2022 ikiz annesi olacaklar

Inşallah kuzum bak biz sana dedik 30u bitirdin çok şükür riskli haftalar geride kalıyor dayanicaksin allahın izniyle
Cooook sukur allahima canim benim en azindan oyle boyle ilerliyoruz diyelim rabbim hepimize em 35 ve ustunu gormeyi nasip etsin bu grupta kimse 35 once dogurmasin

Baharatsiz yemek asla yemem, yiyememmmm.. Ekmegimi kendim yapiyorum kah cevizli, kah keten tohumlu, demir eksikligine karsi muhakkak kepekSiz ve agartilmamis un olmasina dikkat ediyorum. Ceviz bahcemden.
Bu 10 gun tatli benim icin cok kacti, evde malum misafirim var, ikram edince ben de 6 ayda yemedigim kadar yedim, malum kiş meyveleri pek de guzel tatli oluyor.
Şimdi nadastayim, 10 gun sifir karbonhidrat tuketimi hedefliyorum; haslanmis/sote sebze-yogurt-yumurta-peynir-ceviz, arada et, belki firin posetinde pismis sekersiz elma ya da bal kabagi.. Baska hicbirsey yemiyorum.

Balim hafta eksiliginden de korkma evet 40 olmana ragmen eksik hafta gibi gelsede anne karninda olmalari gene gelisim tamamlamasini saglar sen o yuzden boyle dusun duzelirde ins bir sonraki randevuda guzel haber alirsin hem biz guclu anneleriz hepsini atlatacagiz ins tarcin mideyide rahatlatir canim dokebilirsin tabikide ama diger dediklerim kadar sekeri bastirmaz amq ne yapsak tabikde kardir hem ikiz annesi olarak bu aylarda bizler en az 3 su bardigi sut bir ayran ve bir kase yememiz lazimmis

Canim tatli yemissin vucutta birikmistir hemdr seker yuklemesinde onu verileni ictin yuksek cikmistir sen suan dikkat et duzelecektir gor bak stres hic yapma hamilelik sekerinde en buyuk sorun bebek sularinda fazlalik olmasi onun disinda kafaya cok takmayin derler canim benim ins sorun olmadan guzel guzel saglikli dogumlar olacak ins

İnşallah canım ben de güzel düşünüyorum hep... hepimiz için İnşallah 35 haftayı görelim bebişler sağlıklı olsunnn

İnşallah canım benim süt çok seviyorum zaten ama büyük bir bardak içiyorum anca demire de engel oluyor kalsiyum diye ayrı saatlerde içmeye çalışıyorum yoğurt da aynı şekilde kayınvaldem kendi yapıp küçük küçük kavanozlarda getiriyor onu yiyorum. Midem çok sıkışıyor artık. Suları iyi bebişlerin ne çok ne az çok şükür iyi olan bir şeyimiz var hareketleri de iyi kıpır kıpırlar en umut verici şeyler bunlar canım hareketli olmaları iyi bir şeymiş gelişiyorlardır inşallah dediğin gibi kızda sorun yok zaten de oğlan üzüyor neyse pozitif olcaz yapacak bişi yok

Kızlar selam, ben 20. Haftadayım daha ama karnım taş gibi oldu. İlk defa zorlanmaya başladım. Toplamda 6-7 kilo aldım. Sizlerin ileriki haftalarınızı okudukça ayvayı yedim diyorumBir de taşınma telaşımız olacak, bakalım neler yaşıycaz ya

Kuzum enfeksiyondan olabilir benim de oluyordu normal sandım ama enfeksiyon kaynaklıymış bi ilaç kullandım sertleşme kalmadı

Bir anda artik cok zor hepsinj yememiz canim midemiz iyice sıkısti sagolsun az az ama olabildigince kemik erimesi demir eksikligimiz olmasin ins masallah onlarim iyi olmasi cok iyi harekette var allahin izniyle toparlarlar annesi merak etme bende artik agriya aciya ne yapalim gececek diyip temkin ediyorum kendimi oyle oyle gidecegiz ins ne yapalim

Elma harika oluyor kurtarıcı gibi bir şey işte kuzum alışmak zorunda kaldım bende yoksa bende severim yani şöyle bir profiterol çayın yanında ne biliyim bir ekler falan ama aylardır ağzıma almadım

Kızlar bende aşırı halsizlik var. Kolum kalkmıyor başımı tutamıyorum. Tansiyon mu bu vitaminsiz mi kalıyorum ne oluyor acaba? Yarın kontrolüm var sorucam doktora bakalım.

Kızlar bende aşırı halsizlik var. Kolum kalkmıyor başımı tutamıyorum. Tansiyon mu bu vitaminsiz mi kalıyorum ne oluyor acaba? Yarın kontrolüm var sorucam doktora bakalım.
O bende de vardı hatta demirden şüphelenmiştim ama b12 düşük cıktı. Takviye başlayınca sanki biraz toparladım. Tansiyonum çok düşükmüş gibi hissediyordum. Yakında bakilmadiysa bi baktırabilirsin kuzu

Yarın gidicem kontrole söyliycem bakılsın yani iki gündür böyleyim geceleri de bacaklarım ağırıyor çok. Artık vücut eror vermeye başladı güç kalmadı valla canım.

Canım ne yaptın doğurdun mu ? Biz doğduk şükür
Kuzu ben ani gelen sanciyla sali gunu dogurdum senden önce dogurmus oldum su an kaka temizleme ve beslenme islemini tamamladik esimle uykusuz her geceeee yorgun olesiyeeeee, siz nasilsiniz bakim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…