duyfugum için şuan boşluktayım sanki cok üüzücü ama Rabbim en iyisini bilir biZler için .umarım herkes saglıkla alır kucgına bebişlerini🤲🤍
Ah cnm ya üzülme nolur Rabbim bilir ne iyisini... Benimkinin de biri 3 gün geride ve karından ultrason ile net görülmüyor arkalarda yerlesmis. Doktorum da geven sefer alttan baktik kalp atışını gördük bu sefer alttan bakmak istemiyorum haftaya anlasilr dedi bakalim kismet

Ay aklın yolu bir bende vericem eşimi ikna edemedim sabırlı ol Allah'a bırak diyor 🙄🤷 sabır taşı kendisi bende hafta içi pazartesi felan vereyim diyorum hayırlı haberler al inşallah canım 🥰
Vallahi benim eşimde öyle cuma günü doktora gitmek istedim ne gerek var diyor bekle iki hafta dolsun diyor. Bilmiyorki ben giderim onu dinlemem 😁

Vallahi benim eşimde öyle cuma günü doktora gitmek istedim ne gerek var diyor bekle iki hafta dolsun diyor. Bilmiyorki ben giderim onu dinlemem 😁
Allah'ım bu kocaları ne yapsak🤔 artık kocama ruhsuz ruhsuz deyip geziyorum evin içinde niye diyor diyorum ki sen hiç mi merak etmiyorsun demek ki bu erkeklerin hepsi böyle:-)

teker teker yazamadım cok tşk ederim kızlar hepinize burda dertleşiyoruz en azından iyi geliyor 🦋herşeyin hayırlısı en çok korktugum şeylerden biri büyüdükten sonra kaybetmekti.Allah hepimşzin hakkında hayırlısı nasılsa öle yapsın .yormadan kırmadan üzmeden yıpranmadan atlatırız bu 9 aylık süreci inş 🤲

Canm hesaplarına göre şuan ne kadarlık benim bu gün 5+0 27 temmuza gün verdi 14 gün sonraya belki senide çağrıcaktır daha
5+0 mı senin transfer tarihin ne zamandı bide kaçıncı gün embriyosuydu canım ? Benimki 24 haziranda 5. Gün embriyosuydu hesabıma göre 5+3 üm ben

Valla beni çağırmadı doktor 1 kez kimyasal oldu belki bu sebepten bekletiyordur ama ben türkiye hastanesinden randevu alıp gidicem haftaya allahın izniyle yolunda giderse bi doktorum olsun artik zaten tansiyon hastasiyim ilacımı değiştirmem lazim dün 19.11 di iyice telaş tayim:)

5+0 mı senin transfer tarihin ne zamandı bide kaçıncı gün embriyosuydu canım ? Benimki 24 haziranda 5. Gün embriyosuydu hesabıma göre 5+3 üm ben
27 Haziran transfer edildi 3 gün emdiriyorsa canım 7 temmuz'da pozitif gördüm 8 Haziran son adet tarihim 5+0 diye çıkıyor internette yine de tam bilmiyorum hesaplamayı doğr hesaplıyorum bence

Allah'ım bu kocaları ne yapsak🤔 artık kocama ruhsuz ruhsuz deyip geziyorum evin içinde niye diyor diyorum ki sen hiç mi merak etmiyorsun demek ki bu erkeklerin hepsi böyle:-)
Geneli öyle demekki 😃 ben hastanede çalışıyorum benim için muayeneye gitmek sıkıntı olmaz o gelmesede olur 😂

Back
X