2022 ikiz annesi olacaklar

Allah razı olsun canım
Hep aynı doktorun mu canım en başından beri
8.haftadan berı aynı canım
Allah büyük iyi düşün iyi olsun dua et belki de 7-8 değil cok daha fazla dayanacak. doktorun eminim cok iyidir alaninda ama yine de gelecegi göremez sadece sana en olumsuzu dahi soylemek durumunda
Insallah canım 7 ye de razıyım, hatta 7 hafta hastanede de yatayım yeterki saglıkla dogsunlar
Mesajina denk geldim canim ve meraklandim sorun ne suan rahim agzi mi kisaldi sancilar ne durumda kusura bakma mutlaka yazdin ama ben okuyamadim
Rahim agzı 10mm ve kasılmalar durmuyor
Yatıcam artık wc dısında kalkmıyorum artık cnm, dua ediyorum bol bol ınsallah saglıcakla dogarlar
Ben de sızın gıbı cok kanamalı gecırdım gunlerımı 2 kere daha kaldım oncesınde hastanede, kanamalar erken dogumu tetikler dıyordu hep, bugun bu kadar erken olcagını dusunmemıstım dedı, Rabbime emanet yavrularım, hayırlısını versin rabbim. Ne mucizeler oluyor yasamaz dedikleri yaşıyor, benim yavrularıma da can verir ınsallah dogunca
Sohrab aglama, aglamak da bir tur kasilma, evlatlarin icin aglamamaya calis. Cok iyi bir doktorun var, ilaclar ve dinlenmeden baska care yok. Zaman senin icin cabuk aksin, Allah her an yar ve yardimcin olsun.
Dualarim sizinle
Allah razı olsun canım benım
Allah razı olsun canım benımm, ben de okucam bu gece
Allah razı olsun canım benım, biraz daha iyiyim, ınsallah yavrularım sımsıkı tutunacak bana
Insallah oyle olur canımm, bıraz olumsuz konustu cok zor ama olmaz deıl dedı, Rabbime sıgınıyorum elimden gelen bu, agladıkca daha cok kasılıypr karnım, hayırlısı olsun ınsallah, omur bıçtiyse zaten gelir yavrularım
Insallah canımm, bana da yapıcak 24 haftaya gelınce, gelebilirsek tabıkı
Ah canım benim, dualarım seninle... İnşallah dururlar 8 hafta daha. doktorun da keşke bu kadar olumsuz konuşup seni üzmeseymiş. pessar da takıldığına göre niye böyle diyor anlamadım.
Rahım uzunlugu tasımayabılır dedı, cok kısa, ıncecik bir zar tutuyor
Bılıyorum canım sizlerin hikaeyeelerı bana destek oluyor, en ıyı sizler anlıyorsunuz benı, o kadar zormus kı evlat kaybetme korkusu, 1 deil 2 evlat

Canım sende rahim ağzı yetmezliği var mıydı?

Allahin izniyle 28li haftalara kadar dayanip saglikla dogacaklar kuvozde biraz daha buyuyup kucagina gelecekler farkli sebeplerden bir cogumuz o kadar zor zamanlar atlattik ki sen de allahin izniyle atlacaksin. Benim arkadasim 4 cm acikla 1 hafta durdu ikizlerine hamileyken dile kolay 4 cm sen de acilma yok suan cok sukur bu sekilde haftalarca idare edeceksin cok icten inaniyorum buna ben

10mm ile ne kadar dayanır bılmıyorum, ınsallah 28 gorursek bızım ıcın kafi dedı doktor, kuvozde buyusunler. Canları sag olsun, saglıklı olsun, arkadsımın 28+4te dogmustu, 1bucuk ay kaldı, ama sımdı kocaman cocuk oldu boylu poslu

Senin kuzular icin de aynini diyecekler miniciklerdi kocaman oldular diye, dualarimdasin

Bu ıkıncı gebelıgım ama, ilk gebelıgım 9 haftalık dustu artık var, ıkız grbelıge uygun deılmıs rahım ve 13 14 te dıkıs atılmalı dıyor
Canım sanırım serklaj yapılmalıydı benim bi tanıdıkta da var bu durum çok ağır iş yaptı diye doğum oldu haberi yoktu senin var ve artik dikkat edeceksin allahın izniyle hiçbir şey olmaz

Canım sanırım serklaj yapılmalıydı benim bi tanıdıkta da var bu durum çok ağır iş yaptı diye doğum oldu haberi yoktu senin var ve artik dikkat edeceksin allahın izniyle hiçbir şey olmaz
İkizlerde serklaj cok onerılmıyormıs, pessar taktı bana ınsallah o goturur bır sure, en azından 28ı gorursek

Ben de pozitifim ve ilk duyduğumda ağlamaktan bir hal olmuştum, şimdi hem fiziksel hem de ruhsal açıdan daha iyiyim şükür. Siz de sıkmayın canınızı, inşallah en hafif şekilde atlatırsınız. Bana doktorum sadece clexane ekledi bu arada

Bu ıkıncı gebelıgım ama, ilk gebelıgım 9 haftalık dustu artık var, ıkız grbelıge uygun deılmıs rahım ve 13 14 te dıkıs atılmalı dıyor
İnşallah doktorunun tahmininden çok daha uzun süre bekleyecekler bebişlerin içerde. Hepimizin duaları seninle. Doktorlar her zaman en kötü ihtmali de söylemek zorunda olduklarından sen canını sıkma, gönlünü ferah tut

Kaç gün oldu sizin ? Ben de ilk iki gün ağlamamı durduramıyordum.Dün bugün iyiyim.Hafif yani boğazım göğsüm kötüydü nerdeyse geçti. Sizin nasıl seyrediyor? Kaç haftadasınız?

Kaç gün oldu sizin ? Ben de ilk iki gün ağlamamı durduramıyordum.Dün bugün iyiyim.Hafif yani boğazım göğsüm kötüydü nerdeyse geçti. Sizin nasıl seyrediyor? Kaç haftadasınız?
1 hafta oldu benim, ama hala pozitifim karantinam devam ediyor o nedenle. Bir ara kötüydüm ama 2 gün sürüp geçti şükür ki. 19 haftadayız. Bu hafta aylık kontrole gidecektim, o da kaldı . Napalım sağlık olsun. Çok fazla var gebe geçiren son zamanlarda. Doktorum da rahatlattı beni endişelenmemem için telefonda . Siz de sıkmayın o yüzden canınızı. Geçecek inşallah

Kızlar sancı ve kanamayla uyanıp doktorumu arayıp acile geldim yatış verdi doktorum. Kontrol altında olmam gerekiyormuş açıklık yok ama rahim ağzı kısalmış. Aktif kanama yok dedi ama takip edecekler olursa diye. Birde her ihtimale karşı Ciğer geliştirici yaptılar. Nst ye bağladılar şuan sancım var biraz. Biraz tedirginim

İnşallahh canım, sizlerin sayesinde daha ıyıyım. Insallah bız de dayanaırız dişimizi sıkıp 2bucuk ay daha.. Dun esımle konusuyoruz 1 haftamız gectı bile hastanede kaldı 7 hafta.. Rabbım hepimize güc kuvvet versin ınsallah
Burdakı her arkadsım bebeklerini saglıcakla kucagına alsın

Ahh kalbi guzel arkadsım, ne oluyor bıze boyle Rabbım yardımcın olsun, doktor gozetımınde olman cok cok daha ıyı, ınsallah sancıları da durdururlar, rahatca evine gecersın, aglama ama bak kasilman artıyor, ben dun bunu cok tecrube ettim, gece uyuduğum ıcın rahat gectı, söz verdim kendime aglamıcam, bebeklerim etkilenmesin diye.. Çok sukur kı kritik haftayi gectın.. Yüregını ferah tut bişey olmıcak ınsallah

Rabbim yardımcımız olsun canım gerçekten sırayla aynı şeyleri yaşıyoruz burda. İkiz hamilelik zormuş. İnşallah hepimiz bu durumlardan bir an önce kurtulup güzel vakitler de sağlıklı doğumlar yapalım. Bizim çektikleri misin hiç bir önemi yok yeter ki çocuklarımız iyi olsun sağlıklı olsun Allah yardımcımız olsun

Amiinn cnm bnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…