- 12 Nisan 2019
- 24.226
- 38.440
- 598
- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #7.121
Aminn canım ınsallah, korkma, duzelır antibiyotikle merak etmeİnş canım ya
Mesane ve rahimde enfeksiyon gördü Dr tahlil yapıldı bakalim ne çıkacak yarın sabah tekrar kontrol var İnş hepimiz saglicakla bebeklerimizi kucagimiza aliriz
canım sen de benim gibi özel sektördeydin diye biliyorum. ne yaptın hala çalışabiliyor musun? ben baya zorlanmaya başladım. bir ay başka bölümden heyet raporu almayı düşünüyorum, sonra da annelik iznimi başlatırım gibiçok sevindim kuzum iyi olmanıza bir haftaya iyice toparlarsın inşallah ağrıların daha iyi hale gelir. bebekler içinde hiç endişelenme bebeklerin birçoğunda oluyor sarılık onlar emin ellerde hemencecik toparlar annelerinin kucağına gelirler inşallahbende iyiyim hala çalışıyorum ama eskisi gibi değilim tabi iyice ağırlaşmaya başladım. ama onun dışında bir sıkıntımız yok çok şükür
Hepimizden canim benimAmin canım Allah razı olsun
Hamile kaldigimdan bu yana kontrollerim hep haftalik hatta ilk haftalarda kanama alani oldugunda 3gunde bir cagiriyordu
Evet canım ne yazık ki özel sektördeyim. bugün 30. hafta çalışabilir raporumu açtırdım. zorluyor beni de artık ama dayanabildiğim kadar dayanmaya çalışacağım en azından 2-3 hafta kadar daha doktorum nerede pes edersen hemen açarız raporunu dedi. bakalım nerede pes edeceğim. seninde az kalmış rapor zamanına ama o zamana kadar kendi doktorun normal hastalık raporu yazamıyor mu ?canım sen de benim gibi özel sektördeydin diye biliyorum. ne yaptın hala çalışabiliyor musun? ben baya zorlanmaya başladım. bir ay başka bölümden heyet raporu almayı düşünüyorum, sonra da annelik iznimi başlatırım gibi
Ayy kuzum şimdi acilden geliyorum resmen sinir krizi geçirdim bu devlettekiler insan muamelesi yapmıyorlar... gittiğim gbi bi şey sormadan etmeden alttan muayene geç dedi ben 7 aydır alttan muayene olmadım diyorum mecbursun diyor ya bi önce ultrasonla bak bi şey varsa alttan bakarsın değil mi? Neyse bayağı kararsız kaldım geçtim masaya ama hemşire ile tartıştım davranışlarına sinir oldum kalktım masadan çıktım. Doktorumu aradım anlattım o da şaşırdı alttan muayeneye yat dinlen su iç bi iki gün devam ederse yanıma gelirsin dediGeçmiş olsun git canım ihmal etme bak benim dun bel ve bacaklarım agriyordu sabah hemen gittim sonuç sancı kasılma rahim kısalığı
İnş seninki normaldir
Malesef devlette direkt önce vajinal bakıyorlar. Ama size üslubu çok kötü biri denk gelmişAyy kuzum şimdi acilden geliyorum resmen sinir krizi geçirdim bu devlettekiler insan muamelesi yapmıyorlar... gittiğim gbi bi şey sormadan etmeden alttan muayene geç dedi ben 7 aydır alttan muayene olmadım diyorum mecbursun diyor ya bi önce ultrasonla bak bi şey varsa alttan bakarsın değil mi? Neyse bayağı kararsız kaldım geçtim masaya ama hemşire ile tartıştım davranışlarına sinir oldum kalktım masadan çıktım. Doktorumu aradım anlattım o da şaşırdı alttan muayeneye yat dinlen su iç bi iki gün devam ederse yanıma gelirsin dedi
oo hazırlıklar bitmiş sayılır birşey kalmamış. benimde hastane çantaları hariç herşey hazır sayılır. kuzum bugün kontrolüm vardı. doktor artık ağrı sızılar normal diyor çok şükür bu zamana kadar kazasız belasız geldik. bundan sonrasını da öyle böyle atlatacağız ben inanıyorum.
Sütlü miras dondurması da iyi geliyormuş deneyin istersenizYediklerimin etkisi galiba hergün kaşar ceviz süt muz yiyordum küçükler diye gerçekten fark ediyor herhalde yediklerimiz. Belkide normaldir de insan endişeleniyor işte.
Kuzum bana diyor ki doğum sancın var alttan bakılması lazım bebekleri yukarıda hissediyorum açıkçası dün de biraz fazla ayakta kaldım ultrasonla bir şeyleri anlayamaz mı sence. Ben de zaten sinirli biriyim anlaşamam insanlarla ama onların o hareketleri beni deli etti nasıl yapacağımı uzanacağımı bilmiyorum soruyorum suratsız suratsız doğru düzgün anlatmıyor bile..Malesef devlette direkt önce vajinal bakıyorlar. Ama size üslubu çok kötü biri denk gelmişbende geçen gece gittiğimde alttan muayene gerekli mi dedim. Doktorda enfeksiyona bakacağım karından enfeksiyonu goremem hemde açılmayı daha rahat görürüm ama istemezseniz istemediğine dair imza atabilirsin dedi. Bende tamam bakalım dedim düzgünce anlatınca. Sana da insan gibi açıklama yapsalarmış keşke..
vajinal ultrasonla mi bakacakti yoksa elle acikliga bakicaklardiKuzum bana diyor ki doğum sancın var alttan bakılması lazım bebekleri yukarıda hissediyorum açıkçası dün de biraz fazla ayakta kaldım ultrasonla bir şeyleri anlayamaz mı sence. Ben de zaten sinirli biriyim anlaşamam insanlarla ama onların o hareketleri beni deli etti nasıl yapacağımı uzanacağımı bilmiyorum soruyorum suratsız suratsız doğru düzgün anlatmıyor bile..
Bilmiyom inan canım onu.. ama direkt vajinal anormal geldi banavajinal ultrasonla mi bakacakti yoksa elle acikliga bakicaklardi
Bence cihazlarla alakalı bir durum güzelim benim kendi doktorum mesela hiç vajinal bakmadı daha gayette herşeyi görüyor. Sen bi de buna stres yapma şimdi. Olan olmuş artık boşver. Ayakta kaldigin için olabilir en kötü ihtimal için rahat etmezse sabah kalkınca sağlık ocağına git onlar nst ile baksınlar. Orada sancin falan çıkarsa kendi doktoruna yazarsın. Zaten takibini yapan doktora haber vermişsin çok ciddi bisey olduğunu düşünse bir iki gün bekleyelim demezdi.Kuzum bana diyor ki doğum sancın var alttan bakılması lazım bebekleri yukarıda hissediyorum açıkçası dün de biraz fazla ayakta kaldım ultrasonla bir şeyleri anlayamaz mı sence. Ben de zaten sinirli biriyim anlaşamam insanlarla ama onların o hareketleri beni deli etti nasıl yapacağımı uzanacağımı bilmiyorum soruyorum suratsız suratsız doğru düzgün anlatmıyor bile..
benim acikligim olup olmadigina uzun süredir vajinal ultrason ile bakiliyor ustten bakinca hic gözükmüyor çünkü. sen de sancili agrili bisey tarif edince direk ona bakmak istemistir heralde. ama keske aciklasalardi.Bilmiyom inan canım onu.. ama direkt vajinal anormal geldi bana
Canım daha önce de gittim ultrasonla bakıldı cihazları gayet iyi benim doktorum nasıl ölçüm yaptıysa onların da ultrason cihazı aynısı ve hemşire bu son model demişti... aynen işte senin doktorun gibi benim de ultrasonla her şeye bakıyor.. sonuçta ben alttan muayeneden korkan biri değilim kendi doktorum zaten yapıyordu tedavi ile hamile kaldım sonuçta.. ama 7 aydır yapmıyorsa vardır bir bildiği ve büyük sorun görünce yapar da ama bunlar pat diye alttan muayene diyor zaten plesantam aşağıda ilişki yasak ne alaka alttan hemen.. ay kuzum o kadar doldum uzun uzun yazdımmmBence cihazlarla alakalı bir durum güzelim benim kendi doktorum mesela hiç vajinal bakmadı daha gayette herşeyi görüyor. Sen bi de buna stres yapma şimdi. Olan olmuş artık boşver. Ayakta kaldigin için olabilir en kötü ihtimal için rahat etmezse sabah kalkınca sağlık ocağına git onlar nst ile baksınlar. Orada sancin falan çıkarsa kendi doktoruna yazarsın. Zaten takibini yapan doktora haber vermişsin çok ciddi bisey olduğunu düşünse bir iki gün bekleyelim demezdi.
Canım benim doktorum açıklığa normal ultrasonda bakıyor 10 gün önce ona da baktı rahim ağzı uzunluğuna da tabii göremese alttan bakar kendi doktoruma güvenim sonsuz ama direkt hiç tanımadığım doktorun alttn bakmasını istemedim iştebenim acikligim olup olmadigina uzun süredir vajinal ultrason ile bakiliyor ustten bakinca hic gözükmüyor çünkü. sen de sancili agrili bisey tarif edince direk ona bakmak istemistir heralde. ama keske aciklasalardi.
Bir de orada yanlış ölçüm olduğu düşünülüyor ancak sonradan uzama olmuştur. Burada çok arkadaş var nerelere düşüp yükseldi. Böyle durumlarda tecrübeli arkadaşların anlattıklarını yapmakta fayda var; bol bol dinlenme, sürekli yatma, iş yapıp kendini yormama, doktorun verdiği uygun ilaçları içme, stresten uzak durup pozitif düşünme .. inşallah senin de en kısa zamanda uzayacakNe kadar benziyor hikayemiz, tek fark onun ki 19 benımkı 10a dusmesı..
Bu yüzden kendi doktorumdan baska Dr gitmek istemiyorum yazdiklarini okudum stres yapma kendineAyy kuzum şimdi acilden geliyorum resmen sinir krizi geçirdim bu devlettekiler insan muamelesi yapmıyorlar... gittiğim gbi bi şey sormadan etmeden alttan muayene geç dedi ben 7 aydır alttan muayene olmadım diyorum mecbursun diyor ya bi önce ultrasonla bak bi şey varsa alttan bakarsın değil mi? Neyse bayağı kararsız kaldım geçtim masaya ama hemşire ile tartıştım davranışlarına sinir oldum kalktım masadan çıktım. Doktorumu aradım anlattım o da şaşırdı alttan muayeneye yat dinlen su iç bi iki gün devam ederse yanıma gelirsin dedi
Canım durumumdan benimde haberim yok karışıgım baya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?