• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Neyse en azından yanlız değilmişiz 😅😅 ne yapalım bizimle evlenen yaşıtlarımızın 2-3 çocuğu var biz daha yeni başlıyoruz o kadar bekledik şimdi hepimize en güzel şekilde tadını çıkartmak nasip olur inşallah 😌😌
aynen öyle sağlıklı ilerlesin sorunsuz büyüsünde karnımızda bebişler her şey olur zamanla inşallah bizimki sabırsızlık oda aşırı beklemek ve özlemden😬😍

Bu arada imkan varsa Amerikaya doguma beklerim. Turkiyeden ara ara doguma gelen oluyor. Hatta bizim icin biraz gicik bir durum cunku tamamen belese dogum yapiyorlar 😅 biz sigortaya ragmen $10000 falan oderken onlar kendini tabiri caizse daha fakir ve gelir duzeyi dusuk gosteriyor. Bir de burada serbest economy oldugu icin hastaneler zaten cogunlukla ayni kalitede yani parasiz dogum yapmalari kotu hizmet almalari demek degil. Cocugun gelecegi icin Amerikan vatandasligi cok buyuk arti.
Aslında nasıl bunu sormadım sana Firuze, çok sağ ol konuyu açtığın için. Doğrusu aklımızda olan bir konu, hatta şuan Turkiyede amerika vizesi alabilmek için 1,5 yıl sonrasına randevu veriliyor, sırf bu planımız için erkenden kocamla vize işlerini bile hallettik. Ama işte 39 yaş hamileliği olacağından durum tamamen doktorun yorumlarına göre gelişecek, ama vicdanım rahat değil, böyle bir imkan varken bu güzel hediyeyi evladıma vermek de istiyorum bir yandan, hayatını kolaylaştıracak birşey. Fakir göstermeye gelince, ah Firuze şuan bunun için ekstra uğraşmaya hiç herek yok emin ol. 10.000 dolar orda 10.000 birim, benim eşim 12 yıllık bilgisayar mühendisi ve çok iyi alanında, 2000 dolara karşılık gelmiyor maaşı, 2000 dolardan fazla iyi tip alan garson kazanır Amerika’da :) bana bu konuda bilgi verebilir misin? Gelebilsek min maliyetle nasıl doğum yapabilirim? Neleri araştırmam, kinlerle konuşmam lazım, kurum, kuruluş falan?

Valla bizi dengelese iyi olur babası tam bir aslandır😅 bende boğa özelliklerini taşırım baktığım kadarıyla baskın bir yapım vardır çocuğum da dengelerse tadından yenmez🥰😬 buara da kuzenimde arkeoloji okudu mimarsinanda şuan fitness antrenörlüğü yapıyor burda okuduğun mesleği yapmak şans işi

Hahahha güldürdün beni😄 uyumu bi yerden yakalarsan bi şekilde gidiyor işte çocukla ortayı bulursunuz belki 🤓 doğduğu zaman üstüne toprak mı atılır kazı mı yapar göreceğiiizzz😂
Hahahaa anası ateş babası toprak kendi de su olursa, ortaya nasıl bir sıcak bulamaç çıkar göreceğiz :D

Bencede hayırlısı en önemlisi ben sadece üzülüyorum yazdiklarini görünce biz evet net dogrulari veremeyiz sana burada ama buranin amaci zaten dertlesebilmek bir nebze olsun yazdiklarmiz icini ferahlatiyorsa ne mutlu umarim ise yarar ❤️🙏
Hepinizde iyi ki varsınız canım 💗 ben bu yola çıktığımda hep hayırlısı diye dua ettim pozitifi öğrendiğimde bile Allahım hayırlısıysa, sağlıklı eli ayağı düzgün aklı yerinde nasip et bize dedim hep. Dün pişman olmuştum kan verdiğime sonra şöyle düşündüm yarın doktora kayınpederimle gidicem eğer olumsuz olursa şimdiden kendimi hazırlamış olurum diye düşündüm. Olumsuz olsa bile tek tesellim hamile kalabildiğimi görebilmek olacak sanırım

Kızlar selam, 7+5’teyim. Progestan, Lutinus ve Estrofem kullanıyorum. Doktorum Estrofemin dozunu azaltarak yavaşça bıraktırıyor. Ancak iğne ve fitile 12. haftaya kadar devam dedi. Günde 2 kere iğne yapıyorum ve karnım artık delik deşik oldu. Merak ediyorum; Doktoru bu ilaçları azaltan ya da alternatif olarak iğnenin yerine ilaç veren var mı?

Kızlar selam, 7+5’teyim. Progestan, Lutinus ve Estrofem kullanıyorum. Doktorum Estrofemin dozunu azaltarak yavaşça bıraktırıyor. Ancak iğne ve fitile 12. haftaya kadar devam dedi. Günde 2 kere iğne yapıyorum ve karnım artık delik deşik oldu. Merak ediyorum; Doktoru bu ilaçları azaltan ya da alternatif olarak iğnenin yerine ilaç veren var mı?
selam canım, ben kalp atışı duyduğum gün oksapar ve prolutonu bıraktırdı. 2 hafta aynı ilaçlara devam sonra 1 hafta aralıkla birer tane bırakacak bitireceksin dedi

Hahahaaaa gece gece sesli guldum yaaa kocan cok hakli. Bir de beni dusun de sen en azindan kendinden biliyorsun hahahha 2 balika ben katlanacagim. Off koptum gece gece. Ve egoistlik dunyanin pragmatizmden sonra en mantikli ozelligi. Sen kendini sevip onceliklendirmezsen baskasi niye yapsin bunu hahahhah hayat felsefem. Ama egoma benden olan.ari sevdiklerimi de katarim, tek kendimi degil onlari da onceliklendirir kayiririm :) tipik bir aslanim, oldukca cekilmez ama cok eglenceli :) benimle oluo sıkılanı görmedim hahhahah ve aslan kendini övdü arada çaktırmadan :KK66:))))
Sohbetin en keyifli yerinde uyumusum be 😆
Aslinda hepimiz ne kadarda burçlarımizi yansıtıyormusuz boyle bakinca daha mantikli geldi 😂😂
Hele Çisem tam bir balık çıktı 🤭🤭🤭🤭 10 yıldır kocam 28 yildir kardesim 12 yildir en yakin arkadasim Balık olduğu icin o karamsar asla olumlu bakamayan ruh hallerini iyi bilirim 🙈🙈🙈 hep şey derim balik için bütün acıları balik cekti susun🤭🤭🤭 ama cok severim en sevdiklerimin hepsi balık.
Bu arada asla anlasamadigim burç BAŞAK 😂😂😂😂
O da annem ve kayinvalidem yani anlasmak zorundayimdir 😂😂

Bu arada imkan varsa Amerikaya doguma beklerim. Turkiyeden ara ara doguma gelen oluyor. Hatta bizim icin biraz gicik bir durum cunku tamamen belese dogum yapiyorlar 😅 biz sigortaya ragmen $10000 falan oderken onlar kendini tabiri caizse daha fakir ve gelir duzeyi dusuk gosteriyor. Bir de burada serbest economy oldugu icin hastaneler zaten cogunlukla ayni kalitede yani parasiz dogum yapmalari kotu hizmet almalari demek degil. Cocugun gelecegi icin Amerikan vatandasligi cok buyuk arti.
Bu ilgimi çekti teyzem amerika da yaşıyor eskiden hep hayal etmisimdir hamileligin bilmem kaçıncı ayinda gelsem doğum yapsam diye orada ama ne kadara mal olur bize acaba kalicak yerimiz var

Back
X